Diepzee vissen in de Golf van Thailand

Tourcode:0628
Datum:
Tijd: 08.00-16.00
Category: Vissen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Voor de liefhebbers van vissen is deze tour een absolute must, maar ook voor de toeschouwers is het zeker de moeite waard in deze prachtige omgeving. Of u nu een professionele visser bent, of nog nooit in uw leven hebt gevist, deze tour is geschikt voor iedereen, jong en oud. Een goed humeur is het enige dat u nodig heeft! Lijkt het u geen sensatie om een barracuda of sailfish aan de lijn te hebben?

Big Game Fishing op de tropische diepzee is een ervaring om niet te missen.
U wordt in de ochtend opgehaald bij uw hotel, en na een korte rit bent u bij de haven waar uw grote avontuur kan beginnen. Een voormalige vissersboot is omgebouwd tot gebruik voor sportvissers en het aantal deelnemers is beperkt tot zes personen waardoor iedereen meer dan ruimte genoeg heeft om op een prettige manier te kunnen vissen. Onder begeleiding van een ervaren Engelssprekende instructeur wordt uw vis-vaardigheden verbeterd en kan u alles wat u heeft geleerd ter plekke in praktijk uitvoeren. In de laat middag varen we terug naar de haven en wordt u weer netjes bij uw hotel afgezet.

Green Wood Travel is een voorstander van het terugzetten van gevangen vis. We nemen de vis dus niet mee terug.Opmerkingen:
 • Vervoer per reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting Marine National Park of waterwegen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Diepzee vissen tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater, frisdrank en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Hua Hin hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en open boot.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Hua Hin, Cha Am en Pranburi hotels, toeslag pickup Pranburi & Cha Am hotels is vanaf 300 THB pp., persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgie of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azie afsluiten

  Recensie voor Diepzee vissen in de Golf van Thailand

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Diepzee vissen in de Golf van Thailand

  Voor de liefhebbers van vissen is deze tour een absolute must, maar ook voor de toeschouwers is het zeker de moeite waard in deze prachtige omgeving. Of u nu een professionele viss

  Vanaf:
  Contact
  Diepzee vissen bij nacht in de Golf van Thailand

  Big Game Fishing op de tropische diepzee is een ervaring om niet te missen. Voor de liefhebbers van vissen is deze een absolute must, vooral als u geen vroege vogel bent. Deze tour