Hoogzeevissen in Phuket BIG GAME Fishing

Tourcode:0304
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 - 18.00
Category: Vissen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Voor zowel de ervaren als de onervaren hengelsportliefhebber is het een ware sensatie om een barracuda of sailfish aan de lijn te hebben. Big Game Fishing op de tropische diepzee is een ervaring om niet te missen en Phuket is een van de beste en voordeligste plaatsen ter wereld om dit mee te maken.

Assistentie van onze ervaren Engelssprekende kapitein garandeert een onvergetelijke dag op de Andaman Zee.

Green Wood Travel is een voorstander van het terugzetten van 'game fish'. Transfers, de benodigde uitrusting en een lunch zijn inbegrepen.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
 • Deze sportvissen trip is geschikt voor kinderen van 12 jaar en ouder en mits u over een normale, goede lichamelijke conditie beschikt en kan zwemmen.
 • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit en drinkwater, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf Kata-, Karon- & Patong Beach). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten, complete visuitrusting en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned (mini)bus en diverse open boten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Phuket hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Hoogzeevissen in Phuket BIG GAME Fishing

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Hoogzeevissen in Phuket BIG GAME Fishing

  Voor zowel de ervaren als de onervaren hengelsportliefhebber is het een ware sensatie om een barracuda of sailfish aan de lijn te hebben. Big Game Fishing op de tropische diepzee i