Mini Olifantensafari

Tourcode:0211
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 - 16.30
Category: Olifant tourVlotvaren
Algemene waardering: 3.8 uit of 5 beoordelingen. 42 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een tour voor een ieder die geen meerdaagse jungletrek doet, maar wel de leuke elementen van een jungletrek wil meemaken! Vroeg in de ochtend vertrek naar het originele olifantentrainingskamp. Het kamp ligt te midden van de dichte jungle, op de oever van de Ping Rivier en is alleen te bereiken over een hangbrug.

We zien hier hoe de jonge olifanten worden getraind voor hun toekomstige werk in de jungle.

Tijd voor verfrissingen en de start van een tocht met de olifant bergopwaarts. Het is ongelofelijk met welke precisie deze statige jumbo's over de smalle jungle paden hun weg vinden.

In een kwartiertje gaan we per ossenkar terug naar het kamp waar we de lunch gebruiken. En dan is het tijd voor vlotvaren (raften). Glij rustig door het water en laat u betoveren door de weelderige tropische natuur op de oevers van de Mae Tang rivier. Weer aan land bezoeken we nog een vlindertuin en orchideeënkwekerij met uitgestrekte bloementuinen. Geniet van de vele vlinders met de meest prachtige kleuren en de schitterende orchideeën.

Moe maar voldaan gaan we terug naar ons hotel in Chiang Mai.



Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
  • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
    * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
    Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
    Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor Mini Olifantensafari

    Algemene waardering: 3.8 uit of 5 beoordelingen. 42 eerlijke recensies.
    Name: De Lange
    Date: 20-Feb-20

    Recensie: heel leuk



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Arthur
    Date: 15-Feb-20

    Recensie: Mooi, grappig en interessant om te ervaren hoe locals met hun olifanten omgaan. Met name de liefde voor deze prachtige dieren. Hebben genoten.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Loesje
    Date: 04-Feb-20

    Recensie: De Mini safari is prima voor de Non Die hards, die toch ook een olifantenrit willen, en de mooie dingen in Chang Mai wilt bezoeken in vogelvlucht. Een geweldige gids, keurig engels! De olifantenrit ietwat commercieel maar tja, dat is nou eenmaal touristisch. Heerlijke goed verzorgde warme lunch onderweg en de service bij het kantoor in Bangkok ook prima!



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Peter van Tuinen
    Date: 20-Jan-20

    Recensie: Olifanten en Thailand horen bij elkaar, dan is een dagje "olifantje" leuk om te doen. Met een olifant de heuvel op, de heuvel af en door de rivier is toch geen dagelijkse kost. Een bezoek aan de vlinder- en orchideetuin kan wat mij betreft uit het programma worden gehaald. Dan maar iets korter die dag. Organisatie van het hele gebeuren is prima.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: David
    Date: 24-Dec-19

    Recensie: Een heel leuke dag. Het bezoek aan de olifanten, ze zien wassen in de rivier, de kalfjes. De show zijn wat old fashion en kunnen ethischer worden ingevuld. Voor kinderen blijft het super. Wij vonden de verdere dagindeling heel leuk met het varen met het bamboevlot, de rit met de ossenkar, het bezoek aan de vlinder- en orchideeentuin. Ook de lunch viel best mee. De gids was 's morgens wat opgejaagd en onvriendelijk omdat er iets fout liep met het ophalen van de gasten aan de hotels maar dat zal misschien eenmalig geweest zijn.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    LEES MEER RECENSIES

    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Elephant's Friend Day

    Een mooiere gelegenheid om alles te weten te komen over Aziatische olifanten is er niet. Op deze halve dag tour gaat u met ze baden, ze voederen en met ze wandelen. Aan het eind va

    Vanaf:
    Contact
    Olifanten verzorgen in het oerwoud

    Kruip in de huid van de dikhuid. Een mooiere gelegenheid om een volle dag met olifanten te leven en alles over ze te weten te komen is er niet. U leert ze te voederen, verzorgen en

    Vanaf:
    Contact
    Olifanten bezoeken in Baan Chang Elephant Park

    Een dag waarin je actief en intensief kennis maakt met een olifant en je de fijne kneepjes van het omgaan met de jumbo's zelf mag oefenen.

    Vanaf:
    Contact
    Plezier met de olifanten van Baan Chang

    Een halve dag plezier met de olifanten van Baan Chang (het olifantendorp) Elephant Park is niet alleen een leuke kennismaking met deze kolossen van de natuur, maar ook een unieke l

    Vanaf:
    Contact
    Olifanten mahout cursus Baan Chang (3 dagen / 2 nachten)

    Deze Mahout (olifantentrainer) cursus in het Baan Chang Elephant Park is anders dan in veel andere parken omdat hier de (goede) zorg voor de olifanten voorop staat. In het prachtig

    Vanaf:
    Contact
    Mini Olifantensafari

    Een tour voor een ieder die geen meerdaagse jungletrek doet, maar wel de leuke elementen van een jungletrek wil meemaken! Vroeg in de ochtend vertrek naar het originele olifantentr