Gouden Driehoek & Chiang Rai

Tourcode:0210
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.00 - 19.30
Category: Markten
Algemene waardering: 3.3 uit of 5 beoordelingen. 26 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een compacte tour naar de omgeving van het roemruchte drielandenpunt, Thailand - Birma - Laos. De naam van de Gouden Driehoek is onlosmakelijk verbonden met de papaverteelt en de handel in opium en heroïne.

Vroeg vertrek naar de meest noordelijke provincie Chiang Rai met de gelijknamige hoofdstad. We rijden door een heuvelachtig landschap vol natuurschoon, groene wouden en pittoreske dorpjes. Onderweg bezoeken we in de ochtend de 'Mae Kachan Natural Hot Springs,' een verzameling marktkramen en een kuil in de grond met zeer heet water waarin omstanders eieren koken.

We vervolgen de weg naar de stad Chiang Rai en we stoppen bij Wat Rong Khun - De Witte Tempel. Waarschijnlijk heeft u veel tempels gezien in Thailand maar deze is werkelijk uniek. De buitenkant is compleet wit, het is een meesterwerk waar nog steeds aan gewerkt wordt! Onze volgende bestemming is Chiang Saen, een oude maar levendige stad. Deze ligt fraai aan de Mekong Rivier, die de grens vormt tussen Thailand en Laos. Tot in de dertiende eeuw was dit de hoofdstad van het eerste Thaise koninkrijk. Onderweg bezoeken we dorpen van de Akha en Yao bergstammen. Optioneel is een bezoek aan de Langnekken in het dorp Mae Chan. De toegangsprijs voor het dorp bedraagt 400 THB (exclusief.) Omdat deze stam illegaal in Thailand verblijft, is niet duidelijk of en wanneer ze hun dorp moeten verlaten.

Na de lunch in een lokaal restaurant vervolgen we onze tocht naar het beroemde drielandenpunt. Hier vandaan heeft u een spectaculair uitzicht over de drie landen en de machtige Mekong rivier. We gaan hier aan boord van een rivierboot en varen naar een eilandje in de rivier; een bijzondere belevenis. De levendige grensplaats met Myanmar Mae Sai, is de volgende stop. Dit is het meest noordelijke punt van Thailand en een goede plek om wat Birmese souvenirs in te kopen. Terug naar Chiang Mai, waar u rond 19.30 uur weer in uw hotel wordt afgezet.



Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
  • Het is een lange excursie dag van Chiang Mai naar Chiangrai. Stel u daarop in.
  • Neem uw paspoort mee als u Laos wilt bezoeken.
  • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u

  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
    * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
    Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
    Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, visumkosten, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor Gouden Driehoek & Chiang Rai

    Algemene waardering: 3.3 uit of 5 beoordelingen. 26 eerlijke recensies.
    Name: Ad Plug
    Date: 05-Feb-20

    Recensie: Veel cultuur en bezienswaardigheden Lange reis



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Harry van schijndel
    Date: 21-Jan-20

    Recensie: Hele leuke reisleider. Erg veel in de auto vanwege de grote afstanden, maar mooie natuur en wel geregeld een stop om iets te bezoeken, maar wel korte tijd. Terugweg is lange reis. Leuk om even in Laos te zijn . En ook het bezoek aan de "witte tempel was verrassend



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Karin
    Date: 12-Jan-20

    Recensie: Een tocht met veel afwisselende bezigheden. Goede gids, sommige onderdelen erg toeristisch



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Fam. Honing
    Date: 16-Dec-19

    Recensie: Op zich een prima excursie, maar de reistijd is wel erg lang.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Conny Heemstra
    Date: 10-Nov-19

    Recensie: Erg lange reis! Driehoek wel leuk, warmwaterbron aardig, tocht met speedboot heerlijk. Even in Laos geweest, tassenparadijs voor de liefhebber! Wel leuke chauffeur en reisleider, Palm



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    LEES MEER RECENSIES

    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Bergstammen, ver van de gebaande paden

    Een bezoek aan diverse bergstammen. U beleeft een tocht met veel afwisseling en avontuur in de bergen van Noord-Thailand en maakt kennis met een manier van leven die wellicht primi

    Vanaf:
    Contact
    Langnek en andere bergstammen

    Een dag vol avontuur: op bezoek bij diverse bergstammen, waaronder de beroemde longnek, een fascinerend grottencomplex en een liefelijke orchideeën- en vlindertuin.

    Vanaf:
    Contact
    Gouden Driehoek & Chiang Rai

    Een compacte tour naar de omgeving van het roemruchte drielandenpunt, Thailand - Birma - Laos. De naam van de Gouden Driehoek is onlosmakelijk verbonden met de papaverteelt en de h

    Vanaf:
    Contact
    Doi Suthep en handwerkindustrie

    De Wat Prasart Doi Suthep ligt op 1300 meter hoogte in het Doi Pui National Park. De fraaie tempel, een bezoek meer dan waard, ligt 16 kilometer van de stad en is te bereiken over