Thais koken - Smakelijk Samui

Tourcode:0512
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00 & 16.00
Category: Thais kokenKookles
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Al na een paar Thaise maaltijden wilt u weten hoe het komt dat het Thaise eten zo lekker is. Zijn het de verse ingrediënten, de knappe combinatie van smaken of staat er echt overal een tovenaar in de keuken? Wij raden u daarom aan zelf een Thaise kookles te nemen, zodat u de geheimen van de Thaise chefs Bung en Monk in uw koffer mee naar huis kunt nemen.

Als u op Koh Samui bent, kunt u deze smakelijke kookles volgen. De les wordt in een rustig keuken, omgeven door een tuin, in de buurt van de oude vissershaven, gegeven door ervaren koks. De groepjes zijn klein, nooit meer dan 5 of 6 mensen, zodat iedereen op genoeg aandacht van de koks kan rekenen en zoveel kan vragen als nodig om de lessen onder de knie te krijgen.

Iedere les begint met een bezoek aan de lokale markt, waar de ingrediënten worden gekocht waarmee u gaat koken. Vooraf mag iedere deelnemer een gerecht uitzoeken. Er worden dus meestal 4 gerechten en een nagerecht gekookt. Alle aspirant Thaise koks koken alle gerechten. Het koken zelf duurt ongeveer twee uur, waarna er wordt geproefd en gegeten.

Er is een les van 9 uur 's ochtends tot 1 uur in de middag en een les van 4 uur 's middags tot 8 uur 's avonds. Indien uw hotel centraal ligt, wordt u opgehaald en weer thuis gebracht.Optionele Tours:

Tokkelen - Tree Tops Zzziplijnen
Zwier van boom naar boom over de toppen van de jungle met de langste ziplijnen van Koh Samui. Je legt 850 meter af, via elf platforms. Het zesde platf
Ontdek het culturele eiland Samui
Vertrek vanuit uw hotel voor het verkennen van Koh Samui! Gedurende de ochtend bezoeken wij de Big Buddha, deze dient als bescherming voor het eiland.
Opmerkingen:
 • Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
 • Deze kookcursus is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
 • Inclusief de tour: voor deze heerlijke kookcursus wordt u opgehaald en teruggebracht als u verblijft in Chaweng, Chaweng Noi, Bophut, Mae Nam, Bang Rak, Maret en Choen Mon. Rezigers die in Lamai verblijven kunnen aan het begin van Lamai worden opgehaald.

  Uw eigen klaargemaakte heerlijke snacks, gerechten en drinkwater. Begeleiding door een professionele Engelssprekende Thaise kok.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Koh Samui hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Thais koken - Smakelijk Samui

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Thais koken - Smakelijk Samui

  Al na een paar Thaise maaltijden wilt u weten hoe het komt dat het Thaise eten zo lekker is. Zijn het de verse ingrediënten, de knappe combinatie van smaken of staat er echt ove