Riviercruises Noord-Laos Luang Say Cruise - 2 dagen opwaarts

Tourcode:LAO-0006B
Datum: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag & Zaterdag
Tijd: 09.00
Category: Rivier Cruise
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Deze korte riviercruise laat u de machtige Mekong rivier en het rivierleven op de oevers beleven in al zijn facetten.
Overdag vaart u op een originele rivierboot en ervaart u het traditionele leven van de bevolking langs de oevers.

's Avonds verblijft u in een comfortabel hotel, maar de Mekong is altijd dichtbij. Bovendien is deze cruise een interessante manier om van Thailand - Laos binnen te komen of andersom van Laos naar Thailand.
Overnachting: Luang Say Lodge
Maaltijden: Lunch, Diner
Vervoer: boot
Dag 1: LUANG PRABANG - PAK OU - PAKBENG
De Luang Say rivierboot vertrekt van de pier in Luang Prabang om half acht 's morgens. Terwijl we koers zetten naar Pakbeng wordt er een ontbijt geserveerd. In het dorpje Pak Ou aan de monding van de Nam Ou rivier meren we af en brengen een bezoek aan de bijzondere Tam Ting grotten van de "duizend Boeddha's." Terug aan boord kunt u genieten van een heerlijke buffetlunch.

Onze volgende stop is een dorpje van een bergstam aan de rivier waar we kunnen zien en proeven hoe de traditionele Laotiaanse whisky gestookt wordt.

Rond zonsondergang komen we aan in Pakbeng waar u in kunt checken in de Luang Say Lodge.

Het diner wordt geserveerd op het terras terwijl u uitzicht heeft over de Mekong.


Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: boot
Dag 2: PAKBANG - HOUEI SAY
Na het ontbijt in de Lodge gaan we om 7 uur weer aan boord van de Luang Say voor het tweede gedeelte van de reis. Onderweg stoppen we om kennis te maken met het landelijke leven van de bevolking langs de rivier.

Terug aan boord wordt de buffetlunch geserveerd. Rustig varen we verder naar Houei Say waar we voor het eind van de middag aankomen. Per minibus brengen we u naar de Laotiaanse douane. Vandaar verder over de brug naar Chiang Khong in Thailand* zodat u eventueel nog door kunt gaan naar Chiang Rai.


Opmerkingen: *als u over land Thailand binnen komt ontvangt u een visum bij aankomst voor 14 dagen.

Opmerkingen: TIP! Neem zelf wat alcoholische dranken of snacks mee om uw verblijf te veraangenamen.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. moeten we routes of hotels soms wijzigen. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de cruises blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze meerdaagse Luang Say Cruise is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie; bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Informatie over Luang Say boot
Inclusief de tour: (cruise) transfers vanaf de Laotiaanse immigratie naar de pier in Houei Say of vice versa, alle vermelde maaltijden onderweg aan boord, koffie, thee en drinkwater, 1 nacht verblijf in Luang Say Lodge, vermelde transfers, excursies en entreegelden, diensten van de gekwalificeerde bemanning tijdens de cruise, Engelssprekende reisleiding onderweg, groepsverzekering.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: transfer van/naar pier/hotel in Luang Prabang en/of van naar Chiang Khong brug, optionele tours, niet genoemde maaltijden, alcoholische- en frisdrank, extra overnachting(en). Extra drankjes kunt u ook aan boord kopen! Fooien voor bemanning en persoonlijke uitgaven, visumkosten (= $ 30 USD zie visa information), bagageafhandeling en facultatieve excursies.
Wij 'verplichten' klanten om een reis-, medische-, annulering- en andere typen Verzekeringen met wereldwijde dekking af te sluiten in Nederland of België. Dit soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Riviercruises Noord-Laos Luang Say Cruise - 2 dagen opwaarts

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Riviercruise Mekong - Thailand naar Luang Prabang 2 dagen

Zin om Azië op een andere manier te ontdekken? Stap aan boord van deze ontspannen Laos riviercruise over de legendarische Mekong rivier, die de natuurlijke grens tussen Thailand e

Vanaf:
Contact
Riviercruises Noord-Laos Luang Say - 2 dagen afwaarts

Deze korte riviercruise laat u de machtige Mekong rivier en het rivierleven op de oevers beleven in al zijn facetten. Overdag vaart u op een originele rivierboot en ervaart u het t

Vanaf:
Contact
Riviercruises Noord-Laos Luang Say Cruise - 2 dagen opwaarts

Deze korte riviercruise laat u de machtige Mekong rivier en het rivierleven op de oevers beleven in al zijn facetten. Overdag vaart u op een originele rivierboot en ervaart u het t