Thais koken leren bij Phuket Thai Cookery

Tourcode:0308
Datum:
Tijd: 07.30 - 15.30
Category: Thais koken
Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
Zelf de geheimen van de Thaise keuken ontdekken op een leuke en ontspannen manier waarbij u ook nog eens het nodige over Thaise cultuur en het dagelijkse leven te weten komt en natuurlijk genieten van alle gerechten die uzelf heeft bereid.

Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en rijden we per minibus naar de Ka-Set markt in Phuket stad. U zult versteld staan van de grote hoeveelheid aan exotische voedselproducten die hier zijn uitgestald. Kronkelende vissen, kakelende kippen, eenden en kleurige stapels met groenten en fruit en specerijen. U komt ogen te kort en ook uw reukorganen beleven een geheel nieuwe sensatie. Zeer fotogeniek natuurlijk en leuk om te zien hoe de Thaise huisvrouwen hun inkopen doen op deze grote markt.
Onder de deskundige leiding van de Engelstalige gids kopen ook wij onze ingrediënten voor de maaltijd van vandaag. Vervolgens rijden we naar de kookschool aan het prachtige strand van Sirey Bay, waar u wordt verwelkomt met koffie en thee door uw gastvrouwen/heren.

Na een inleiding en demonstratie gaan de kookschorten om en is het tijd om zelf aan de slag te gaan achter uw eigen kookplaat. Tussendoor krijgt u de nodige tips en als het gerecht klaar is gaan we smullen. Tijdens de pauzes kunt u wat over het strand wandelen of lekker lui op comfortabele kussens van de mooie omgeving genieten.

Elke dag worden er 5 verschillende gerechten gemaakt die u daarna opeet. Na afloop bent u zeker voldaan van het heerlijke eten dat u zelf heeft geleerd te maken in deze inspirerende omgeving. U krijgt een certificaat en de recepten mee om het thuis nog eens over te doen. Rond 15.00 uur brengen we u terug naar uw hotel.

See menu >>

Opmerkingen:
 • heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
 • Boek deze heerlijke tour met een lege maag.
 • Geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar. Geen kinderkorting.
 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: voor deze heerlijke kookcursus wordt u opgehaald en teruggebracht vanaf uw Phuket Hotel, behalve Naithon Beach, Naiyang Beach en Maikhao Beach en ontvangt u een receptboekje en certificaat van de door u bereide gerechten. Uw eigen klaargemaakte heerlijke snacks, gerechten, drinkwater, thee en koffie. Begeleidt door een professionele Engelssprekende Thaise kok.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar Naithon Beach, Naiyang Beach en Maikhao Beach is er een toeslag vanaf 350 THB pp. en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Thais koken leren bij Phuket Thai Cookery

  Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
  Name: Myriam
  Date: 12-Nov-19

  Recensie: Met veel humor hebben we kookles gekregen in een goed georganiseerde kookschool. We hebben veel geleerd en zouden het de volgende keer weer doen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Thais koken leren bij Phuket Thai Cookery

  Zelf de geheimen van de Thaise keuken ontdekken op een leuke en ontspannen manier waarbij u ook nog eens het nodige over Thaise cultuur en het dagelijkse leven te weten komt en nat