Hoogzeevissen in de tropen

Tourcode:0804
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00-16.00 & 18.00
Category: Vissen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Voor onze hengelsport fanaten maar zeker ook voor de beginnende hengelsportliefhebbers is hoogzeevissen in het tropen echt een must. In deze tour bieden wij een exclusieve vis ervaring aan in de Koh Chang Archipel. Deze tour is zowel overdag als 's avonds beschikbaar.

Overdag wordt er vooral gevist op de grotere jongens. De barracuda, red- en white snapper, king mackerel zijn de vissen regelmatig aan de lijn zitten. Oftewel een prima plek voor een unieke vis ervaring in Thailand.

's Avonds wordt er gevist op de iets kleine vissen tot ongeveer 30 cm. Een leuke bijkomstigheid is wel dat er 's avonds op inktvis wordt gevist. De dagtocht duurt ongeveer 7 uur en is inclusief een lunch aan boord. De avondtocht duurt ongeveer 5 uur. Tijdens de tour is het gebruik van visgerei, lunch, drinkwater, koffie, thee en overheerlijk fruit inbegrepen.

Tijdens de tour wordt u opgehaald bij het hotel om naar de boot gebracht te worden. Na een korte uitleg kunnen de lijnen worden uitgegooid. Bij aankomst in de haven staat er al een taxi of een pickup truck klaar om u weer terug naar het hotel te brengen. Waar u kunt nagenieten van de ultieme ervaring.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
 • Deze sportvissen trip is geschikt voor kinderen van 12 jaar en ouder en mits u over een normale, goede lichamelijke conditie beschikt en kan zwemmen.
 • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, lunch (dagtrip) of diner (nachttrip), vers fruit en drinkwater, koffie & thee, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf westkust hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten, complete visuitrusting en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus of open pickup truck en diverse open boten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van hotels aan de oostkust van Koh Chang en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Hoogzeevissen in de tropen

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Hoogzeevissen in de tropen

  Met onze 20 meter lange comfortabele cruiser gaat u naar de beste plekjes in de Koh Chang Archipel om te sportvissen. Deze tour kan men zowel overdag als 's avonds doen. Overda