PADI - Open Water Diver Duikcursus PHUKET

Tourcode:0354
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30
Category: Duiken
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Phuket is een populaire vakantiebestemming met diverse stranden en uitgaansgelegenheden. Maar wat men niet weet is dat de wateren rondom Phuket ook populair zijn onder ervaren duikers, met name de Raya Yai en Raya Noi eilanden zijn populaire duiklocaties. Vooral Raya Yai eiland heeft het helderste water van alle locaties rond Phuket. Nog geen ervaring? Je kan het heel snel leren met de driedaagse PADI duikcursus.

Daarnaast probeert de duikinstructeur er naar te streven, indien de weersomstandigheden het toe laten, om je op verschillende locaties rond Phuket, zoals Khao Lak en Krabi, te laten duiken. Leuk voor de ervaring natuurlijk, maar nog leuker voor in je logboek!

Een driedaagse cursus bestaat uit drie delen:
- Oefeningen in het ondiep water
- Theorielessen
- Twee open water duiken bij Raya Yai eiland.

Op Phuket zijn er ontzettend veel mooie, ondiepe en afgeschermde baaien, die uitermate geschikt zijn om de eerste basisoefeningen op een rustige manier onder de knie te krijgen. Maar tegelijkertijd zit je al in het tropisch water met de nodige kleurrijke vissen om je heen.

Na het behalen van je duikcursus ontvang je een duikbrevet. Dit duikbrevet is internationaal erkend en na je opleiding kan je heerlijk overal duiken, t/m 18 meter. Met dit brevet kan je overal ter wereld een uitrusting huren om samen met een gebrevetteerde "buddy" te gaan duiken. Nu ben je klaar om zelf de onderwaterwereld te gaan ontdekken!

Opmerkingen: deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen. Er is geen gezondheidsverklaring nodig. Wel moet er bij aanvang een medische verklaring ingevuld worden die vraagt naar jouw medische achtergrond. Bij hoge uitzondering is het nodig een gezondheidsverklaring te krijgen van een dokter voordat je kan deelnemen aan en PADI cursus.
Inclusief de tour: PADI cursus als omschreven in de reisbeschrijving, duikuitrusting (BCD + Fins + Mask + Tanks & Regulator), begeleiding door een lokale Engelssprekende instructeur, lesmaterialen, certificatiekosten, duikverzekering, omgeschreven transfers, lunch, drinkwater en frisdranken.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, overige transfers, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor PADI - Open Water Diver Duikcursus PHUKET

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Phuket diepzee duiken - Koh Racha Yai

Het water rond de Racha eilanden is het helderst van alle locaties rond Phuket. Een zicht van 25 meter of meer is heel gewoon hier, vooral in het droge seizoen.

Vanaf:
Contact
PADI - Open Water Diver Duikcursus PHUKET

Je kan rekenen op lange duiktijden met maximaal vier leerlingen per duikinstructeur. In tegenstelling tot de meeste introductiecursussen begint jouw duikavontuur in het zwembad, wa

Vanaf:
Contact
Live-aboard - Deep Andaman Queen

MV Deep Andaman Queen is een comfortabel luxe jacht en PADI duik centrum dat een Enriched Air (Nitrox) duikcursus, open watercursus voor gevorderden en vele speciale cursussen aa