Vissen in Bangkok Amazone-meer

Tourcode:0123A
Datum: Dagelijks
Tijd: 05.30 - 19.00
Category: Vissen
Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies. Lees Recensie
Bangkoks visparadijs, de naam zegt het al. Het meer zit vol met verschillende soorten geïmporteerde en nationale vissoorten. De absolute hoogtepunten zijn het vangen van een Arapaima, Tiger Shovelnose Catfish of een Sturgeon. Ook kunt u hier speciale nationale vissen vangen zoals de Chaopraya aka Dog-eating Catfish en de Giant Snakehead.

Het maakt niet uit of u nu beginner bent of ervaren sportvisser, het is voor iedereen mogelijk.

In het meer worden de vissen goed verzorgd. De gevangen vissen worden gewogen en medisch onderzocht. Bij ziekte of zwakte worden ze apart gezet om aan te sterken. De vissen moeten na het fotomoment ook weer zo snel mogelijk terug gezet worden. Zodoende kunnen volgende generaties hier ook mooie vis ervaring opdoen.

Heel vroeg in de ochtend wordt u opgehaald om te vertrekken naar de Bangkok Amazone. De tocht duur ongeveer 1,5 uur. Circa 7 uur arriveren wij bij het meer en worden de vishengels in gereedheid gebracht. Het avontuur gaat van start. Rond 1 uur worden de spullen even aan de kant gelegd voor een overheerlijke Thaise lunch. Heeft u op dit moment net een vis aan de lijn, doe vooral rustig aan want de tijd is slechts een indicatie.
Inmiddels is het alweer 18.00 uur en tijd om op te ruimen en richting Bangkok te gaan. U arriveert afhankelijk van het verkeer ongeveer 19.30 in Bangkok. Een prachtige ervaring voor fanatieke sportvissers maar ook voor beginners.Opmerkingen:
 • Vanwege ecologische redenen is Green Wood Travel er een voorstander van om de gevangen vis weer terug te zetten.
 • Kleedt u luchtig
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek.
 • Inclusief de tour: versnaperingen exclusief alcohol, eenvoudige lunch, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Bangkok hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, uitgebreid visgerei en aas en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische en frisdrankjes, transfers van niet centraal gelegen Bangkok hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Vissen in Bangkok Amazone-meer

  Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies.
  Name: Arno Driessen
  Date: 24-Dec-19

  Recensie: Zeker de moeite waard, prima gids, drie meervallen gevangen en goede service!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fred Kroonen
  Date: 14-Jul-19

  Recensie: Dit was een verrassing van mijn kinderen terwijl ik eigenlijk geen visliefhebber ben. Een aanbeveling.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Peter Snijders
  Date: 18-Jun-19

  Recensie: Duur maar had dit niet willen missen  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Cees van der Geer
  Date: 27-Mar-19

  Recensie:  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Vissen in Thailand, Bungsamran-meer

  Bent u er klaar voor? Trek in deze vistour de grootste monster op de kant. Deze vistour brengt u naar het beroemde nieuwe Bungsamran meer ongeveer 45 minuten van Bangkok verwijderd

  Vanaf:
  Contact
  Vissen in Bangkok Amazone-meer

  Bangkoks visparadijs, de naam zegt het al. Het meer zit vol met verschillende soorten geïmporteerde en nationale vissoorten. De absolute hoogtepunten zijn het vangen van een Ara