Actief avontuur in de jungle

Tourcode:0326
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 17.00
Category: VlotvarenDierenATV
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Een dag vol avontuur met raften over bruisende rivieren, een massage door vissen, een tocht door de jungle en een ATV tochtje.
Rond 7.30 uur wordt u opgehaald bij uw hotel in Phuket voor de tocht naar een prachtige natuuromgeving. Bij aankomst krijgt u eerst uitleg en veiligheidsinstructies waarna we ons "inschepen" op de vlotten. Het raftavontuur kan beginnen!
Ervaren instructeurs peddelen met grote behendigheid door het woeste water en de stroomversnellingen. Peddel met ze mee of houdt u vast terwijl we de junglerivier afzakken. Na deze sensatie kunt u weer op adem komen tijdens een geheel unieke massage. De masseurs zijn namelijk kleine visjes die de (dode) huid van uw voeten en benen knabbelen: een weldadige ervaring! Hierna tijd voor een heerlijke en romantische lunch aan de oevers van de rivier.
Tijd voor actie! Rondrijden op ATV's is een ervaring die uw adrenaline peil zeker doet stijgen en het is fun! Terwijl de zon ondergaat rijden we terug naar uw hotel na een dag vol actie, avontuur, en vermaak.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem zwemspullen en een handdoek mee.
 • Laat waardevolle spullen achter, u gaat immer wild water raften.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf Kata-, Karon- & Patong Beach.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar andere stranden + 150 THB per persoon en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Actief avontuur in de jungle

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Actief avontuur in de jungle

  Een dag vol avontuur met raften over bruisende rivieren, een massage door vissen, een tocht door de jungle en een ATV tochtje.