Pala-U waterval familie plezier

Tourcode:0618
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 15.00
Category: Dieren
Algemene waardering: 4.1 uit of 5 beoordelingen. 6 eerlijke recensies. Lees Recensie
Op deze dagtocht nemen we u mee naar het ongerepte oerwoud dat tegen de berghellingen groeit westelijk van Hua Hin. We beginnen in een prachtige landelijke omgeving en stoppen onderweg bij een ananasplantage.

De Pala-U waterval ligt in het grootste Nationale Park van Thailand, Kaeng Krachan. Het park eindigt bij de bergketen westelijk van Hua Hin, die de grens vormt tussen Thailand en Myanmar.

Over een jungle-pad wandelen we naar de Pala-U- waterval, waar u kunt zwemmen en relaxen te midden van de prachtige weelderige natuur. Neem goede wandelschoenen mee die nat mogen worden want het is een hele klim. In het water ontvangt u een gratis vismassage therapie. U merkt het vanzelf.......

De lunch krijgt u geserveerd in een lokaal restaurant.



Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
  • Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder en mits u over een normale, goede lichamelijke conditie beschikt en kan zwemmen.

  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
    Including pick-up from hotel in HuaHin and Cha-Am only
    SURCHARGE for pick-up from Pranburi or Samroiyod hotels : +400 THB per person.
  • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Hua Hin en Cha-Am hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door lokale Engelssprekende Thaise gids. Vervoer per airconditioned minibus.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
    Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Hua Hin en Cha-Am hotels en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor Pala-U waterval familie plezier

    Algemene waardering: 4.1 uit of 5 beoordelingen. 6 eerlijke recensies.
    Name: JW Tolhoek
    Date: 12-Jan-20

    Recensie: prive tour geboekt en dit was een goede keuze. een leuke jonge gids met zijn vader als chauffeur en dit was uitstekend. leuk halve dag onderweg en veel gezien met een goede uitleg



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Jacquelien Aafjes
    Date: 12-Nov-19

    Recensie: Echt een van de leukste dagen in Thailand. Het zwemmen tussen de vissen was echt een belevenis. Mijn dochter van 11 durfde in het begin niet, want de vissen zwemmen echt met tientallen om je heen. Later ging ze toch, wat een bikkel. Veel aapjes gezien en na niveau 4 zagen we geen mens meer en waanden we ons alleen in de jungle. Heel bijzonder. We zijn tot niveau 6 van de 7 gekomen. Honderden vlinders gezien.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Fam Maessen
    Date: 08-Aug-19

    Recensie: Zeer de moeite waarde om deze tocht te doen.Wat een schitterende natuur is dit. Gelopen tot level 6 met kinderen van 9 en 12 jaar zeer goed te doen. Bij level 5 hebben we gezwommen met vissen niet zo maar een vis maar wel honderden in de waterval. Op de weg hier naar toe nog twee wilde olifanten gezien dat was vet cool en na afsluiting s'middags een heerlijke gekookte lunch bij het restaurantje gegeten wat echt super lekker was. Ik wou dat de trip nog een uur langer had geduurd. Op weg met de klim vele soorten hagedissen gezien en twee giftige slangen en een een zeer giftige



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Nicole Hoevenaars
    Date: 29-Jul-19

    Recensie: Mooie waterval die je door een prachtig natuurgebied kunt bereiken. Wij vonden de paden rededlijk goed begaanbaar met kinderen van 10, 8 en 5. We moesten ze soms wel even helpen. Wij zijn er met eigen auto heen gereden en dat was prima te doen (goede bewegwijzering). Op de terugweg zagen we een wilde olifant over de weg lopen! Heel bijzonder om dat nog in Azie te zien.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Nanda
    Date: 03-Jul-19

    Recensie: Deze tour is ons enigszins tegengevallen. Ik raad dit dan ook niet aan voor gezinnen met kleine kinderen. De junglepaadjes zijn ook echte junglepaadjes. Het zwemmen heb ik zelf uiteindelijk niet gedurfd, aangezien er wel heel erg veel vissen inzaten. We waren al rond 14.00 terug in het hotel dus dat was snel. Verder wel mooi om het eens gezien te hebben, natuur is dan ook prachtig.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    LEES MEER RECENSIES

    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Ontdek Hua Hin en Cha-Am

    Dit is een exclusieve tour die u meeneemt naar het schitterende teakhouten Marukathaiyawan Paleis (Paleis van liefde en hoop.) Een Italiaanse architect heeft het paleis ontworpen v

    Vanaf:
    Contact
    Vogels Spotten in Kaeng Krachan National Park

    Vogels spotten in Thailand's grootste nationale park Kaeng Krachan.

    Vanaf:
    Contact
    Pala-U waterval familie plezier

    Op deze dagtocht nemen we u mee naar het ongerepte oerwoud dat tegen de berghellingen groeit westelijk van Hua Hin. We beginnen in een prachtige landelijke omgeving

    Vanaf:
    Contact
    Red dieren met Wildlife Rescue Center en olifanten waterballet

    Een dagtour waarin u ervaart hoe verwaarloosde dieren worden opgevangen en met veel geduld en liefde een beter leven krijgen. U kijkt niet alleen maar doet zelf actief mee met het

    Vanaf:
    Contact
    Red de dieren met Wildlife Rescue Center

    Een halve dagtour. Na het ontbijt wordt u opgehaald in uw hotel en naar het Wildlife Rescue Center gebracht. Dit ligt op het terrein van een tempel in een landelijk gebied. Hier wo