Schemerlicht cruise in Phang Nga baai

Tourcode:0317A
Datum: Dagelijks
Tijd: 15.30 - 21.00
Category: Dinercruise
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
Vaar naar een tropische zonsondergang aan boord van een traditionele Chinese Junk. Een perfecte kans om te genieten van het uitzicht in de zachte bries, terwijl de laatste zonnestralen weerspiefelen over dit prachtige gebied. Geen drukte, gewoon varen in sereniteit en rust terwijl u geniet van een prachtig vijf-gangen buffet, al genietend van al het goede wat Thailand te bieden heeft. Neem uw camera mee en bereid u voor op een prachtig uitzicht en een magische ervaring.

Een transfer brengt u in de middag van het hotel naar Yacht Haven Marina, waar uw de boot "June Bahtra" op u ligt te wachten. Rond 17.00 uur is het tijd om aan boord te gaan en vaar langs de Koh Lawa voor een spectaculaire zonsondergang over de Phang Nga Baai. Aan boord wordt een verrukkelijk buffet geserveerd. Geniet 3,5 uur lang van het uitzicht, het eten, en natuurlijk het gezelschap waarin u zich bevindt.

Rond 20.30 uur leggen we weer aan, waarna een transfer u terug brengt naar uw hotel. Een onvergetelijke ervaring!Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen eventuele muggen.
 • Green Wood Travel ook deze diner cruise privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
 • June Bahtra dag cruise start alleen met een minimum 8 deelnemers.


 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, Marine National Park sluiting etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Schemerlicht dinercruise in Phang Nga baai blijft te allen tijde gehandhaafd.
  Inclusief de tour: vermelde buffet maaltijd, vers fruit, fris en drinkwater, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf Kata-, Karon- & Patong Beach). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned (mini)bus en diverse open boten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van andere Phuket hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Schemerlicht cruise in Phang Nga baai

  Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
  Name: Bert van der Meer
  Date: 06-Mar-19

  Recensie: Mooi dinner cruise en heerlijk gegeten. Alleen was de keuze voor drankjes beperkt tot cola en anders fris. Voor biertjes en wijn moest er extra betaald worden. De zeilen werden gehesen voor het foto moment. Dus verwacht niet een zeilcruise want dit is niet mogelijk. AWe hebben alleen op motor gevaren. Leuke cruise met een gemeleerd gezelschap.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Schemerlicht cruise in Phang Nga baai

  Vaar naar een tropische zonsondergang aan boord van een traditionele Chinese Junk. Een perfecte kans om te genieten van het uitzicht in de zachte bries, terwijl de laatste zonnestr