Zwemmen met dolfijnen - Chantaburi

Tourcode:0808
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30-18.00
Category: Zwemmen met dolfijnen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
In de ochtend vertrek van uw hotel voor een bezoek aan Oasis Sea World. Verwacht geen Harderwijk Dolfinarium standaard maar een lokaal dolfijnenopvangcentrum.
NIEUWE TOUR ! Exclusieve Green Wood Travel privé reis
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !

Dit trainingscentrum heeft 2 soorten dolfijnen, de Humpbacked dolfijn en de Irrawadi dolfijn. Eerst krijgt u een dolfijnenshow te zien; het is wonderlijk waartoe deze slimme dieren allemaal in staat zijn! Kort geleden is nog een babydolfijn - toch alweer ruim twee jaar oud - toegevoegd aan de show!

Na de show kunt u zich omkleden en een klein uur met deze fantastische zoogdieren zwemmen. Het is een ware sensatie en een ervaring om nooit te vergeten! Dan is het tijd om in de minibus te stappen voor de terugreis naar Koh Chang.Opmerkingen:
 • Zwemmen met Dolfijnen prijs ter plaatse 2500++ THB pp. U boekt voordeliger (-20%) via Green Wood Travel.
 • Geen kinderkorting.
 • Handdoek en zwemspullen meenemen.
 • Zwemmen met dolfijnen is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder en mits u over een normale, goede lichamelijke conditie beschikt en kan zwemmen.

 • - Dolfijn Show tijden: 09:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 uur.
  - Zwemmen met Dolfijnen tijden: 09:45, 11:45, 13:45, 15:45 uur.

  1. Sieraden kunnen dolfijnen bezeren. Ook kunnen dolfijnen zich vergissen in de reflectie ervan, ze zien als kleine vissen en proberen ze op te eten! Laat uw sieraden achter in de kluis van uw hotel. Draag geen zwembroek of bikini met ritsen of andere scherpe voorwerpen.

  2. Lange vinger- of teennagels kunnen bij de dolfijnen schrammen veroorzaken. Knip uw nagels of laat dit doen voordat u het opvangcentrum in gaat.

  3. Dolfijnen zijn zoogdieren - en kunnen iedere infectie en besmettelijke ziekte oplopen die ook mensen infecteert. Als u verkouden bent, een huidziekte heeft, oogontsteking of maagproblemen etc, dan, sorry, mag u het water niet in. Ga langzaam het water in (niet springen!), neem eerst een douche en was eventuele zonnebrandolie af. Het dragen van een zwemvest is verplicht.

  4. Oasis Sea World mag mensen weigeren met een handicap of een andere conditie waarvan de bedrijfsleiding verwacht dat deze veiligheidsproblemen oplevert. Deze regels wordt streng gevolgd. Als u twijfelt, vraag Green Wood Travel om advies voordat u boekt.

  5. Wij hopen dat u begrip heeft voor al deze regels. Wij geven veel om de dolfijnen en .....om onze gasten!
  Inclusief de tour: transfer van/naar Koh Chang Hotel. Dolfijnen Show (30 min.) en zwemmen met dolfijnen (40 min.)
  Exclusief de tour: gidsservice, persoonlijke uitgave, drankjes, transfers van andere locaties en/of hotels aan de oostkust van Koh Chang.

  Recensie voor Zwemmen met dolfijnen - Chantaburi

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Zwemmen met dolfijnen - Chantaburi

  In de ochtend vertrek van uw hotel voor een bezoek aan Oasis Sea World. Verwacht geen Harderwijk Dolfinarium standaard maar een lokaal dolfijnenopvangcentrum.