Fietsen - Sukhothai zonsondergang

Tourcode:1801
Datum: Dagelijks
Tijd: 15.30
Category: Fietsen
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
De omgeving van Sukhothai is beslist de moeite waard om te verkennen en dat kan uitstekend per fiets tijdens deze ongeveer 2 1/2 uur durende tocht van 25 kilometer over rustige landweggetjes. Hier kunt u relaxed om u heenkijken en een briesje zorgt voor wat verkoeling. VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
100 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !


We beginnen in de namiddag. Tussen 15.30 en 16.00 uur wordt u opgehaald bij uw hotel en fietsen we langs de Klong Mae bewateringskanalen, passeren een landelijk dorpje en stoppen dan bij een houtwerkplaats, waar uit hout op traditionele wijze prachtige kunstwerken worden gemaakt. U maakt kennis met de ambachtslieden maar voelt u niet verplicht om iets te kopen want dat is geheel aan u.

We vervolgen onze tocht en peddelen in rustig tempo door het fascinerende landschap van rijstvelden omringd door de Khao Luang heuvels. Met een beetje geluk kunnen we dan genieten van een spectaculaire zonsondergang over de rijstvelden en de bergen op de achtergrond.

Als de tropennacht valt zijn we weer terug in ons hotel, een bijzondere ervaring op het Thaise platteland rijker.

Optionele Tours:

Fietsen door Sukhothai Historical Park en omgeving
Een dag lang maakt u op een relaxte manier kennis met de mooie omgeving van Sukhothai en het fascinerende beroemde historische park met zijn eeuwenoud
Opmerkingen: het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.
Inclusief de tour: alle entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Sukhothai Hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer per fiets. U kunt gebruik maken van fietshelm & mountainbike met 24 versnellingen en we verzorgen gratis water & frisdrank.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van ver gelegen Sukhothai of andere hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Fietsen - Sukhothai zonsondergang

Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
Name: Peter van Vliet
Date: 14-Aug-19

Recensie: Prima georganiseerde fietstocht. Na een jaar terug de dagtocht te hebben gedaan nu met dezelfde gids deze avond tocht gemaakt.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Fietsen - Sukhothai zonsondergang

Fietsen door de landelijke omgeving van Sukhothai met zijn rijstvelden, kleine weggetjes en lokale ambachten. Een bijzondere afsluiting van de dag.

Vanaf:
Contact
Fietsen door Sukhothai Historical Park en omgeving

Een dag lang maakt u op een relaxte manier kennis met de mooie omgeving van Sukhothai en het fascinerende beroemde historische park met zijn eeuwenoude cultuur.