Vlotvaren & ATV in Nakorn Nayok

Tourcode:0420
Datum: Dinsdag, Donderdag & Zaterdag
Tijd: 06.30 - 18.00
Category: BoottochtVlotvarenATV
Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een afwisselende dag waarin u over een woeste rivier raft, op een ATV door het landschap zoeft, maar ook in een ossenwagen langs de velden sjokt en een duik neemt bij een waterval. Avontuurlijk en ontspannend.

De provincie Nakorn Nayok ligt niet ver van Pattaya en Bangkok maar is nog niet erg bekend bij de meeste toeristen. Toch heeft het heel veel te bieden en het beste daarvan gaat u vandaag meemaken. Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en rijden we naar Nakhon Nayok.
Onderweg stoppen we even bij een lokale fruitmarkt waar de meest exotische vruchten liggen uitgestald. We beginnen met een rit per ATV over het ruige terrein, en u kunt zich even een echte rallyrijder voelen! Even tijd om te ontspannen als we naar de Khun Dan Dam rijden en deze langste betonnen constructie ter wereld (2720 meter) bewonderen. Per boot varen we over het stuwmeer, omgeven door groene heuvels en passeren o.a. een fraaie waterval. Terug aan land gaan we nu echt terug in de tijd en laten ons in een ossenkar door het weidse landschap rijden.

Volop tijd om om u heen te kijken en te genieten van het Thaise plattelandsleven. Een heerlijke Thaise lunch sluit het ochtendprogramma af. Tijd voor actie - Wild Water Vlotvaren!
Over de Nakhon Nayok rivier leggen we een parcours van 7 kilometer af langs stroomversnellingen en onverwachte scherpe bochten in de kronkelige rivier. Volop spanning en sensatie maar uw gids loodst u er veilig doorheen en nat worden is geen probleem bij deze heerlijke temperaturen.

Terug aan wal maken we een mooie wandeling naar de Nangrong waterval waar u heerlijk kunt ontspannen en zwemmen in een van de natuurlijke bassins. Aan het eind van de middag rijden we weer terug naar uw hotel en kunt u terugkijken op een geweldige dag vol avontuur en natuur.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Laat waardevolle spullen achter, u gaat immer wild water vlotvaren.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Pattaya hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Pattaya hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Vlotvaren & ATV in Nakorn Nayok

  Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
  Name: Tina Drijver
  Date: 12-Aug-19

  Recensie: Onwijs koel. Ik ben wel twee keer over boord gegaan maar dat hoort erbij. We waren met vier buitenlanders. Aanrader.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Roelof
  Date: 19-Mar-19

  Recensie: Leuke trip alleen de waterval viel tegen. Weinig water. De gids vertelde dat het altijd zo is half januari. verder een goed georganiseerde dag.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Cruise - Langstaartboot avontuur in Samut Prakan

  Verlangt u ook naar een ontsnapping van de drukke straten van Pattaya? Stap in onze minibus en na slechts een uur rijden bevindt u zich in het paradijs! Green Wood Travel biedt u e

  Vanaf:
  Contact
  Snorkelen bij Koraal eiland

  Koh Larn oftewel Coral Island ligt vlak voor de kust van Pattaya. U vertrekt vanuit Pattaya per boot naar het eiland. Op het mooie strand kunt u lekker relaxen en in het heldere wa

  Vanaf:
  Contact
  Vlotvaren & ATV in Nakorn Nayok

  Een afwisselende dag waarin u over een woeste rivier raft, op een ATV door het landschap zoeft, maar ook in een ossenwagen langs de velden sjokt en een duik neemt bij een waterval.

  Vanaf:
  Contact
  Tokkelen in Pattaya - Flight of the Gibbon

  Voor het ultieme aapgevoel; een dag in een prachtig regenwoud doorbrengen, van boom naar boom zwevend via kabels, lopend over smalle bruggetjes hoog boven de grond, plus een wandel