Bali Opstap (4 dagen)

Tourcode:DPS-001
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00
Category: Bouwstenen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Bali Opstap is de luxe van een goed hotel, elke dag een lekker ontbijt en de ruimte om uw dagen naar eigen inzicht in te delen. Bovendien wordt u opgehaald van de luchthaven van Denpasar en naar een viersterrenhotel gebracht. NIEUWE REIS ! Exclusieve Green Wood Travel individuele reis
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !
Tijdens deze dagen kunt u op 'eigen gelegenheid' dit tropische eiland beleven. U blijft drie nachten en geniet elke ochtend van een uitstekend ontbijt.

Bali is door de rijstterrassen, koraalriffen en het rijkelijk begroeide vulkanisch gebergte waarschijnlijk het bekendste en geliefdste eiland van Indonesië. Het biedt onderdak aan feestgangers die het nachtleven van Kuta en Seminyak willen ondergaan en aan rustzoekers die liever serene en fotogenieke tempels bezoeken.

Deze Bali Opstap is zeer geschikt om op adem te komen na een mooie reis. Bijvoorbeeld na de hoogtepunten van Java.

Optionele Tours:

Bali Paradise (8 dagen)
Acht dagen genieten van Bali, het paradijs van Indonesië. U ziet stranden, tempels en (met wat geluk) dolfijnen. U gaat baden in een heilige waterb
Bali-Lombok over land (8 dagen)
Iconische rijstvelden, kleurrijke cultuur en schitterende stranden bepalen het beeld van Bali en Lombok. Ze zullen in acht dagen een onvergetelijke in
Opmerkingen: TRANSFER** Onze chauffeur wacht je op in de aankomsthal van Ngurah Rai International Airport na de laatste douanecontrole en heeft een bord met je naam er op.

CREËER JE EIGEN REIS
Green Wood Travel bied je de mogelijkheid om een persoonlijke reis te creëren.
Wij bieden een grote verscheidenheid van hotels aan, van 'low budget' tot zeer exclusief. Het is zelfs mogelijk om bij een Indonesische familie te overnachten en tegen extra betaling kan een Nederlandssprekende gids worden verzorgd.

Hoe je graag wilt reizen?
Voor meer informatie over individuele rondreizen en tours in Indonesië kan je contact (070 250 0062) opnemen met Green Wood Travel in Bangkok.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. kan de route of hotel soms worden aangepast of veranderd. We behouden het recht voor om veranderingen te maken indien nodig. De intentie van de tour blijft te allen tijde gehandhaafd.
Inclusief de tour:
 • Inclusief een heerlijk dagelijks buffetontbijt.
 • Inclusief de perfecte en vriendelijke service van het Green Wood Travel team.
 • Het bovenstaande geldt vanaf twee personen die een kamer delen.
 • Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, transfers, vliegtickets (internationaal en lokaal) en eventuele hoog/piek seizoentoeslagen voor accommodatie en vermelde binnenlandse vluchten. Deze worden apart berekend in uw programma.
  Online inchecken (lokaal en internationaal), visumkosten Indonesie visa-on-arrival , bagageafhandeling, persoonlijke uitgaven, en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om een reis-, medische-, annulering- en eventuele andere typen verzekeringen af te sluiten in Nederland of België. Dit soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kan niet in Indonesië of Zuidoost-Azië worden afgesloten. Deze verzekeringen kunt u voordelig afsluiten via Green Wood Travel.

  Recensie voor Bali Opstap (4 dagen)

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Bali Opstap (4 dagen)

  Bali Opstap is de luxe van een goed hotel, elke dag een lekker ontbijt en de ruimte om uw dagen naar eigen inzicht in te delen. Bovendien wordt u opgehaald van de luchthaven van De

  Vanaf:
  Contact
  Kolossen van Komodo (4 dagen)

  De kolossen van Komodo zijn de Komodo varanen, genoemd naar het eiland, de grootste hagedissen ter wereld. Maar dit prachtige Indonesische eiland met maar een paar duizend inwoners

  Vanaf:
  Contact
  Expeditie Sumatra (6 dagen)

  Expeditie Sumatra zet u oog in oog met de orang-oetan en laat u de Sibayak vulkaan bedwingen. Het zijn de hoogtepunten van zes mooie dagen vol hartelijke mensen en woeste natuur op