Fietsen - De kleuren van Hua Hin

Tourcode:0607
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30
Category: Fietsen
Algemene waardering: 3.6 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies. Lees Recensie
Stap op de fiets en ontdek alle geheimen van het koninklijke Hua Hin. U neemt een kijkje in het leven van de lokale bewoners, bezoekt een boksschool en tempels en geniet natuurlijk van het prachtige uitzicht over de helderblauwe blauwe zee. VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
150 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !


Tijdens deze fiets tour zult u Hua Hin op een unieke manier leren kennen. U ervaart het leven van de lokale bevolking uit de stad en van het platteland rondom de stad.

Er worden regelmatig pauzes gehouden tijdens de tocht om te eten en drinken en uitleg te krijgen over de bezienswaardigheden. Ook zal er een heerlijke Thaise lunch worden geserveerd. De tocht is zeer ontspannen dus u hoeft geen ervaren fietser te zijn om deel te nemen. (U fietst ongeveer 25 tot 30 kilometer)

Na de start bij Cafe Amazon - Khao Takiab fietsen we er op los. U gaat onder meer naar de pier waar vissers druk bezig zijn met het binnenhalen van hun vangsten en naar de zeer lokale Chat Chai markt, waar u kunt genieten van de kleurrijke en geurrijke kraampjes. Er wordt ook een bekende Muay Thai boksschool aangedaan en het karakteristiek Hua Hin spoorwegstation.

U ziet ook het parelwitte strand, misschien een mooi moment om even te stoppen voor een verkoelend drankje.

Er is ook tijd voor een kennismaking met de lokale plattelandsmensen. Landinwaarts ziet u waar de bevolking werkt; op het land, in huis of op de boerderij. Hier ziet u ook hoe ananassen groeien. Uhhm nee ze groeien niet aan een boom!

U komt bij het Ake San Dot klosster (wel even 100 trapjes op) en Khao Hin Lek Fai, voor het mooie uitzicht. Hier krijgt u de gelegenheid om prachtige vakantie foto's te maken of te genieten van de rustpauze.

De laatste kilometers zijn de beste. U gaat heerlijk bergafwaarts en kan genieten van de frisse bries door uw haar.

Bij deze fietstocht is veiligheid voor de deelnemers het belangrijkste. De tocht gaat over goede wegen en is met precisie uitgezet.Opmerkingen:
 • Het is verstandig om u luchtig te kleden en uzelf goed te beschermen tegen de zon en dichte schoenen te dragen.
 • Het is ook verstandig om zonnebrandcrème, kopieën van uw paspoort, een kleine rugzak met (zwem)kleren, handdoek en toiletartikelen mee te nemen.
 • Conditie: deze dagtocht is voor iedereen met een goede fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen!
 • Deze fietstocht duurt ongeveer 4 uur; de afstand bedraagt ongeveer 25 tot 30 kilometer.
 • Het bezoek aan Muay Thai boksschool en andere locaties vervallen als ze gesloten zijn.
 • Er zijn maximaal 8 deelnemers per groep.
 • Tegen bijbetaling is het ook mogelijk om deel te nemen aan een prive-training Mauy Thai. Informeer hierover bij de boeking van deze tour.
 • Inclusief de tour: routebeschrijving voor de opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) van uw Hua Hin, Cha Am Pranburi hotel naar het startpunt. We verzamelen bij coffeeshop Cafe Amazon - Khao Takiab, Hua Hin. (Takiab Soi 1). Excursie als omschreven in de reisbeschrijving, entreegelden en begeleid door 1x professionele lokale Engelssprekende gids. Drinkwater, traditionele Thaise lunch, fiets (met helm), EHBO-doos.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische (fris)drankjes, vervoer terug naar uw hotel gaat ook per opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee - zie opmerkingen, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Fietsen - De kleuren van Hua Hin

  Algemene waardering: 3.6 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies.
  Name: Erik Oostermeer
  Date: 28-Jan-20

  Recensie: In april hebben wij de fietstocht gedaan van fietsen in Hua Hin onderbegeleiding van Tanas het was een schitterend tocht onder meer naar een Nederlandse melkfabriek en een schooltje verder door de mooie natuur en bosrijke omgeving dit is een aanrader. ps Tanas was een goeie gids  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Sandra Burger
  Date: 08-Sep-19

  Recensie: Deze tour viel ons tegen en kwam niet overeen met de informatie en de recensies. Het nieuwe opstap en eindpunt True Arena is niet een sfeervolle locatie zeker niet voor een Thaise lunch. Ook hebben wij geen ananasplantage, boksschool en locale bevolking aan het werk gezien. Wij kwamen op een lege vispier waar niets te beleven viel. Kortom het voldeed niet aan onze verwachtingen. Mogelijk dat onze gids Siranee (overigens super lief en enthousiast) een andere route fietst en dat deze tour is gewijzigd, maar dan zal ik dit wel aanpassen in de informatie.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Inge Verhage
  Date: 17-Jul-19

  Recensie: Op zondagochtend hebben we deze leuke fietstocht gemaakt. Onze guide was een jonge, enthousiaste Nederlandse man. Hij wist veel te vertellen over Hua Hin, de Thai en de plaatsen die we bezochten. Prima fietsen voor de afstand en het terrein. We konden rustig rijden, geen verplichte helmpjes. De stops waren leerzaam, interessant, leuk om te bezoeken. Voldoende tijd om rond te kijken. Na de tocht: eten bij het restaurant naast de tourshop. Het restaurant van zijn vader, heerlijk Thais gegeten. Ik vind de tour een aanrader.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Fietsen - De kleuren van Hua Hin

  Stap op de fiets en ontdek alle geheimen van het koninklijke Hua Hin. Uw neemt een kijkje in het leven van de lokale bewoners, bezoekt een boksschool en tempels en geniet natuurlij