Phuket ontdekkingstour

Tourcode:0306
Datum: Dagelijks
Tijd: 10.00-18.00
Category: Stadstour
Algemene waardering: 4.6 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies. Lees Recensie
Wij laten u zien dat Phuket eiland meer dan alleen maar strand te bieden heeft. Phuket heeft ook een boeiende cultuur en een uitbundige natuur. U bezoekt verrassende plaatsen die voor de doorsnee toerist onbekend blijven. In de reisgidsen wordt nauwelijks belicht dat Phuket cultureel een duidelijke eigen plaats inneemt.

Ongerepte stranden, fraaie uitkijkpunten, de bekendste tempel van Phuket Town met zijn nog aanwezige Chino Portugese architectuur uit lang vervlogen tijden en nog veel meer maar...... we zullen niet alles verklappen want het is per slot van rekening een ontdekkingstour.

Na deze tour kunt u zeggen dat u het echte Phuket gezien heeft. Een uitgebreide lunch is inbegrepen.Opmerkingen: neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra T-shirt en zonnecrème en zonnebril.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, sluiting van bezienswaardigheden etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Phuket ontdekkingstour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Inclusief de tour: lunch, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf Kata-, Karon- & Patong Beach). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en open boot.
Onze persoonlijke zorg en attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgave, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Phuket hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Phuket ontdekkingstour

Algemene waardering: 4.6 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies.
Name: Ben van Harmelen
Date: 23-Dec-19

Recensie: yes, dat was 't.. Echte aanrader. Eiland zelf niet zo biezonder, je moet 't gezien hebben.. maar de bootreis heen en terug is prachtig. mooie natuur (mangroves). eten was heel lekker en leuk restaurant in dorp op palen.. Moet je gedaan hebben !!Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Lianne Hoogeveen
Date: 14-Sep-19

Recensie: Deze ontdekkingstour was echt super!! Wij waren met z'n tweeën en hadden een persoonlijk gids. Deze gids sprak super goed Engels en heeft ons mee laten beslissen over de tour die we die dag zouden gaan doen. Hij heeft ons de mooiste plekjes van Phuket laten zien!! Een echte aanrader!Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Myriam
Date: 08-Jun-19

Recensie: We hadden het geluk een privé chauffeur te hebben die ons veel van het eiland heeft laten zien en bovendien ook heel veel kon vertellen in perfect Engels. Een fantastische dag.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Phuket ontdekkingstour

Wij laten u zien dat Phuket eiland meer dan alleen maar strand te bieden heeft. Phuket heeft ook een boeiende cultuur en een uitbundige natuur. U bezoekt verrassende plaatsen die v