Bangkok Landmark Tour

Tourcode:0111A
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 - 16.00
Category: Stadstour
Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 46 eerlijke recensies. Lees Recensie
Wat maakt Bangkok zo'n leuke interessante stad? Zijn het de vele gezichten van de metropool, de verstilling in de tempels, de handelsgeest op de markten, de turbulentie van het nachtleven? Is het de relatieve rust en beleefdheid van de Thai of juist hun lak aan regels? Hun zin in een beetje plezier, hun afkeer van gezeur en moeilijke vragen? Uit het boeddhisme stamt het streven een gematigd en goed leven te leiden, een beter mens te worden. In de praktijk is het leven en laten leven binnen de dynamiek van een stad die nooit slaapt.

Deze Bangkok Landmark Tour probeert in een dag zoveel mogelijk van deze stad vast te grijpen. Geniet van het mooiste dat Bangkok te bieden heeft, de uitingen van de rijke geschiedenis die de Thai met zoveel trots vervult.

De tour begint in het Prince Palace Hotel*. Met onze Engelssprekende gids gaat u per tuk tuk naar Wat Pho, beroemd vanwege de enorme Liggende Boeddha die de tempel siert. Het is een van de oudste en grootste tempels in de stad, Pho bestond al voordat Bangkok werd gesticht. Naar verluid staan er meer dan duizend Boeddhabeelden op het complex. Met de ferry steken we over naar Wat Arun, ook al zo oud, ook al een tempel voordat hier de eerste stenen van de Thaise hoofdstad werden gelegd. In het oog springt de stoepa aan de rivier, inmiddels het iconische beeld van Bangkok.

We gaan opnieuw het water op om aan de rivier te gaan lunchen bij Wan Fah in Chinatown. Dan volgt een wandeling door dit kleurrijke stadsdeel, het grootste Chinatown buiten China. Via smalle winkelstraatjes en drukke marktjes komen we bij Wat Traimit. Daar prijkt de Gouden Boeddha, een massief gouden beeld, schoon aan de haak 5 en een halve ton puur goud.

Uw eerste kennismaking met Bangkok zit erop. Een mooie dag rijker, brengt uw gids u per minibus terug naar het Prince Palace Hotel*.

* Vervoer van en naar een ander hotel in Bangkok naar het Prince Palace Hotel is niet inbegrepen, maar kan uiteraard tegen een kleine meerprijs worden georganiseerd.





Optionele Tours:

Fiets & Boot - Het andere gezicht van Bangkok
De fiets- en boottocht 'Het andere gezicht van Bangkok' brengt u een halve dag lang naar Thonburi, het nog onontgonnen maar verrassend veelzij
Opmerkingen: om deel te nemen aan deze uitstap moet u correct gekleed zijn:
  • Heren; lange broek, bedekte schouders.
  • Dames; rok tot over de knie of lange broek (legging niet toegestaan), bedekte schouders.

  • Dit zijn de regels, niet die van Green Wood Travel.
    - Een bezoek aan de Grand Palace is niet inbegrepen maar kan op verzoek ingelast worden. Entreeprijs moet ter plaatse zelf voldaan worden.
    Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (vanaf Prince Palace Hotel). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en wordt begeleid door een professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer per tuk tuk, airconditioned minibus* bij minimaal 3 personen en diverse open boten. Met 2 personen reizen we met publiek transport zoals Taxi-Meter om het milieu minder te belasten.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van en naar Prince Palace Hotel, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor Bangkok Landmark Tour

    Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 46 eerlijke recensies.
    Name: Andre
    Date: 02-Mar-20

    Recensie: Als je houdt van wandelen bij een temperatuur van 30 graden dan moet je deze tour zeker doen. De wandeling start bij de bloemenmarkt. verwacht hier geen marktplein maar meer een aan straten met op de stoep kraampjes waar voornamelijk bloemen kransen worden vervaardigd en verkocht. Vervolgens wandel je verder. Je ziet een aantal (2) highlights van Bangkok, de liggende Boeddha en de smaragden Boeddha. Echt goede gids en ook de lunch aan de rivier was goed verzorgt. Alles prima.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Peter
    Date: 27-Feb-20

    Recensie:



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: De Lange
    Date: 20-Feb-20

    Recensie: heel mooi



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Louise
    Date: 18-Feb-20

    Recensie: Leuke tour, het paleis moet je wel gezien hebben als je naar Bangkok gaat. De gids weet een hoop te vertellen! wel nog een tip: dames en kinderen mogen ook geen strakke broek aan. Wij liepen te puffen van de warmte en moesten uiteindelijk nog een sarong huren om erover heen te doen. Verder een leuke dag gehad.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Leo Ardts
    Date: 15-Feb-20

    Recensie: Uitstekende gids, goede uitleg, heerlijk geluncht alles een 10 waard



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    LEES MEER RECENSIES

    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Sexy and you know it ... China Town Tour

    Tropische vruchten en kruiden, lokale markten, goudwinkels en traditionele medicijnen... U vindt het allemaal op deze contrastrijke avondwandeling door bruisend Chinatown. Al lopen

    Vanaf:
    Contact
    Ayutthaya en Bang Pa-in

    Minder dan 100 kilometer ten noorden van Bangkok ligt de voormalige hoofdstad van Siam, Ayutthaya, waar 33 Koningen achtereen regeerden, tot de Birmezen de stad in 1767 verwoestten

    Vanaf:
    Contact
    Bangkok Landmark Tour

    Wat maakt Bangkok zo'n leuke interessante stad? Zijn het de vele gezichten van de metropool, de verstilling in de tempels, de handelsgeest op de markten, de turbulentie van het

    Vanaf:
    Contact
    MahaNakhon Skywalk

    De MahaNakhon Skywalk biedt een uniek 360 graden uitzicht over Bangkok. MahaNakhon, het betekent 'de grote stad', is met 314 meter het hoogste gebouw van Bangkok en dus van

    Vanaf:
    Contact
    Grand Palace en de Smaragdgroene Boeddha

    Het 'Grand Palace' is een complex van gebouwen, waar de Wat Pra Keo of tempel van de 'Emerald Buddha' ook deel van uitmaakt. Het is de voormalige residentie van de

    Vanaf:
    Contact
    PRIVE - Bangkok Reisbutler

    Bangkok op een dienblad. Wie Bangkok bezoekt wil graag veel van die metropool zien. Hoogtepunten als Wat Pho met de Liggende Boeddha en Wat Arun, maar ook de plekken waar u zelf ni