Grand Palace en de Smaragdgroene Boeddha

Tourcode:0111
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 & 13.30
Category: Stadstour
Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 23 eerlijke recensies. Lees Recensie
Het Grand Palace is een complex van gebouwen, waar de Wat Pra Keo of tempel van de Emerald Buddha ook deel van uitmaakt. Het is de voormalige residentie van de Koningen uit de Chakri-dynastie en wordt tegenwoordig enkel nog voor officiële gelegenheden gebruikt. PRIVÉ TOUR !
Green Wood Travel kan voor een redelijke meerprijs deze tour exclusief privé uitvoeren
BOEK PRIVÉ !


Een absolute must als u in Bangkok bent! U bezoekt verschillende van de indrukwekkende gebouwen van het koninklijk paleis en het tempelgedeelte met mooi bewerkte chedi's, prang's, muurschilderingen, mythologische olifanten, garuda's, wachters, mozaïeken.....
U komt ogen tekort!

Draag wel kleding die benen en schouders bedekt, anders moet u die ter plekken 'huren'. En u weet het: niet met de voeten wijzen en zeker niet naar de Boeddha van Smaragd, het heiligste Boeddhabeeld van Thailand, dat elk seizoen een ander gouden kleedje aan krijgt. In deze tempel is fotograferen niet toegestaan.

(Klik hier voor 360° virtuele tour)





Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
  • Alleen toegang indien u correct gekleed bent: bedekte schouders (T-shirt is oké) en lange broek of rok over de knie, legging niet toegestaan. Dichte schoenen of sandalen met enkelbandje en sokken.
  • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
    * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
    Inclusief de tour: alle vermelde entreegelden (voor Grand Palace is 500 THB pp.) en omschreven transfers van en naar centraal gelegen Bangkok hotels. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: persoonlijke uitgaven, fris, alcoholische drankjes en tips, transfers van en naar andere niet centraal gelegen Bangkok hotels en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor Grand Palace en de Smaragdgroene Boeddha

    Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 23 eerlijke recensies.
    Name: Nicolas
    Date: 16-Jan-20

    Recensie: We werden aan hotel opgehaald door minibus. Nadien verschillende hotels afgereden om mensen op te halen (+/- 1 uur). Bezoek is toeristisch met een haastige gids, weinig tijd. Bezoek duurde max. 1,5 uur. Nadien met de minibus naar een fabriek waar dure sieraden worden geproduceerd en verkocht. Een verkoper begeleide ons door de winkel met enig doel: verkopen! We hadden veel meer verwacht van deze excursie en zeker geen bezoek aan sieradenfabriek.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Daniela van Rooy
    Date: 18-Dec-19

    Recensie: Fijne gids maar wel vreselijke heet in het grote paleis.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Geert Bakker
    Date: 08-Dec-19

    Recensie: Mooie tour. Jammer, dat ik dacht aan eind van de tour dat ook een bezoek aan What Po (de ghrote liggende Boeddha) in de tour hoorde. Consternatie bij gids. Desalniettemin. Men belde met GreenWood Travel en de zaak werd snel en adequaat opgelost! Gids was overigens niet ervaren. Waarschijnlijk zijn eerste tour alleen. Engels was slecht te verstaan helaas.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: N. Dijkgraaf
    Date: 12-Nov-19

    Recensie: Het grand Palace met de smaragdgroene Boeddha is de moeite waard om te bezoeken. Het complex is vrij groot en het bezoek met gids ging voor ons te snel we hadden graag daar nog wat meer tijd rondgebracht. Het is zeker een aanrader maar dan zou ik het de volgende keer alleen bezoeken. Ga na het bezoek dan ook naar de liggende Boeddha wat er net achter het complex ligt.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Martin Boots
    Date: 09-Nov-19

    Recensie: Gids kwam al 20 minuten te laat ..Het was ook wel erg druk .Met een te grote groep door de Grand Palace gehold . De enige woorden engels die de goede man kon werd telkens 3 keer herhaald .Daar bij had hij een ontzettende haast om ook nog eens binnen de tijd naar de juwelen toko te gaan .waar het bij ons omging , namelijk de Grand palace tour is uitgelopen totale misser.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    LEES MEER RECENSIES

    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Sexy and you know it ... China Town Tour

    Tropische vruchten en kruiden, lokale markten, goudwinkels en traditionele medicijnen... U vindt het allemaal op deze contrastrijke avondwandeling door bruisend Chinatown. Al lopen

    Vanaf:
    Contact
    Ayutthaya en Bang Pa-in

    Minder dan 100 kilometer ten noorden van Bangkok ligt de voormalige hoofdstad van Siam, Ayutthaya, waar 33 Koningen achtereen regeerden, tot de Birmezen de stad in 1767 verwoestten

    Vanaf:
    Contact
    Bangkok Landmark Tour

    Wat maakt Bangkok zo'n leuke interessante stad? Zijn het de vele gezichten van de metropool, de verstilling in de tempels, de handelsgeest op de markten, de turbulentie van het

    Vanaf:
    Contact
    MahaNakhon Skywalk

    De MahaNakhon Skywalk biedt een uniek 360 graden uitzicht over Bangkok. MahaNakhon, het betekent 'de grote stad', is met 314 meter het hoogste gebouw van Bangkok en dus van

    Vanaf:
    Contact
    Grand Palace en de Smaragdgroene Boeddha

    Het 'Grand Palace' is een complex van gebouwen, waar de Wat Pra Keo of tempel van de 'Emerald Buddha' ook deel van uitmaakt. Het is de voormalige residentie van de

    Vanaf:
    Contact
    PRIVE - Bangkok Reisbutler

    Bangkok op een dienblad. Wie Bangkok bezoekt wil graag veel van die metropool zien. Hoogtepunten als Wat Pho met de Liggende Boeddha en Wat Arun, maar ook de plekken waar u zelf ni