Thai rafting expeditie - 4 dagen

Tourcode:0256
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00 - 18.00
Category: VlotvarenBouwstenen
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
Raften door het tropisch regenwoud van Noord-Thailand is een fantastisch avontuur: u krijgt het niet echt koud als u nat wordt, en de uitbundige groene omgeving dient als een spectaculair natuurlijk decor!

Onze rafting-expedities over de Pai en Kong Rivieren voeren u door het mooiste natuurreservaat van Mae Hong Son.

Aangezien wij de enige zijn die toegang hebben tot dit gebied, garanderen wij u een onvergetelijke wildernis-trip. Naast het sensationele manoeuvreren over stroomversnellingen, heeft u kans om spelende apen en bijzondere vogels te spotten. Of u neemt een verfrissende douche in een schitterende waterval en ontdekt het plezier van het 'body rafting': gewoon lekker meedrijven op de stroom!


Overnachting: Agora Lodge
Maaltijden: Diner
Vervoer: minibus
Dag 1: Begin van deze raft expeditie met een vroeg vertrek naar het kleine hippe bergdorpje Pai

Vanaf Chiang Mai wordt u per airconditioned minibus via bergwegen naar de Pai vallei gebracht.

De rit slingert door een zeer spectaculair heuvellandschap. We eindigen bij een vredig resort in de Pai vallei voor de eerste overnachting. De middag kunt u verder vrij besteden, b.v. om het charmante kleine stadje Pai te verkennen.

In de vroege avond wordt er dan een heerlijk Thais diner voor u bereid, waarvan u kunt genieten in een traditionele entourage.


Overnachting: Jungle Kamp - bamboehut
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner
Vervoer: minibus & rubbervlot
Dag 2: De waterpret kan beginnen. Een rustig begin om op te warmen voor de volgende dag.

's Morgens na het ontbijt vertrekt u naar het startpunt van de rafting expeditie.

Daar volgt uitleg over de uitrusting, veiligheid en peddeltechnieken. Vervolgens stapt u in een vlot en peddelt de rivier op: het avontuur kan beginnen! Na een eerste flinke bruisende tocht op het water wordt gestopt bij de Suza watervallen voor een welverdiende picknick/lunch en om hier te zwemmen.

's Middags gaat het dan verder. De rivier baant zich een weg door een fraai en dicht begroeid boslandschap en brengt ons naar het kamp in de jungle waar we overnachten. Het diner wordt bereid door de gidsen.

De overnachting in het jungle-kamp geeft u de gelegenheid om de ongerepte natuur te ontdekken van Mae Hong Son. De bamboehutten zijn voorzien van slaapzakken, campingmatjes en muskietennetten. Ervaar deze nacht de bijzondere harmonie met de omgeving. De simpele en schone toiletten en douches dragen bij aan een comfortabel verblijf.


Overnachting: Agora Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner
Vervoer: minibus & rubbervlot
Dag 3: Het echte wilde water waar we het allemaal voor doen. Vaak gaat het er hard aan toe!

Na het ontbijt vervolgt u de tocht verder door verder stroomafwaarts richting de grotere Pai Rivier te raften.

Als we het knooppunt van de rivieren naderen, wordt de rivier breder en krijgt meer stroomversnellingen - dit is waar de echte actie plaatsvindt!

Met goed teamwerk loodst u zichzelf en de anderen door de verschillende stromingen heen. Na deze fysieke acties is er weer een picknick als lunch aan de oever van de rivier. Halverwege de middag komt er helaas een einde aan dit spectaculaire avontuur.

De minibus brengt u via Mae Hong Son** terug naar Pai.


Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus
Dag 4: Einde oefening en terug naar af - Chiang Mai

Na het ontbijt omstreeks 11.00 uur reist u per minibus dwars door de bergen terug naar Chiang Mai. Transfer naar uw hotel is niet inclusief.

Opmerkingen: Rafting-seizoen is van 15 juni t/m 15 februari (boek tijdig!)
 • Deze tour begint en eindigt weer in Chiang Mai.
 • Uitbreidingsmogelijkheden: aan het einde van de rafting-tour, kunt u een aansluitend een paar dagen in Mae Hong Son** blijven om verder op ontdekkingstocht te gaan in dit kleine en charmante grensstadje met Myanmar.
 • Informeer Green Wood Travel bij het boeken hierover.

