ALANGKARN, de meest Extravaganza show in Pattaya

Tourcode:0409
Datum: Dagelijks
Tijd: 17.30 - 20.30
Category: Live shows
Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een avond spektakel op hoog niveau. Deze show is meer dan een traditionele Thaise dansshow die u overal in het land kunt zien. U zult werkelijk versteld staan van de zeer professioneel uitgevoerde optredens.

Alle aspecten van de Thaise cultuur worden in een wervelende show weergegeven, compleet met een schitterend decor en echt vuurwerk! Naast de traditionele Thaise dansen zult u kennis maken met de belangrijke en traditionele festivals, zoals het Loy Kratong. Daarnaast speelt er zich een ware strijd tussen olifanten af. Door de schitterende decors krijgt u echt het gevoel dat u er midden inzit en van streek naar streek vliegt. U weet niet waar u moet kijken, het is zo ontzettend indrukwekkend en groot, met prachtige licht- en geluidseffecten, ademloos zit u te kijken.

Geniet tijdens deze show van een uitgebreid buffet diner (meerprijs vanaf 250 THB pp) met heerlijke Thaise specialiteiten, en vele internationale gerechten. Alles is aanwezig voor een gegarandeerde geslaagde avond uit.



Opmerkingen: voorstellingen in: ALANGKARN
Er is een show per avond om 18:30 uur en is afgelopen omstreeks 20.00 uur. Diner is geserveerd vanaf 17:30 uur.

wat moet je ...
1. Mee? (smartphone) camera
2. Aan? Neem wat warms mee de airconditioning staat op KOUD!
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze artiesten
4. Verwacht? Een prachtig ontworpen spektakel met charmante dames
Inclusief de tour: korting van meer dan 30% op de entree prijs voor de show als u boekt via Green Wood Travel.

Entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Pattaya-stad en Jomtien Beach hotels). Show als omschreven in de reisbeschrijving. Vervoer per airconditioned minibus.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: een uitgebreid buffet diner (meerprijs vanaf 250 THB pp), fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van niet centraal gelegen Pattaya en Jomtien Beach hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor ALANGKARN, de meest Extravaganza show in Pattaya

Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies.
Name: Erik van den Toorn
Date: 21-Jul-19

Recensie: Schitterende show waar je middenin zit (neem vooral de gold seat). Een van onze reisgenoten heeft zelfs deelgenomen aan de show. Zeker een aanrader. Let op, het theater bevindt zich aan de rand van Pattaya waar geen geregeld taxivervoer is. Regel daarom vooraf je vervoer terug naar de stad. Wij zij een uur bezig geweest om een taxi te vinden.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Jos Hoogervorst
Date: 23-Mar-19

Recensie: Schitterende, indrukwekkende show met professioneel gebruik van multimedia en 'special effects', inclusief surround-sound. Zeer de moeite waard. De extra kosten voor een Gold Seat (300 Baht p.p.) leveren inderdaad de beste plaatsen op -dan komt de show met acteurs en olifanten zelfs naar je toe! Dus zeker doen, die Gold Seat! Het diner vooraf, waarvoor je ook extra moet betalen, is -ik druk me nu beleefd uit- zeer middelmatig en de prijs van 1400 Baht p.p. in de verste verte niet waard.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Marriane Hoek
Date: 04-Feb-19

Recensie: Ongelofelijke show. Genoten van het begin tot het eind. Een echte aanrader



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Maarten Boer
Date: 03-Feb-19

Recensie: Zeer indrukwekkende show zeker doen. Het diner vooraf met de prijs van 1400 Bath is inderdaad niet de moeite waard zoals anderen ook al aangaven. Wel een ruime keuze maar meer ook niet



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Tiffany's Cabaret de Moulin Rouge van Pattaya

Vermoedelijk verwacht u niet om in Pattaya Barbara Streisand of Donna Summer te ontmoeten, op te zien treden en dan vervolgens mee op de foto te gaan. En toch is dat de realiteit i

Vanaf:
Contact
ALANGKARN, de meest Extravaganza show in Pattaya

Een avond spektakel op hoog niveau. Deze show is meer dan een traditionele Thaise dansshow die u overal in het land kunt zien. U zult werkelijk versteld staan van de zeer professio

Vanaf:
Contact
Muay Thai boksen in Pattaya

Een avond vol spanning en sensatie! De populaire en spectaculaire vechtsport Muay Thai kunt u nu ook in Pattaya beleven. Een must voor de liefhebbers.

Vanaf:
Contact
Dolfijnen show in Pattaya

Dolfijnen bezig zien is een unieke ervaring voor jong en oud waarbij u van heel dichtbij zelf kunt meemaken wat een bijzondere en intelligente dieren dolfijnen zijn. Nu is dit moge

Vanaf:
Contact
Nong Nooch tropische tuinen

Zoiets als Nong Nooch Tropical Garden heeft u nog nooit gezien. Een prachtig ontworpen tropische botanische tuin op een oppervlakte van maar liefst 2 km2. U kunt er een verzameling