OVERWINTEREN IN ZONNIG KOH CHANG

Tourcode:0019J
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00
Category: Overwinteren
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Verruil de winter voor de zomer in Thailand Guur herfstweer met storm en regen en hagel, en dan de winterse buien, met natte sneeuw en ijzel op de weg. Wat is er nu lekkerder dan het koude jaargetijde door te brengen in een heerlijk zomerse omgeving: alleen al het licht en de mogelijkheid om buiten te leven zijn een verademing ten opzichte van het huiskamerbestaan in Nederland of België. U kunt zich vrij bewegen en hoeft nooit te denken wat u nu weer aan moet trekken en of u het wel warm genoeg hebt! Dikke truien, handschoenen en waterdichte hoge schoenen hebt u hier niet nodig. De zee is verrukkelijk van temperatuur en nodigt uit om urenlang in te poedelen, u hoeft niet bang te zijn voor kippevel, blauwbekken en koude rillingen! Steeds meer Belgen en Nederlanders kiezen er dan ook voor de wintermaanden door te brengen in het meest aangename (koele) seizoen van Thailand!

Het kleinschalige Orchid Resort ligt in een weelderige tuin in het zuidoosten van Koh Chang; het is een vriendelijke plek tussen de jungle-achtige natuur van de bergen en de zee. Voeg daar de uitstekende service van de Limburgse eigenaar en zijn vrouw aan toe en u heeft alle ingrediënten voor een heerlijke overzomer vakantie. Uw Superior bungalow is gebouwd met natuurlijke materialen: allen eenvoudige maar romantische beschikken over airconditioning, kabel-tv, minibar en kluisje. Alle bungalows hebben hun eigen terras met zitje.

Het zwembad ligt mooi geïntegreerd in de tuin, met een waterval en een bamboedouche. Er is een apart kinderbadje en een heuse jacuzzi, waarop u vanuit het restaurant zicht heeft. Het drukbezochte restaurant biedt u een ruime keuze uit Thai, westers en natuurlijk ook verse zeevruchten. Voor een ontspannende massage kunt u terecht in de Spa, wasservice is eveneens aanwezig, u kunt er motorfietsen huren en er is snelle WiFi.

Het Orchid resort ligt niet direct aan zee, maar met de gratis shuttleservice bent u zo op een mooi strand. Bailan is een rustig plaatsje, zonder lady-bars en disco's, maar waar u kunt relaxen en u verbazen over de flora en fauna van het eiland. Het drukkere party-gebeuren van Lonely Beach ligt op 1,5 km en het vissersdorpje Bang Bao met vele kunstnijverheid, souvenirwinkeltjes en uitmuntende seafood-restaurants ligt op 5 km afstand.

Koh Chang ligt 5 uur rijden van Bangkok in de provincie Trat'
Koh Chang betekent 'olifant-eiland'. Dat duidt op de vorm van dit tropische paradijs, dat alles biedt wat rustzoeker en strandliefhebber zich maar kunnen wensen: een azuurblauwe zee, witte stranden met poederfijn zand tegen een achtergrond van kokospalmen en bergen, bedekt met een tropisch regenwoud. Het hoogste punt is de Salak Peak, 744 meter boven de zeespiegel.

Ook voor avonturiers valt hier genoeg te beleven. De tropische jungle is te voet, per mountain bike of zelfs per olifant te verkennen. We bieden u sprookjesachtig mooie panorama's en watervallen op dit op een na grootste eiland van Thailand (na Phuket), onderdeel van een groot nationaal park en op een steenworp van de grens met Cambodja.