  Algemene informatie:
 • De ervaren raft-schippers behandelen alle aspecten van deze expeditie.
 • Zij beantwoorden met veel plezier uw vragen en brengen hun kennis van de natuur en tradities van dit gebied graag over.
 • Er worden sterke rubbervlotten gebruikt.
 • Persoonlijke bezittingen reizen mee in waterdichte containers.
 • Tijdens het varen, is het van belang het gewicht laag te houden.
 • We vragen dan ook aan de deelnemers om weinig bagage aan boord mee te nemen, ongeveer de omvang van een standaard plastic tas. Om u te helpen een keuze te maken, geven wij u ter plaatse een paklijst.
 • Alle overige persoonlijke bagagestukken bewaren wij veilig voor u in het basiskamp en vervoeren we naar het eindpunt van de volgende dag.

 • Wat moet in ieder geval mee?
 • Op de boot: shirt, korte broek, sandalen of waterschoenen en zonnebrandcrème. Op de boot: shirt, korte broek, sandalen of waterschoenen en zonnebrandcrème.
 • In het kamp: shirt met lange mouwen, lange broek, sandalen of slippers, een handdoek en toiletspullen, bescherming tegen muggen (bij voorkeur met DEET) en een zaklamp.

 • TRIP ADVISOR: Wow Green Wood Travel rafiting expeditie Trip
  Inclusief de tour:
 • Alle transfers zijn gedeeld met andere reizig(st)ers.
 • Engelssprekende gids gedurende de raft-trip.
 • Excursies zoals beschreven in het tourschema.
 • Accommodatie, ventilator gekoeld, op basis van gedeelde tweepersoonskamer en -slaapplaats (op de tweede dag).
 • Maaltijden zoals vermeld in het reisschema. Laat het Green Wood Travel bij boeking weten als u een speciaal dieet volgt.
 • Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
 • Exclusief de tour: overige maaltijden, overige transfers, overige vliegtickets (lokaal & internationaal), persoonlijke uitgaven, visumkosten, bagage afhandeling en optionele excursies.
  Wij raden klanten aan om de reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen met werelddekking af te sluiten in België of Nederland. Verzekeringen met gelijkwaardige dekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Thai rafting expeditie - 4 dagen

  Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
  Name: Dennis & Monica
  Date: 13-Aug-19

  Recensie: Het resort waar we de nacht voor het raften hebben overnacht was heel erg mooi en we hebben ons hier goed vermaakt, we vonden het jammer dat we hier niet langer konden blijven. Het raften was wel gaaf maar ook eng. Ik ben twee keer buiten de boot geraakt en dat waren bange momenten, gelukkig heb ik alleen wat schrammen opgelopen en werd ik snel weer in de boot getrokken. Het kamp was primitief maar gezellig en het eten was erg lekker. De volgende dag moesten we door een woest stukje maar omdat de dag ervoor een ongeluk was gebeurd bij een andere groep mochten wij niet mee met de boot (niemand vond dat erg) maar moesten we een stukje langs de kant lopen, hierna werd de rivier breder en waren er geen enge stukjes mee. De natuur is heel mooi en we hebben twee keer apen gezien.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Mini Olifantensafari

  Een tour voor een ieder die geen meerdaagse jungletrek doet, maar wel de leuke elementen van een jungletrek wil meemaken! Vroeg in de ochtend vertrek naar het originele olifantentr

  Vanaf:
  Contact
  Olifanten verzorgen & water raften (2 dagen / 1 nacht)

  Altijd al een volleerde olifantenverzorger willen zijn, een mahout? Na deze twee dagen in dit bijzondere olifantencentrum bent u Jumbo kenner en een onvergetelijke ervaring rijker.

  Vanaf:
  Contact
  Thai rafting expeditie - 4 dagen

  Onze rafting-expedities over de Pai Rivier brengen u door het mooiste natuurreservaat van Mae Hong Son. Omdat wij de enige zijn die toegang hebben tot dit gebied, garanderen wij u