Fietsen - De kleuren van Pattaya & het houten kasteel

Tourcode:0417
Datum: Dagelijks
Tijd: 10.00-16.00
Category: Fietsen
Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
"De Kleuren van Pattaya en de SPECIAL" laat u een heel andere, maar zeer interessante kant van deze bruisende badplaats ervaren. Namelijk de fraaie omgeving met aandacht voor cultuur en lokale gebruiken en bovendien een bezoek aan een heel bijzonder bouwwerk. Even weg uit de drukte en onthaasten op een sportieve manier. VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
100 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !


In Lanpho Nakluea bezoeken we de lokale vismarkt. Alle soorten en maten zijn er te bewonderen! Dan verder naar een wonderbaarlijk bouwwerk waar nog steeds aan gewerkt wordt : the "Sanctuary of Truth" oftewel de heilige plaats van waarheid. De droom van een steenrijke Japanse zakenman wordt hier gerealiseerd; een geheel uit hout opgetrokken kasteel.

Honderd meter hoog, honderd meter lang. De bouw werd begin jaren tachtig gestart. Een paar honderd houtsnijders zijn al meer dan dertig jaar bezig om dit unieke bouwwerk te voltooien. Het kasteel heeft vier hoofdingangen.
Via verschillende kunstvormen wordt de onlosmakelijke verbinding uitgedrukt tussen mens en wereld. Hier worden de Indische, Cambodjaanse, Chinese en Thaise culturen als eenheid van het oosterse denken in beeld gebracht. De universele rijkdom van moraliteit en spiritualiteit van het Oosten - ongeacht nationaliteit of religie - tegenover het harde materialisme en de verheerlijking van geavanceerde technologie door het Westen.

Fietsen met KINDEREN?



Opmerkingen: de fietstocht duurt ongeveer 4 1/2 uur; de afstand bedraagt ongeveer 25 tot 30 kilometer. Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.
Inclusief de tour: routebeschrijving voor de taxi (niet inclusief) van uw Pattaya hotel naar het startpunt Thai Garden Resort in Noord-Pattaya. We verzamelen in de receptie van het resort. Onderweg zijn enkele verfrissingen, versnaperingen, lokale lunch, fiets, helm en Engelssprekende gids inbegrepen. Tijdens de Kleuren van Pattaya SPECIAL is de entree Sanctuary of Truth ook inbegrepen.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: vervoer terug naar uw hotel gaat ook per taxi (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee!

Recensie voor Fietsen - De kleuren van Pattaya & het houten kasteel

Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
Name: Familie Toet
Date: 17-Apr-19

Recensie: Even een kort bericht om te bedanken voor de snelle actie wb de fietstocht in Pattaya. Wat een ervaring was dat! We hebben prachtige dingen gezien en een kijkje gekregen in het 'normale' leven in Pattaya. We hebben heel erg genoten. Leuk ook om Richard te ontmoeten; een relaxte vent en een goede gids die ons veilig door het verkeer heeft geloodst. Fijne fietsen ook.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Fietsen - De Kleuren van Pattaya

"De Kleuren van Pattaya en de SPECIAL" laat u een heel andere, maar zeer interessante kant van deze bruisende badplaats ervaren...

Vanaf:
Contact
Fietsen - De kleuren van Pattaya & het houten kasteel

"De Kleuren van Pattaya special" laat u een heel andere, maar zeer interessante kant van deze bruisende badplaats ervaren...