Strand Ngapali Beach (6 dagen vanuit Yangon)

Tourcode:BUR-021
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00
Category: StrandvakantieBouwstenen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Ngapali in Myanmar heeft een van de langste stranden van Zuidoost-Azië. Wat, denkt u nu, strand in Birma? Ja, dat klopt. Daar had u vast nog niet eerder aan gedacht. Ngapali Beach is perfect om een paar dagen op adem te komen na een reis door dit fascinerende land. Het heeft dan ook echt wat te bieden. Lange witte stranden aan de Golf van Bengalen, uitgestrekte stroken palmbomen en kleine vissersdorpen. NIEUWE TOUR ! Exclusieve Green Wood Travel privé reis
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !


Het verhaal wil dat een Italiaan die hier lang geleden terecht kwam, vol heimwee aan Napels moest denken en dat zo de naam Napali, Ngapali is blijven hangen. Alhoewel Ngapali het bekendste strand van Myanmar heeft, met mogelijkheden om te kajakken, duiken en snorkelen, is het er betrekkelijk rustig. Ook mensen wiens ideale dagbesteding een langzame strandwandeling is, zijn hier op hun plek. Op fietsafstand (ongeveer 7 kilometer) ligt het dorpje Thandwe, met pagodes en een populaire lokale markt.

Wij bieden deze strandbestemming aan vanuit Mandalay of Yangon. De tour eindigt in Yangon.
Overnachting: Amata Resort & Spa
Maaltijden:
Vervoer: minibus, vliegtuig
Dag 1: Vlucht naar Thandwe. Naar Ngapali Beach.
U wordt opgehaald in uw hotel in Yangon en naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht naar Thandwe (45 minuten).

Met de shuttlebus van het hotel wordt u naar uw verblijf van de komende dagen gereden (ongeveer een kwartier rijden). U verblijft in een deluxe room.


Overnachting: Amata Resort & Spa
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 2: Strand en nog eens strand.
Het water uit de Golf van Bengalen komt regelrecht uit het Himalaya gebergte. Via Bangladesh stroomt het de baai in. De kust van Myanmar ligt zo'n beetje helemaal aan deze baai. Het is dus niet verrassend dat Ngapali een flink strand heeft. De kust is hier 15 kilometer lang.

Als u, om even de spieren te strekken, dus van uw badlaken komt, kunt u fikse wandeling maken. De kust is ook goed te ontdekken per fiets of brommer. Wij vinden het natuurlijk ook prima als u, na misschien al een mooie rondreis door Myanmar, helemaal niks meer uitvoert.


Overnachting: Amata Resort & Spa
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 3: Laat die zonsondergang maar komen.
Amata Resort & Spa is een modern 4 sterren resort aan het strand, te midden van een grote tropische tuin.

Het heeft een eigen Spa (voor mannen en vrouwen), het restaurant Dwaryawaddy en de Kissapanadi Lounge en Bar, zodat het u (als u geen zin heeft om meer dan een paar meter te lopen) aan niets hoeft te ontbreken. Laat die zonsondergang maar komen!


Overnachting: Amata Resort & Spa
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 4: Nu het nog kan: strand!
Geniet ervan zolang het nog kan. Uw laatste dagje strand. Wat went strandleven toch altijd snel, vindt u niet? Lekker langzaam op gang komen, kopje koffie met de voeten al in het zand. Beetje zwemmen, beetje dit, beetje dat, uitgebreide lunch (misschien wel met een glaasje), wandelingetje, en voor u het weet zet die prachtige zonsondergang alweer het slot in van een dag die nooit leek te eindigen.

Voor de rusteloze reiziger zijn er jungletochten, trips naar vissersdorpen, mountainbike of kajak toertjes te te ondernemen. U kunt hier zwemmen, snorkelen en duiken.


Overnachting: Grand United 21 St Downtown
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus, vliegtuig
Dag 5: Vlucht naar Yangon. Bezoek aan Scott Market?
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Thandwe gebracht voor uw vlucht naar Yangon. Eenmaal daar aangekomen, wordt u afgezet in uw hotel. De rest van de dag is vrij. Deze extra nacht in Yangon is toegevoegd om er voor te zorgen dat reizigers ruimschoots op tijd in de Birmese hoofdstad zijn voor hun internationale vlucht (mogelijk al vroeg in de ochtend of middag).

Misschien wilt u in Yangon nog snel op zoek naar mooie souvenirs, naar leuke snuisterijen of bent u gewoon benieuwd hoe het er op de beroemde overdekte Bogyoke Aung San Market van Yangon aan toe gaat. Dit complex, ook bekend als Scott Market, is 90 jaar oud, maar nog altijd een populaire trekpleister voor Birmese koopjesjagers op zoek naar handwerk, juwelen, kleding, eten en een grote hoeveelheid andere spullen. Er zijn zo'n 1600 kraampjes. De markt is overigens dicht op maandag en op feestdagen.


Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus
Dag 6: Op weg naar?
Ontbijt. U wordt op tijd naar het vliegveld gebracht voor uw volgende bestemming, die misschien wel 'thuis' heet.

Optionele Tours:

PRIVE Premium Myanmar (7 dagen)
Deze zevendaagse Myanmar reis richt zich vooral op de prachtige stad Mandalay en het historische Bagan. Bagan moet ooit fantastisch zijn geweest. De l
Myanmar Eigenwijs (11 dagen)
Ontdek Myanmar op eigen wijze. Elf dagen lang door een van de meest fascinerende bestemmingen in Zuidoost-Azië. Gemakkelijk, want wij regelen de vluc
Het ware gezicht van Myanmar (7 dagen)
Het ware gezicht van Myanmar toont zich rond de Golf van Martaban, in het land van de Mon, waar de natuur pronkt en de mensen een bijrol lijken te ver
Opmerkingen:
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden en omschreven transfers. Vervoer per airconditioned minibus of auto, vermelde binnenlandse vluchten (Yangon - Thandwe en Thandwe - Yangon). Verblijf in Amata resort of gelijkwaardig hotel.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische- en frisdranken, extra overnachting(en), fooien en persoonlijke uitgaven, internationale vliegtickets, luchthavenbelastingen ($10 pp.), visumkosten ($ 35 USD zie visa information, bagageafhandeling en facultatieve excursies.
Wij verplichten klanten om een reis-, medische-, annulering- en andere typen verzekeringen met wereldwijde dekking af te sluiten in Nederland of België. Dit soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Myanmar, Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Strand Ngapali Beach (6 dagen vanuit Yangon)

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Strand Ngapali Beach (6 dagen vanuit Mandalay)

Al eens gedacht aan het strand van Ngapali in Myanmar? Strand in Birma, horen we u denken. Ja, strand in Birma. Perfect om na in een reis in dit fascinerende land een paar dagen op

Vanaf:
Contact
Strand Ngapali Beach (6 dagen vanuit Yangon)

Ngapali in Myanmar heeft een van de langste stranden van Zuidoost-Azië. Wat, denkt u nu, strand in Birma? Ja, dat klopt. Daar had u vast nog niet eerder aan gedacht. Ngapali Beach