Duizend en een nacht eiland tour (Krabi)

Tourcode:1208
Datum: Dagelijks
Tijd: 12.00 - 20.30
Category: Snorkelen
Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Duizend en een nacht in Thailand. De zee en de eilanden bij Krabi zijn het decor van deze tour die het ultieme eilandgevoel waarmaakt: een prachtig eiland, een heerlijke barbecue op het witte zandstrand terwijl de zon langzaam in de Andaman zee ondergaat.

Verhalen vertellen, een sensuele nacht, een toverachtige wereld. Kenmerken van het beroemde verhaal van duizend en een nacht. Dat gevoel roepen deze middag en avond in Thailand op. De trip begint als andere mensen naar huis gaan, als de rust op het strand van Ao Nang terugkeert. Deze boottocht brengt je naar de beroemde 'zeven eilanden', waar het prachtig snorkelen en zwemmen is. Bij een van de eilanden kun je in een tunnel door het eiland zwemmen! Je ziet veel vis, koraal en als je geluk hebt een 'black tip reef shark', een haai die niets doet. Wel zo fijn.

Als de avond valt, vliegen vleermuizen boven het eiland. Terwijl de zon ondergaat wordt de barbecue klaargemaakt. Op het menu staan kip en vis. Geniet van de avond met je tenen in het zand, een heerlijke maaltijd en een dromerige omgeving. Helemaal als je lichtgevend plankton ziet. Misschien herinner je je de scene uit The Beach, als de hoofdpersonen tussen het lichtblauwe plankton in zee zwemmen.

Je wordt om 12 uur opgehaald in je hotel. De boot vertrekt om 14 uur. De tocht eindigt als je om ongeveer 20.30 terug bent in het hotel.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem mee: anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Green Wood Travel kan ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de tocht blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden (BBQ kip- en visgerechten), vers fruit en drinkwater, omschreven transfers. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned (mini)bus en diverse open boten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van andere niet aan Krabi Ao Nang Beach gelegen hotels, National Park entree gelden (400 THB pp.) en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Duizend en een nacht eiland tour (Krabi)

  Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
  Name: Patrick
  Date: 05-Aug-19

  Recensie: de tour was niet zo als beschreven en verwacht. We werden opgehaald rond 12:00 uur, de tour begon rond 14:00 uur. We waren met een groep van rond de 30 personen. De koraalriffen waren niet zo wonderlijk. Inclusief 2 snorkel gebieden en 2 eilanden. Ik had het gevoel dat de tour een sponcering was van de bezochte stranden in natuurgebied. De BBQ op het strand was vervangen door een buffetmaaltijd in een restaurant. Na het eten weren we terug gebracht om het lichtblauwe plankton te bezichtigen, maar de meesten waren terug aangekleed en hadden geen zin om te snorkelen na de maaltijd. Na de tocht brachten de gidsen nog een persoonlijke vuurshow om de tips aan te dikken. op zijn geheel 6/10. Kan vervangen worden door meer kwalitatieve tour.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: familie de With
  Date: 28-Jul-19

  Recensie: We hadden super mooi weer en een spiegelgladde zee. Wij waren met zijn 4 en nog 4 andere deelnemers uit Australie. Gids was vriendelijk en gaf instructies wat veilig was en waar je moest oppassen zoals met zee egels. De barbecue op het strand was Super!!!! Uiteindelijk terug naar ons hotel op Ao Nang. Aanrader!!!!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Duizend en een nacht eiland tour (Krabi)

  Duizend en een nacht in Thailand. De zee en de eilanden bij Krabi zijn het decor van deze tour die het ultieme eilandgevoel waarmaakt: een prachtig eiland, een heerlijke barbecue o

  Vanaf:
  Contact
  Ontdek Ongezien Trang - 2 in 1 - te land en ter zee

  U wordt netjes opgehaald en eenmaal aangekomen bij Thum Khao Krop verkennen we per roeiboot drie grotten; Tham Lod, Tham Chao Sow en Tham Khotan. Deze staan bekend om de indrukwekk

  Vanaf:
  Contact
  Krabi - De vier eilanden tour

  Het verschil tussen de ansichtkaarten van de prachtigste stranden en vergezichten en de werkelijkheid valt vandaag helemaal weg. De vier strand- en eiland locaties die worden aange

  Vanaf:
  Contact
  Phi Phi Eilanden per Speedboot

  Koh Phi Phi is een kleine archipel in de provincie Krabi in het zuiden van Thailand. Koh Phi Phi Don is het grootste eiland van de groep en is het enige eiland met permanente bewon