Extreme Jungle Trip

Tourcode:1703
Datum:
Tijd: 11.00
Category: Jungle trekkingSnorkelenATV
Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Voor iedereen die houdt van snelheid en avontuur maar ook van natuur en het onderwaterleven is deze tocht een must. Heel afwisselend en een uitgelezen mogelijkheid om de prachtige natuur van Koh Pha-Ngan te ontdekken.

Rond 11.00 uur in de morgen wordt je opgehaald bij je hotel en rijden we naar ons eerste avontuur.

Nu kan je je even helemaal uitleven op een ATV en over met andere voertuigen onbegaanbare paden je een weg banen door de jungle. Echt kicken! Maar de volgende stop wordt mogelijk nog spectaculairder want nu mag je je even Tarzan of Jane voelen terwijl je boven de jungle van boom naar boom zweeft. De ziplijnen die dit mogelijk maken zijn absoluut veilig en terwijl de adrenaline door je aderen stroomt krijg je op 40 meter hoogte ook een spectaculair panoramisch uitzicht over het eiland. Tijd om even bij te komen en te genieten van een heerlijke Thaise lunch.

We schakelen nu terug naar een wat rustiger tempo en gaan een kijkje nemen bij een kokosnoten fabriek waar de kokosnoten, door apen geplukt in de vele plantages op Koh Pha-Ngan, verwerkt worden voor de vele toepassingen waar kokosnoten voor gebruikt kunnen worden. Na een bezoek aan een Chinese tempel gaan we weer de jungle in om bij een mooie waterval wat afkoeling te zoeken. Hier kan je baden in het heldere water maar echt zwemmen en snorkelen gaan we doen op het Mae Had beach en Koh Ma.

Dit paradijselijke strand aan de westkust van Koh Pha-Ngan is door een zandbank verbonden met het eiland Koh Ma en vanaf het strand zijn er twee indrukwekkende koraalriffen te bereiken met een grote verscheidenheid aan koraal en vele kleurrijke tropische vissen.

Het loopt tegen het einde van de dag en dat gaan we vieren!

Lekker chillen met een drankje bij de Sunset Amsterdam bar. Dit grote terras ligt boven op een heuvel en heeft het beste uitzicht op de mooiste zonsondergangen van het hele eiland met goede muziek en een internationaal gezelschap. Hierna wordt je teruggebracht naar je hotel en kan je terugkijken op een enerverende maar ook ontspannen dag in de overweldigende natuur van Koh Pha-Ngan.Opmerkingen: om de kwaliteit van de voettochten op een constant niveau te houden, kan de gids onder bepaalde omstandigheden (bijv. het weer) besluiten van het programma af te wijken. De intentie van de tocht blijft echter te allen tijde gehandhaafd.

- Uitrusting: het is raadzaam om wandelschoenen mee te nemen die nat mogen worden, naast zonnebrandcrïï
* Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, frisdrank, drinkwater, koffie en thee en buckets, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Pha-Ngan hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten, snorkeluitrusting en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus of soms open lokale taxi en open boot.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische drankjes, transfers van niet centraal gelegen Koh Pha-Ngan hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Extreme Jungle Trip

Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
Name: Cees de Winter
Date: 24-Aug-19

Recensie: Extreem is wat overdreven. Wel een bijzondere aktieve dag. We haden een gezellige groep met 4 Spaanse en een duits koppel. Ben je niets doen zat dan is deze trip een aanrader.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Patrick
Date: 05-Sep-18

Recensie: Tour niet zoals beschreven. ATV een halfuurtje. Zipline 21 platforms , geen panoramisch gezicht. Geen cocosnootfarm, geen chinese tempel, geen stranden of snorkeling. Wel aanbieding voor waterparkchalenge. afsluiter sunset bij Amsterdambar. De extra transfer vergoeding van 400THB/pers , die wij hebben betaald is overbodig daar de tour begint en stopt op 2 km van hotellokatie (haad yoa beach)Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Extreme Jungle Trip

Voor iedereen die houdt van snelheid en avontuur maar ook van natuur en het onderwaterleven is deze tocht een must. Heel afwisselend en een uitgelezen mogelijkheid om de prachtige