City & Beach Bangkok - Samui (15 dagen)

Tourcode:0031
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00
Category: Hotel rondreis individueel
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Deze reis brengt u naar de wereldstad Bangkok, die u van de ene in de andere verbazing zal doen vallen. Wat een verkeer! De hoogste moderne wolkenkrabbers gaan samen met eeuwenoude straatjes vol oosterse geuren en schitterende tempels. Een stad die nooit slaapt. Green Wood Travel helpt u om een keuze te maken uit de vele boeiende excursies die u hier kunt ondernemen. PROMOTIE: als u met 2 of meer boekt, ontvangt u een GRATIS diner voor alle boekers in de BAIYOKE SUITE
** Voor informatie klik HIER


Daarna door naar schitterende koraalwitte stranden, die het met wuivende kokospalm bomen bedekte eiland Koh Samui omringen. Het eiland Koh Samui bezit alle ingrediënten voor een geslaagde ongedwongen tropische strandvakantie. Verscholen baaien met spectaculaire rotsformaties, prachtige boeddhistische tempels met mediterende monniken en de heldere watervallen maken Koh Samui tot een idyllische bestemming. Het kleine havenplaatsje Nathon is een bezienswaardigheid. Accommodaties bestaan meestal uit sfeervolle kleinschalige bungalows die bijna altijd direct aan het strand gelegen zijn. De kokospalm stelt hier de norm en geen hotel of resort is hoger. Er is veel op dit exotische eiland te zien: Chaweng en Lamai Beach zijn de meest bekende stranden.

Chaweng Beach biedt, behalve een zeven kilometer lang parelwit strand, ook veel winkeltjes en restaurants en een gezellig uitgaansleven. Voor de echte rustzoekers zijn er nog talloze verlaten stranden en u kunt ook leuke uitstapjes maken naar de omringende eilandjes, waar het perfect snorkelen is.



Overnachting: aan boord
Maaltijden:
Vervoer: Vliegtuig (niet inclusief)
Dag 1: Vertrek naar Bangkok.
vertrek van Schiphol of andere luchthaven naar Bangkok. Het zal u onderweg aan niets ontbreken. U kunt diverse filmvoorstellingen volgen, maar ook uw boek eindelijk uitlezen, want daar heeft u nu veel tijd voor. Wenst u een speciale maaltijd? Geef dit op tijdens het boeken!


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden:
Vervoer: (mini)bus
Dag 2: Welkom in het land van de glimlach.
Na een lange vlucht bent u eindelijk geland op het Suvarnabhumi Airport in Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de gids u op in de aankomsthal, en brengt u door naar uw hotel waar u de rest van de dag kan doen wat u wilt.

Kom in ieder geval na een verfrissende douche even langs op het kantoor van Green Wood Travel. Met onze Nederlandse staf kunt u uw reis doorspreken.


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 3: Verken de miljoenenstad.
Alles zien in Bangkok lukt u niet maar veel van de hoogtepunten kunnen wij u wel laten zien en daarnaast zijn onze excursies (niet inclusief) niet doorsnee maar zo samengesteld dat u echt iets unieks beleefd! Per voet, fiets, boot of trein. U kunt kiezen uit diverse tours, die u in korte tijd laten kennismaken met alle mogelijke kanten van deze miljoenenstad. U kunt het allemaal vinden op onze website en bij ons boeken.


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 4: Boek een dag tour en verken de stad.
Deze dag kunt u zelf invullen. Misschien heeft u nog last van de jetlag en wilt u niets liever doen dan heerlijk luieren bij het zwembad. Dat kan! Of heeft u zoveel energie dat u niet weet wat u moet doen? Boek dan een tour bij ons! Wat dacht u van de drijvende markt per fiets (niet inclusief) ontdekken? Kom langs op ons kantoor en wij kunnen een geschikte tour voor u uitzoeken.

Overnachting: nacht slaaptrein
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: slaaptrein 2e klasse airco
Dag 5: Slapen op de nachttrein.
In de namiddag vertrekken we per Meter Taxi (niet inbegrepen) naar het Hua Lampong treinstation van Bangkok. Per comfortabele nachttrein reist u van Bangkok naar Surat Thani.

Overnachting in de 2e klasse airco slaaptrein.


Overnachting: Nova Samui Resort
Maaltijden:
Vervoer: (mini)bus | boot
Dag 6: Per bus/boot naar Koh Samui.
's Morgens vroeg komt u aan op Surat Thani treinstation. U bent bijna in Koh Samui, maar nog niet helemaal! Deze ochtend reizen we per bus en boot naar Koh Samui. Transfer van de boot pier Nathon naar het Nova Samui Resort. Uw strandvakantie kan eindelijk beginnen.

