Vissen in Thailand, Bungsamran-meer

Tourcode:0123
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 19.00
Category: Vissen
Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies. Lees Recensie
Bent u er klaar voor? Trek in deze vistour de grootste monster op de kant. Deze vistour brengt u naar het beroemde nieuwe Bungsamran meer ongeveer 45 minuten van Bangkok verwijderd in Chachoengsao. Deze tour is geschikt voor zowel professionele visser als amateurs. De gidsen voelen perfect aan hoeveel hulp u nodig hebt met het binnenhalen van de vissen.

In het Bungsamran meer heeft u een grote kans om allerlei verschillende inheemse vissen te vangen. De hoogtepunten zijn wel 'The Giant Mekong Catfish'. Deze jongen kan wel tot over de 100 kilogram worden. Een andere zeer speciale vis die hier ook met regelmaat gevangen wordt, is de 'Giant Siamese Carp'.

U wordt in de ochtend (of middag) opgehaald bij uw hotel, na een rit van 45 minuten bent u bij het meer waar uw grote avontuur kan beginnen. Onder begeleiding van een lokaal Engelssprekende instructeur worden uw vis-vaardigheden opgefrist en kan u alles wat u heeft geleerd heeft ter plekke in praktijk uitvoeren.

Als u gelukt hebt, vangt u misschien een meerval van meer dan 25kg! Van de 2200 meerval soorten is de meerval de grootste en de enige die inheems is in West-Europa. De een na grootste is de Mekong meerval die in het Mekong rivier in Thailand leeft. Met de hulp van uw instructeur bent u in een mum van tijd een expert in monstervissen.

Na een heerlijke lunch wordt het vissen weer hervat. De laatste vissen worden nog op de kant gehaald. Hierna pakken we in en rijden we weer richting Bangkok. Een prachtige viservaring in een exotisch land kunt u weer van uw Bucketlist afstrepen.Opmerkingen:
 • Vanwege ecologische redenen is Green Wood Travel er een voorstander van om de gevangen vis weer terug te zetten.
 • Kleedt u luchtig
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek.
 • Inclusief de tour: versnaperingen exclusief alcohol, eenvoudige lunch, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Bangkok hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, uitgebreid visgerei en aas en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische en frisdrankjes, transfers van niet centraal gelegen Bangkok hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Vissen in Thailand, Bungsamran-meer

  Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies.
  Name: Erik van der Plas
  Date: 10-Oct-19

  Recensie: Voordat ik naar Thailand ging, had ik natuurlijk al als visliefhebber dit prachtige meer gezien op het internet. Persoonlijk vis ik veel in Nederland op allerlei vissoorten. Het was natuurlijk een hele ervaring om te vissen in Thailand op de beruchte Giant Mekong Catfish. Bij aankomst hadden wij besloten om geen gids te nemen, wij waren met een groep van vier mensen en een van ons had al ervaring op het gebied van het vangen van de Giant Mekong catfish. Het Bungsamran-meer is verplaatst en heet nu New Bungsamran, een geweldige locatie met prachtige huisjes op het water. De huisjes liggen ver genoeg van elkaar vandaan zodat je geen last van de buren kan hebben. Heerlijk gegeten op het water en mooie vissen kunnen vangen. Kortom een geweldige ervaring, wat ik zeker nog een keer over ga doen dit jaar!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Bob
  Date: 20-Aug-19

  Recensie: Heel erg gezellig! Hartstikke mooi "Club House". Genoeg te eten & drinken tijdens het vissen PLUS een heerlijke BBQ. Heb het ook met andere gedaan maar hier kun je lekker uitrusten bij het meer. KAN NIET BETER!!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fred van der Ven
  Date: 22-Feb-19

  Recensie: Hebben al eerder met deze organisatie gevist in Chiang Mai en is warm aan te bevelen, prima  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Vissen in Thailand, Bungsamran-meer

  Bent u er klaar voor? Trek in deze vistour de grootste monster op de kant. Deze vistour brengt u naar het beroemde nieuwe Bungsamran meer ongeveer 45 minuten van Bangkok verwijderd

  Vanaf:
  Contact
  Vissen in Bangkok Amazone-meer

  Bangkoks visparadijs, de naam zegt het al. Het meer zit vol met verschillende soorten geïmporteerde en nationale vissoorten. De absolute hoogtepunten zijn het vangen van een Ara