Dreamworld Attractiepark

Tourcode:0139
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00-16.00
Category: Themapark
Algemene waardering: 2.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
's Morgens halen we u op bij uw hotel in Bangkok voor een snelle rit naar Dreamworld, een fantasie-wereld voor jong en oud aan de noordkant van Bangkok. U gaat het attractiepark binnen via Dreamland Plaza, een dorpje met opmerkelijke Europese architectuur. VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
250 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !


Reis door de Dream Garden met het treintje, de kabelbaan of de waterfiets. U kunt hier replica's bewonderen van beroemde gebouwen zoals Egyptische piramides of de Cambodjaanse Angkor Wat. Dit alles in Fantasy Land.

In Adventure Land vindt u de echte spanning, hoewel ook jongere kinderen hier aan hun trekken komen.
Snow Town is een optie (niet inbegrepen), de enige plek in Thailand waar u sleetje kunt rijden of een sneeuwpop kunt maken.
Na de lunch brengen we u om 15.30 uur weer terug naar uw Bangkok hotel. Een dag vol familie plezier :-)





Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
  • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!


  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
    Inclusief de tour: transfer van en naar centraal gelegen Bangkok hotels, Engelssprekende gidsservice, lunch en versnaperingen.
    Exclusief de tour: transfer van en naar andere niet centraal gelegen Bangkok hotels. Persoonlijke uitgaven, drankjes etc.

    Recensie voor Dreamworld Attractiepark

    Algemene waardering: 2.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
    Name: M Dussel
    Date: 12-Jul-19

    Recensie: Geboekt voor 5 pers dagje dreamworld. Een leuk park om even een dagje door te brengen. Wij zouden om 7.20 uur worden opgehaald Om 7.00 uhr was de chauffeur al zenuwachtig in het hotel naar ons aan het zoeken en belde 2x naar de kamer of wij op konden schieten. Een deel van ons gezin zat nog te eten. Om precies 7.20 uur waren wij beneden en was de chauffeur niet zo blij. vsn 7.20 uut tot 9.00 uur zijn wij bezig geweest om 2 gezinnen in bangkok op te halen. een adres kon de chauffeur niet vinden. Rond 9.00 uur vertrokken naar het park. Tot onze verbazing zette onze chauffeur ons af bij safariworld. De rest stapte uit en wij bleven zitten omdat wij geboekt hadden voor het pretparken. De chauffeur gevraagd waarom hier? Hij schrok en haalde snel de 2 andere gezinnen terug en lachte dat het een foutje was. Hij zei wel sorry maar bleef lachen. Om 1030 uur aangekomen in het park en konden dan om 1200 uur eten wat bij de prijs zat. Wij zouden om 1530 uur opgehaald worden ipv 14.30 omdat wij re laat waren. wij waren het daar niet mee eens en konden win er 17.00 uur van maken in overkeg. Om 15.30 kregen wij een sns dat door het verkeer en andere gasten wij toch naar het busje moesten. Wij waren niet blij ook omdat wij nog niet droog waren . Wij hebben overlegd met de dame die ons aanspreekpunt was en ons ongenoegen geujt. Wij vonden de kkrte tijd niet waard en wilde langer blijven.Toen wij zeiden geld terug te willen omdat het echt duur is en tekort werd ze boos en konden wij uitstappen om tot 17.00 uur te blijven. Niet gedaan omdat als wij terug zouden gaan het niet meer de moeite was. De vrouw werd erg fel en boos De prijs en de tijd is het dus niet waard geweest terwijl het een leuk park is. De druk is zo hoog omdat er mega veel verkeer in bangkok is en hun de drukte willen vermijden . Om 18.00 waren wij terug in hotel.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Dreamworld Attractiepark

    's Morgens halen we u op bij uw hotel in Bangkok voor een snelle rit naar Dreamworld, een fantasie-wereld voor jong en oud aan de noordkant van Bangkok. U gaat het attractiepar

    Vanaf:
    Contact
    Klong tour in Bangkok

    Laat in de ochtend vertrekt u voor een korte rit naar de Chao Phraya rivier, het beginpunt van waaruit u het 'Venetie van het Oosten' gaat ontdekken. Deze kanalentocht is e