Fietsavontuur op Koh Chang

Tourcode:0812
Datum:
Tijd: 09.00 - 14.00
Category: Fietsen
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een heel andere, leuke, en milieuvriendelijke manier om natuur en cultuur van Koh Chang te beleven is deze boeiende tocht per fiets door onbekend Koh Chang met meer dan genoeg stops onderweg om het relaxed te houden en veelzijdig.

Tussen 8.30 en 9.00 uur wordt u opgehaald bij uw hotel en rijden we per minibus naar Klong Son Village. Dit dorpje is nog redelijk authentiek en we beginnen onze tour met de bezichtiging van een beroemde Chinese tempel. Deze plaats is zeer heilig en wordt vereerd door de lokale bewoners. We hopen dan ook dat met dit bezoek de goden ons gunstig gezind zijn voor de rest van de dag. Eerst naar het fraaie Klong Son strand en het "geheime" pijnbomenwoud, een plek die u niet veel genoemd zult zien in de gidsen want redelijk onbekend maar zeker de moeite waard.

En dan wordt het echt even klimmen met de fiets maar dat wordt rijkelijk beloond met een prachtig uitzicht over de baai en wijde omgeving. We fietsen verder naar een vissersdorpje en bekijken er het lokale leven. Vervolgens verder door en langs de prachtige natuur van Koh Chang terwijl een lekker briesje door uw haren strijkt. We passeren kokospalm plantages, stukken ruige jungle en maken een stop bij de Klong Jao Leum waterval om wat af te koelen.
Onderweg stoppen we ook nog even bij het oudste olifantenkamp van Koh Chang en voeren de jumbo's wat bananen.

Na al deze bezigheden heeft u vast en zeker wel trek gekregen en daar gaan we wat aan doen. Een heerlijke lunch in een lokaal restaurant sluit deze enerverende ochtend door onbekend Koh Chang af. Per minibus wordt u weer teruggebracht naar uw hotel.

Opmerkingen: Het is verstandig om u luchtig te kleden en uzelf goed te beschermen tegen de zon en dichte schoenen te dragen. Deze fietstocht duurt ongeveer 5 uur; de afstand bedraagt ongeveer 20 kilometer.
• U rijdt op kwaliteit/comfortabele fietsen, eenvoudig in gebruik
• Trek goede schoenen of sandalen aan en geen slippers
* Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
Inclusief de tour: transfer vanaf centraal gelegen Koh Chang hotels naar het vertrekpunt. Excursie als omschreven in de reisbeschrijving, entreegelden en begeleid door 1x professionele lokale Engelssprekende gids. Drinkwater, Thaise lunch, fiets (met helm) en EHBO-doos.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie!
Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische (fris)drankjes, transfers van niet centraal gelegen Koh Chang, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Fietsavontuur op Koh Chang

Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
Name: Geoffrey
Date: 12-Aug-19

Recensie: Originele fietstocht. Je komt op plaatsen waar je niet met de brommer kan komen. Gids vertelde veel. Fietsen oke maar niet super. Aanrader!Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Fietsavontuur op Koh Chang

Een heel andere, leuke, sportieve en milieuvriendelijke manier om natuur en cultuur van Koh Chang te beleven is deze boeiende tocht per fiets door onbekend Koh Chang met meer dan g