Dit hotel heeft een schitterend zwembad met parasols en ligstoelen. U kunt heerlijk dineren en het resort het gezellige strand van Chaweng is op loopafstand, geniet ervan!


Overnachting: Nova Samui Resort
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 7: Strandvakantie op Koh Samui.
Deze dag kunt u gebruiken om lekker te luieren op het strand en zwemmen in de azuurblauwe zee. Maar er is meer te doen. Ontdek de fascinerende onderwaterwereld tijdens een van onze snorkel & kajak tours zoals bijvoorbeeld de prachtige dagtocht (niet inclusief) naar het tot natuurreservaat uitgeroepen Angthong.

Mu Koh Angthong National Marine Park is een eilandengroep in de Golf van Thailand gelegen ten noordwesten van Koh Samui met een oppervlakte van 102km2 bestaande uit 42 eilanden. Deze tropisch begroeide kalkstenen eilanden zijn gelegen in ondiep water en omringd door koraalriffen. Hier treft u een scala aan van ongerepte flora en fauna.

U kunt deze en al onze andere, zorgvuldig geselecteerde, dagtours vinden op onze website en direct bij ons boeken.


Overnachting: Nova Samui Resort
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 8: Strandvakantie op Koh Samui.
Ontdek Koh Samui als een cultureel eiland met deze dag tour (niet inclusief).
Breng een bezoek aan de Big Buddha, die als bescherming dient voor het eiland. Daarna brengt u een bezoek aan het handelscentrum van het eiland, Nathon. Dit is tegen de havenplaats van het eiland. Daarna lekker afkoelen in het meer onderaan de Namuerng waterval.

In de middag kunt u een bezoekje brengen aan een kokosplantage, waar u ziet hoe de eilandbewoners in samenwerking met een aap de rijpe kokosnoten uit de bomen halen.
Vervolgens bezoeken we een van Koh Samui's oudste bewoners om u een indruk te geven hoe de mensen in de dorpen leven.
Tegen het eind van de middag nemen we een leuke route langs de voormalige rijstvelden wat ons brengt naar een tempel met de gemummificeerde monnik. Als afsluiting van de dag bezoeken we de Hinta- & Hinjay (grootvader & grootmoeder-rots), Koh Samui's wereldberoemde rotsen. Kent u de legende al?


Overnachting: Nova Samui Resort
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 9: Strandvakantie op Koh Samui.
Lijkt het u geen sensatie om een barracuda of sailfish aan de lijn te hebben? Big Game Fishing (niet inclusief) op de tropische diepzee is een ervaring om niet te missen. We vissen in de wateren rond Koh Pha Ngan of Koh Matsum, die behoren tot de beste visgronden ter wereld.

Assistentie van onze ervaren en Engelssprekende kapitein garandeert een onvergetelijke dag in de Golf van Thailand. Green Wood Travel is een voorstander van het terugzetten van gevangen vis. We nemen de vis dus niet mee terug.


Overnachting: Nova Samui Resort
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 10: Strandvakantie op Koh Samui.
Als u geen zin hebt om een hele dag op tour te zijn, hebben wij ook een halve dag tour (niet inclusief) in de aanbieding. U vertrekt met een longtail boot in de richting van Koh Tan en Koh Matsum, de 'buureilanden' van Koh Samui.

In de ochtenduren bezoeken we de omliggende koraalriffen van Koh Tan waar we gaan snorkelen (incl. snorkeluitrusting). Zie hoe fascinerend het onderwaterleven hier is. Een grote variatie aan vissen en koralen staat u hier te wachten. Na alle indrukken van Koh Tan varen we naar Koh Matsum (het eiland zonder kokosbomen.) Koh Matsum is een typisch bounty-eiland waar u de gelegenheid krijgt om te zwemmen of te snorkelen. Wij gebruiken hier tevens een lekkere Thaise lunch. Geheel voldaan varen we weer terug naar Koh Samui.


Overnachting: Nova Samui Resort
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 11: Strandvakantie op Koh Samui.
Om een lange tijd op Koh Samui te blijven gaat misschien vervelen. Waarom maakt u geen uitstapje naar het buureiland Koh Pha Ngan (niet inclusief)?
Koh Pha Ngan is een prachtig buureiland van Koh Samui, bedekt met palmbomen en ruim voorzien van koraalriffen. Het heeft u veel meer te bieden dan alleen de bekende Full Moon Party's!

