Adventure Coral Islands - vol plezier en avontuur

Tourcode:0501
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00 - 14.00
Category: BoottochtSnorkelen
Algemene waardering: 4.4 uit of 5 beoordelingen. 7 eerlijke recensies. Lees Recensie
Nadat u bent opgehaald in uw hotel, vertrekken we met een typisch Thaise longtailboot in de richting van de 'buureilanden' van Koh Samui, Koh Tan en Koh Matsum.

In de ochtenduren bezoeken we de omliggende koraalriffen van Koh Tan waar we gaan snorkelen (incl. snorkeluitrusting). Zie hoe fascinerend het onderwaterleven hier is. Een grote variatie aan vissen en koralen staat u hier te wachten. Na alle indrukken van Koh Tan varen we naar Koh Matsum (het eiland zonder kokosbomen.) Koh Matsum is een typisch bounty-eiland waar u de gelegenheid krijgt om te zwemmen of te snorkelen. Wij gebruiken hier tevens een lekkere Thaise lunch. Geheel voldaan varen we weer terug naar Koh Samui.

Gewoon een heerlijke dag op het water, het is genieten van zee - zon en strand.



Opmerkingen:
  • Vervoer per reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.

  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Adventure Coral Islands tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
    Green Wood Travel organiseert ook een driedaagse Adventure Islands Tour - Klik hier voor meer informatie
    Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Samui hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, entree gelden voor Nationale Parken, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Koh Samui hotels, persoonlijke uitgave en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azie afsluiten

    Recensie voor Adventure Coral Islands - vol plezier en avontuur

    Algemene waardering: 4.4 uit of 5 beoordelingen. 7 eerlijke recensies.
    Name: M. van Belsen
    Date: 20-Mar-20

    Recensie: Mooie excursie en mooie plek om te lunchen. Ondanks het tegenvallende weer, heeft de crew er alles aan gedaan om ons een mooie tour te geven. Greenwood belt een dag van te voren naar hotel, om tijd van ophalen nog eens door te geven, keurig!



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Paula Hendriks
    Date: 25-Jan-20

    Recensie: Geniaal. Geweldig. De rust en de mensen geweldig. Gastvrij. Primitief maar beste eten van heel Thailand. Echt. Ze vangen veel zelf. Wij hadden een fishing trip en 's avonds vis in de soep en op het bord Prachtig eiland, strand, primitieve hutjes met lekker veel insecten maar een klamboe en de rest, nou ja. Geluiden interessant. Maak een tocht over het eiland, bv mangrove. Leuk



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Maike Wessels
    Date: 05-Dec-19

    Recensie: Het is heerlijk om even af te meren met een longtail boot op een onbewoond eiland en lekker te snorkelen en te picknicken. Ik had een merk X factor 30 zonnebrand olie meegenomen en mijzelf drie keer ingesmeerd maar helaas flink verbrand. Ik wil iedereen die deze trip doet dan ook aanraden om jezelf goed in te smeren met een betrouwbaar product en bedenk dat bij het snorkelen de onderrug en benen evenveel zon krijgen als de schouders.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: J. van Veen
    Date: 01-Dec-19

    Recensie: Schitterende snorkel excursie! Met heerlijke lunch en hele goede en behulpzame gids.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Henny
    Date: 20-Aug-19

    Recensie: had nog nooit koraal van zo dichtbij gezien, kleurrijk en de meest fantastische vormen. het wemelt er van de kleurrijke vissen. tijdens een paar uur snorkel maak je dat allemaal van dichtbij mee. echt een top excurise. het moment dat je de vissen voert is spectaculair.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    LEES MEER RECENSIES

    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Snorkelen in paradijselijk Koh Pha-Ngan

    Koh Pha-Ngan is een prachtig buureiland van Koh Samui, bedekt met palmbomen en ruim voorzien van koraalriffen. Het heeft u veel meer te bieden dan alleen de bekende Full Moon Party

    Vanaf:
    Contact
    Snorkelen bij Koh Tao & Koh Nang Yuan

    Een hele dag genieten van zon, zee en strand in de Golf van Thailand. U vaart per speedboat vanaf Koh Samui naar Koh Tao. Hier gaan we langs de mooiste snorkelplekken van de omgevi

    Vanaf:
    Contact
    Adventure Coral Islands - vol plezier en avontuur

    Nadat u bent opgehaald in uw hotel, vertrekken we met een typisch Thaise longtailboot in de richting van de 'buureilanden' van Koh Samui, Koh Tan en Koh Matsum.

    Vanaf:
    Contact
    Tokkelen - Tree Tops Zzziplijnen

    Zwier van boom naar boom over de toppen van de jungle met de langste ziplijnen van Koh Samui. Je legt 850 meter af, via elf platforms. Het zesde platform heeft een prachtig uitzich