EEN VOORBEELD-PROGRAMMA

36 dagen / 33 nachten overzomeren!
DagTijdAMSTERDAM - BANGKOK-Prijzen
0121.40Vlucht Amsterdam - Bangkok (Eva Airways*** - retour)
vanaf 13 aug.2020 (Incl. airport taxes etc.)
Economy (Bangkok Suvarnabhumi airport departure tax.)
2 x € 745
inclusief
inclusief
€ 1.490
0214.30Transfer van Suvarnabhumi luchthaven naar het Prince Palace Hotel-GRATIS
02 - 04-Prince Palace Hotel 1x Superior kamer voor twee personen + ontbijtbuffet-GRATIS
02-Thaise SIM-kaart met beltegoed (zie voorwaarden!)-GRATIS
0407.00Transfer per minibus (join-in) naar Koh Chang2 x 10002,000
KOH CHANG
04 - 34-Orchid Resort 1x Superior bungalow (airco) voor twee personen + ontbijt
(Deze kamerprijs geldt alleen bij een verblijf van 30 dagen of langer!)
-35,000
3412.00Transfer per minibus (join-in) naar Prince Palace Hotel 2 x 10002,000
BANGKOK
34 - 35-Prince Palace Hotel 1x Superior kamer voor twee personen + ontbijtbuffet1 x 16001,600
3509.00Transfer naar Bangkok Suvarnabhumi luchthaven -850
35 / 3612.55Vlucht Bangkok - Amsterdam (EVA Airways)--
-
TOTAAL TOUR 41.450 Thai baht : 35*** (wisselkoers) =€ 1.184 - voor TWEE personen
TOTAAL VLIEGTICKETS =€ 1.490 - voor TWEE personen
TOTAAL VLIEGTICKETS & TOUR =€ 2.674 - voor TWEE personen


Koh Chang ligt 5 uur rijden van Bangkok in de provincie Trat
Koh Chang betekent 'olifant-eiland'. Dat duidt op de vorm van dit tropische paradijs, dat alles biedt wat rustzoeker en strandliefhebber zich maar kunnen wensen: een azuurblauwe zee, witte stranden met poederfijn zand tegen een achtergrond van kokospalmen en bergen, bedekt met een tropisch regenwoud. Het hoogste punt is de Salak Peak, 744 meter boven de zeespiegel.

Ook voor avonturiers valt hier genoeg te beleven. De tropische jungle is te voet, per mountain bike of zelfs per olifant te verkennen. We bieden u sprookjesachtig mooie panorama's en watervallen op dit op een na grootste eiland van Thailand (na Phuket), onderdeel van een groot nationaal park en op een steenworp van de grens met Cambodja.

Opmerkingen: Tours, trips & accommodatie: als u al een idee heeft van wat u wilt ondernemen in Thailand, een combinatie van overwinteringsvakanties bestemmingen in Thailand, laat ons dit per omgaande weten.
U hoeft alleen maar aan te geven welke plaatsen u wenst te bezoeken, de kwaliteit van de accommodatie (deluxe - toeristenklasse - eenvoudig), het transport en het aantal personen. Wij maken voor u een overzichtelijk reisprogramma met prijzen apart vermeld per onderdeel. Gratis en voor niets!

Uw reisbescheiden: De tickets voor de door u gereserveerde vlucht met EVA Airways ontvangt u per e-mailbijlage.
U kunt natuurlijk ook een overwinteringsvakantie Thailand zonder internationale vlucht boeken! Trein-, bus-, boot- of vliegtickets en de vouchers voor de door u gereserveerde hotels en tours liggen voor u klaar op het Green Wood Travel-kantoor in Bangkok. Kom, nadat u zich heeft opgefrist, even langs. Vergeet niet de boekingsbevestiging, die u per e-mail heeft ontvangen, mee te nemen. Ons kantoor is gevestigd op de 14e verdieping van het Prince Palace Hotel. U bent van harte welkom op ons kantoor om uw vouchers op te halen en de verdere planning van uw reis te bespreken.

Wat u moet weten voordat u vertrekt naar zonnig Thailand? KLIK HIER
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Vervoer als omschreven per gedeelde (=join-in) minibus (airco), internationale vlucht met EVA Airways. Verblijf in goede toeristenklasse hotels als omschreven met airconditioning en eigen sanitair.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden (ca. 60 euro per persoon per week), transfers, vliegtickets & online check-in (lokaal & internationaal), visumkosten, bagageafhandeling en facultatieve excursies. Eventuele piekseizoen kamertoeslagen en verplichte gala diners (Kerst en Nieuwjaar) worden berekend aan de hand van de startdatum. Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere verzekeringen af te sluiten in Nederland of België. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.

Recensie voor OVERWINTEREN IN ZONNIG KOH CHANG

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
OVERWINTEREN IN ZONNIG KOH CHANG

Verruil de winter voor de zomer in Thailand Guur herfstweer met storm en regen en hagel, en dan de winterse buien, met natte sneeuw en ijzel op de weg. Wat is er nu lekkerder dan