Per boot varen we over tropische wateren naar de Thongsala Pier op Koh Pha Ngan. Onderweg krijgt u van de gids uitleg over het volledige dagprogramma. Na aankomst gaan we direct op verkenning met een lokale opstaptaxi naar een fraai gedecoreerde Chinese tempel. Vanaf de tempel heeft u panoramisch uitzicht over Koh Pha Ngan en de zee. Het eilandje Koh Mah is geschikt om te snorkelen, wat we ook gaan doen. Geniet ook van de Phaeng waterval in het 'National Forest Park'. Neem een duik in het koele water en kijk uit over het strand van de Full Moon party's, Haad Rin.


Overnachting: Nova Samui Resort
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 12: Strandvakantie op Koh Samui.
Je een volle dag laten verwennen met massages en lichaamsbehandelingen door ervaren specialisten in een prachtige, rustgevende omgeving en als herboren de dag af te sluiten is geen droom maar werkelijkheid bij Absolute Sanctuary (niet inclusief). U kunt kiezen uit 2 programma's en beiden bieden meer dan 6 uur massages en andere weldadige behandelingen. Is dit geen goede afsluiter van uw vakantie op Koh Samui?

Overnachting: nacht slaaptrein
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: (mini)bus | boot | slaaptrein
Dag 13: Met de nachttrein naar Bangkok.
Het is weer tijd om klaar te maken voor een ritje met de nachttrein. U dient voor 12.00 uur uitgecheckt te zijn uit het hotel. Omstreeks 13.00 uur wordt u opgehaald door de chauffeur voor de transfer naar Koh Samui bootpier, Nathon. Vanaf hier per boot en bus naar Surat Thani treinstation, vertrekpunt van de 2e klasse airco slaaptrein naar Bangkok.

Overnachting: aan boord
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: (mini)bus | vliegtuig (niet inclusief)
Dag 14: Van de trein naar de vliegtuig.
U komt in de morgen aan op Hua Lampong, het eindstation van deze trein. Per Meter Taxi (niet inbegrepen) arriveert u op het Prince Palace Hotel. Bij aankomst in het hotel is er een uitgebreid ontbijtbuffet.

Uw hotel kamer kunt u aanhouden tot wanneer uw transfer vertrekt naar de luchthaven van Bangkok, afhankelijk van uw vlucht. Rust nog even uit in uw kamer of ga op souvenirjacht in het MBK.

Overnachting: geen
Maaltijden:
Vervoer: geen
Dag 15: Aankomst in uw land.
Aankomst op Schiphol of andere luchthaven, afhankelijk van uw vlucht (niet inbegrepen).
Vliegt u bijvoorbeeld met EVA Airways dagvlucht dan komt u op dag 14 aan in Nederland.

Opmerkingen:
  • Voor bijna ieder hotel in Thailand geldt: check-in tijd is 13:00 uur & check-uit tijd is 12:00 uur.
  • Alle tours vermeld in het programma zitten er NIET bij inbegrepen. Dit zijn voorbeelden, en allemaal te boeken bij ons op het kantoor of online.
  • Door plaatselijke omstandigheden (het weer, de conditie van de (water)wegen, opstand, hotelsluiting) moeten we route of hotel soms aanpassen. De intentie van de City & Beach-Tour blijft ten alle tijden gehandhaafd.
  • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Vervoer als omschreven per aircoditioning minibus, boot en 2e klasse nachttrein met slaapplaatsen (airco.) met eigen bed en gedeeld toilet. Mocht de slaaptrein volgeboekt zijn, dan maken we gebruik van een VIP-bus (airco), deze bus is voorzien van slaapstoelen en toilet. Verblijf in goede toeristenklasse hotels als omschreven met airconditioning en eigen sanitair.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: overige maaltijden, transfers, (vlieg)tickets (lokaal & internationaal), persoonlijke uitgaven, visumkosten, bagageafhandeling en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere verzekeringen af te sluiten in Nederland of België. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.

    Recensie voor City & Beach Bangkok - Samui (15 dagen)

    Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
    Name: Rene de Koning
    Date: 05-Oct-18

    Recensie: Mooie reis en goed georganiseerd en met echt City & Beach.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Alex Fokkens
    Date: 13-May-18

    Recensie: Slecht weer gehad op Koh Samui maar daar kon greenwood niets aan doen. We zijn eerder vertrokken per vliegtuig naar Pattaya.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    City & Beach Bangkok - Samui (15 dagen)

    Deze reis brengt u naar de wereldstad Bangkok, die u van de ene in de andere verbazing zal doen vallen. Wat een verkeer! De hoogste moderne wolkenkrabbers gaan samen met eeuwenoude

    Vanaf:
    Contact
    City & Beach Bangkok - Krabi (16 dagen)

    De westers aandoende wereldstad Bangkok die haar culturele geheimen niet direct prijs zal geven. De mooiste plekjes zijn vaak aan het oog onttrokken door de verkeerschaos, moderne