Ontdek Hua Hin vanuit de lucht(ballon)

Tourcode:0626
Datum: Dagelijks
Tijd: 06.00 - 09.00
Category: VliegenLuchtballon
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Er is geen mooiere manier om de prille schoonheid van het ontwakende Hua Hin te ervaren dan per zachtjes opstijgende luchtballon. Wist u dat de luchtballon meer dan 200 jaar bestaat? In die jaren heen zijn er heel veel ballonnen opgestegen en u heeft ze vast wel gezien in uw stad. Nu heeft u de kans om zelf in een luchtballon te zitten en u heeft helemaal geen ervaring voor nodig. Ontdek Hua Hin van een ander perspectief en geniet van de rustgevende en nog te ontwakende stad. Het unieke uitzicht op aarde en hemel kunt u eigenlijk niet op een andere manier beleven.

De ballonvluchten vinden plaats vroeg in de ochtend. U wordt tussen 6 en half 7 opgehaald bij uw hotel en naar de plaats gebracht waar de ballon wordt opgelaten. U wordt er verwelkomd met een kop koffie/thee en snack en kijkt toe hoe de ballon langzaam wordt gevuld. U kunt helpen bij dit proces onder supervisie van de piloot. De vlucht duurt ongeveer een uur als de weersomstandigheden meezit, waarbij u over het platteland vliegt en de Thaise landschap kan herontdekken. Het uitzicht is adembenemend en zeer scherp. Misschien kunt u uw hotel wel vinden vanuit de lucht! Na een uurtje staat u weer met beide benen op de grond en kan u genieten van een heerlijk ontbijt gevolgd door een Champagne viering, en toasten we op een behouden vaart. Volgens de eeuwenoude ballonvaart traditie word je met champagne tot in de adelstand verheven. Na afloop krijgt u een certificaat gesigneerd door de piloot als aandenken aan dit bijzondere avontuur. Helaas zit het er weer op en wordt u wordt weer naar uw hotel gebracht, jammer genoeg gewoon weer met de auto.

Opmerkingen: last van hoogtevrees? Dan NIET deze hoog aanbevolen uitstap boeken!
Ballonvluchten seizoen is van december t/m maart (boek tijdig!). Buiten het seizoen alleen op aanvraag!
Inclusief de tour: vermelde ontbijtmaaltijd, mousserende wijn*, persoonlijk certificaat van de vlucht getekend door de piloot, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Hua Hin hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gids. Vervoer per airconditioned minibus en luchtballon.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Hua Hin hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Ontdek Hua Hin vanuit de lucht(ballon)

Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
Name: Cor Meijer
Date: 17-Mar-19

Recensie: Als je iets bijzonders wilt doen en het geld hebt om uit te geven dan is dit de juiste keuze. Had het niet willen missen ondanks de hoge prijs, zeker nu de euro minder waard is.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: W. van Agt
Date: 17-Jan-19

Recensie: Geweldig.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Ontdek Hua Hin vanuit de lucht(ballon)

Er is geen mooiere manier om de prille schoonheid van het ontwakende Hua Hin te ervaren dan per zachtjes opstijgende luchtballon. Wist u dat de luchtballon meer dan 200 jaar bestaa