Tokkelen - Tarzan en Jane een Hanuman jungleavontuur

Tourcode:0329
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00-10.00 & 13.00-
Category: Tokkelen
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
Altijd al een keer het "echte Tarzan of Jane" gevoel willen ervaren. Hoog boven de grond van boom naar boom zwevend, al of niet onder het slaken van ijselijke kreten. Bij deze nieuwe attractie is dat mogelijk. Maar u wordt wel geholpen door deskundige instructeurs die u laten zien hoe u veilig langs de stalen kabels van het ene boomplatform naar het volgende kan suizen. De pret en de adrenaline boost is er niet minder om.

Deze attractie is vernoemd naar Hanuman, de onverschrokken krijger uit de Ramayana, het mythologische epos uit de Hindoe cultuur en zo zult u zich ook voelen als u boven de jungle zweeft!

U wordt opgehaald bij uw hotel voor de rit naar het binnenland van Phuket met zijn beboste heuvels en ongerepte natuur. Op het 80.000m2 grote terrein waar de ziplijnen zijn aangebracht is geen enkele boom geveld en wordt er heel zorgvuldig met de natuur omgegaan zodat dit een zeer eco-vriendelijke attractie is die u, naast heel veel plezier ook een kijkje gunt in een echte jungle. U kunt kiezen uit 3 programma's:
Bij programma A en B legt u via 28 platforms en 15 ziplijnen het parcours af, waarbij in programma A ook een heerlijke maaltijd is inbegrepen.
Programma C is een kortere versie van 16 platforms en 8 ziplijnen. Alle tochten beginnen met een wandeling van 20 minuten door de jungle om alvast in de juiste "jungle fever" stemming te komen.Opmerkingen: wat moet je ...
1. Mee? Camera & zonnebrandcrème
2. Aan? Losse luchtige kleren en stevige schoenen of sandalen
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
4. Verwacht? Avontuur
 • Er zijn diverse vertrektijden (07.30, 09.30, 12.30, 14.30) per dag om deze tour te doen.
 • Deze zeer veilige tour is geschikt voor iedereen met een goede gezondheid tussen 10 en 60 jaar.
 • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf Kata-, Karon & Patong beach hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van hotels op andere stranden en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Tokkelen - Tarzan en Jane een Hanuman jungleavontuur

  Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
  Name: Sharon en John
  Date: 27-Aug-19

  Recensie: Tarzan en Jane, uw eigen Hanuman jungleavontuur! Is een aanrader voor degene die van wat avontuur houden.Begeleiding profensioneel gaan zeer goed met de veiligheid om. Heb je geen hoogte vrees DOEN!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Tokkelen - Tarzan en Jane een Hanuman jungleavontuur

  Van boom naar boom zweven door de jungle als een echte Tarzan of Jane. Als dat geen avontuur is! Een halve dag spanning en plezier voor de hele familie.