Tokkelen - Zip boom tot boom in Tree Top Adventure Park

Tourcode:0809
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00-09.00
Category: Tokkelen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Wie wil zich nou niet even voelen als Tarzan of Jane en, al of niet oerkreten uitstotend, van boom naar boom zweven door de ongerepte jungle. Deze droom wordt waarheid bij Tree Top Adventure.

In de ochtend of middag wordt u opgehaald bij uw hotel en rijden we naar Ao Bailan, in het zuidwesten van het eiland. De jungle grenst hier aan het strand en hier vindt u het Top Tree Adventure park.

Met alle respect voor en behoud van de natuur hebben een team van Franse en Thaise experts op deze plek de mogelijkheid gecreëerd om een avontuurlijke natuurtocht op hoog niveau te beleven. De komende uren bent u aan het klimmen, loopt u over touwbruggetjes en zweeft u van boom naar boom.

Er zijn allerlei variaties ingebouwd zoals touwbruggen, swings, ziplines en per fiets of zwevend skateboard van het ene platform naar het andere. Spannend, maar absoluut veilig en veel plezier voor jong en oud terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van de prachtige natuur om u heen.
Na afloop wordt u weer teruggebracht naar uw hotel.

Opmerkingen: wat moet je ...
1. Mee? Camera, GoPro & zonnebrandcrème
2. Aan? Losse luchtige kleren en stevige schoenen of sandalen
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
4. Verwacht? Avontuur
Vertrektijden: 08.00 - 09.00
Inclusief de tour: vermelde entreegelden, frisdrank, vers fruit en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Chang hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van niet centraal gelegen Koh Chang hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Tokkelen - Zip boom tot boom in Tree Top Adventure Park

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Tokkelen - Zip boom tot boom in Tree Top Adventure Park

Wie wil zich nou niet even voelen als Tarzan of Jane en, al of niet oerkreten uitstotend, van boom naar boom zweven door de ongerepte jungle. Deze droom wordt waarheid bij Tree Top