Ontdek Hua Hin en Cha-Am

Tourcode:0604
Datum: Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag & Zondag
Tijd: 09.00 - 13.00
Category: StadstourDieren
Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
Dit is een exclusieve tour die u meeneemt naar het schitterende teakhouten Marukathaiyawan Paleis (Paleis van liefde en hoop). Een Italiaanse architect heeft het paleis ontworpen voor Koning Rama VI, en het is voltooid in 1924.
U heeft tijd om door de gangen van dit mooie paleis te lopen, dat volledig gerestaureerd is in zijn oorspronkelijke staat.

Hierna gaan we verder naar het stijlvolle treinstation van Hua Hin, dat tevens het oudste station van Thailand is. Het station is bekend geworden omdat het een rol speelde in de film "The Killing Fields." U kunt nog even rondlopen over de Chatchai Markt in Hua Hin voordat we naar de Khao Takiab (apenberg) gaan, een heilige plaats voor Thai.

Vanaf dit klooster heeft u een prachtig uitzicht over Hua Hin en kunt u de wilde aapjes zien die deze berg zijn bijnaam gaven.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)

 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

 • Deze tour start dagelijks, maar niet op woensdag, omdat het Koninklijk paleis die dag gesloten is.
  Including pick-up from hotel in HuaHin and Cha-Am only
  SURCHARGE for pick-up from Pranburi or Samroiyod hotels : +400 THB per person.
  Inclusief de tour: enkele versnaperingen, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Hua Hin en Cha-Am hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door lokale Engelssprekende Thaise gids. Vervoer per airconditioned minibus en open boot. Snorkeluitrusting is beschikbaar.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Hua Hin en Cha-Am hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Ontdek Hua Hin en Cha-Am

  Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
  Name: Mark Nuijs
  Date: 12-Aug-19

  Recensie: Afgelopen mei deze tour gedaan. Een leuke tour veel gezien en prachtige foto's gemaakt. De apenberg is leuk maar wat toeristisch de apen zitten je op te wachten even als de verkopers van bananen en nootjes. Je hebt vanaf deze berg een fenomenaal uitzicht op Huahin en Cha-am.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Ontdek Hua Hin en Cha-Am

  Dit is een exclusieve tour die u meeneemt naar het schitterende teakhouten Marukathaiyawan Paleis (Paleis van liefde en hoop.) Een Italiaanse architect heeft het paleis ontworpen v

  Vanaf:
  Contact
  PRIVE - Hua Hin reisbutler

  PRIVE dagtour door ongezien Hua Hin. Afwisselende tocht op zaterdagen met een echte rommelmarkt, een kunstenaarsdorp, tempels, fraaie natuur en een tocht door de ananasvelden.

  Vanaf:
  Contact
  Ontdek Petchaburi

  U wordt meegenomen naar Petchaburi, een van de oudste provincies in Thailand. Ten westen van de gelijknamige stad rijzen drie heuvels boven de stad uit. Op een van deze heuvels is