Tokkelen in Chiang Mai - Flight of the Gibbon

Tourcode:0228
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00-15.00
Category: Tokkelen
Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 19 eerlijke recensies. Lees Recensie
Beleef de nieuwste zinnenprikkelende attractie van Chiang Mai! Met een uniek kabelsysteem wordt het mogelijk om het leven in het oerwoud mee te maken vanuit een perspectief dat voorheen alleen was voorbehouden aan gibbons en andere slingerapen. VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
300 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !
Gedurende een paar spectaculaire uren zweeft u in de jungle van boomtop naar boomtop! Als u van actie en avontuur houdt, wilt u dit beslist niet missen!

We nemen u mee naar een prachtig natuurgebied. We stoppen In het dorpje Mae Kompong, waar de tijd wel lijkt te hebben stilgestaan. In de tijd van de papaverplantages was deze plaats een bastion voor de hilltribes, nu is het een thuis voor vriendelijke bosbewoners die er op ouderwetse wijze thee en koffie aanplanten. Hier ligt het startpunt van ons jungleavontuur. We klimmen hoog de boomtoppen in, en dalen weer af gebruikmakend van een ingenieus systeem van platforms, boomhutten, kabels en hangbruggen. Over een totale lengte van wel 2 kilometer worden zowel natuurliefhebbers als adrenalinejunks meegevoerd in een sensationeel, maar veilig avontuur door vrijwel ongerept tropisch regenwoud. Gehuld in een stevig tuigje wordt u veilig vastgeklonken aan strakgespannen kabellijnen tussen de bomen, waarmee u dan als een ware Tarzan van het ene punt naar het andere zweeft!
De tocht duurt tussen de 2 en 3 uur ( afhankelijk van de groepsgrootte)

Als u weer veilig beneden bent aangekomen lopen we nog een stukje door de fraaie natuur en passeren o.a. een idyllische waterval,
waar u, afhankelijk van de waterstand, een duik kunt nemen in het frisse water voordat we terugrijden naar Chiang Mai.

Zoals u zich voor kunt stellen is deze tour niet echt geschikt voor mensen met hoogtevrees!

In een ding zullen we u moeten teleurstellen: u zult waarschijnlijk geen gibbons tegenkomen onderweg. Door de jacht en ontbossing is de gibbonpopulatie in Thailand gedecimeerd. De tourorganisatie trekt zich dit aan en spendeert 10% van haar inkomsten aan een project ter behoud van gibbons.





Opmerkingen: wat moet je ...
1. Mee? Camera & zonnebrandcrème.
2. Aan? Losse luchtige kleren en stevige schoenen of sandalen.
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen.
4. Minimale lengte is 1 meter om zeker te zijn dat het veiligheidsharnas goed past.
5. Max. toegestane gewicht is 120 kg. De uitrusting is ontworpen voor een hoger gewicht. Safety First!
6. Verwacht? Avontuur
Er zijn diverse vertrektijden per dag om deze tour te doen.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgiïï

Recensie voor Tokkelen in Chiang Mai - Flight of the Gibbon

Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 19 eerlijke recensies.
Name: Conny Hendriks
Date: 16-Jan-20

Recensie: Mijn man en zoon hebben hieraan meegedaan. Je moet namelijk geen hoogtevrees hebben. Zij vonden het geweldig! Goed georganiseerd en heel veilig



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: TJ
Date: 01-Jan-20

Recensie: Zipline, of ook wel tokkelen genoemd, wordt door diverse aanbieders aangeboden. Ik had gekozen voor Flight of the Gibbon, omdat (alhoewel de duurste) deze een van de beste reputaties heeft. Het programma wordt omschreven als 2 tot 3 uur tokkelen, met na afloop een wandeltocht door de natuur op weg naar een idyllische waterval waarbij je een duik kan nemen. Greenwoodtravel biedt voor ongeveer de helft van het geld nog twee zipline avonturen aan waarbij beschreven staat dat je resp. 39 en 40 plaforms tokkelt. Wel, dan verwacht je dus dat je bij Flight of the Gibbon meer plaforms tokkelt. Nou, nee dus. het waren er nog geen 20 ! De beloofde wandeltocht en bezoek aan de waterval kregen we ook niet; de reisleider (?) vertelde ons dat de chauffeur terug wilde naar Chiang Mai vanwege de drukte. We kregen geen keus. Nou ja ... Al met al bij lange na niet gekregen waarvoor betaald was.

Good morning TJ Ling,
Thank you for your review on our website.
I contacted the Flight of the Gibbon in Chiang Mai.
I will follow up with them and reply to you soon.
Best regards,
Nawaporn Sathawornsmit
Reservation Manager

RESPONSE

Dear khun Nawaporn,

Thank you for your time earlier. As discussed with you please understand our Flight of the Gibbon program has got 30 stations include nature walk and zipline. The program is continuous therefore will all start and finish 30 stations, not able to skip. Sample course map is as above.
The waterfall hike or village visit is the complementary add on program also it is as optional tour. That they the road were blocked with crowded and could have cost extra more hours. I am sorry for the inconvenience clause.

Please if the guests come back to Chiang Mai again please ask the guest to contact us. We will give them Flight of the Gibbon T-shirt or gift for the compensate to this case.

Kind regards,
Tuntima Trongjindarat
Regional Sales Director
Flight of the Gibbon



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: TJ Ling
Date: 31-Dec-19

Recensie: Het zipline en abseil gedeelte is zeker de moeite waard. Maar we hebben het tweede deel niet gehad: bezoek aan de waterval en tijd om te zwemmen. Een gedeeltelijke refund zou op zijn plaats zijn (!)



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Jack & Bo
Date: 21-Nov-19

Recensie: Prijs was hoog maar de ervaring super. Niet willen missen. We hebben dit gedaan op onze huwelijksreis. Gaan we niet vergeten :-)



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Henk van Heemster
Date: 20-Sep-19

Recensie: De Flight of the Gibbon was een van de hoogtepunten van de vakantie. Vooraf hadden we enoge twijfel of het allemaal niet te spannend zou zijn voor ons gezin, maar na over de eerste kabel gevolgen te hebben was dit helemaal weg. Onze kinderen van 8 en 11 vonden het te gek en er was zelfs een kind bij onze groep van bijna 4. Alles wordt zeer goed en veilig begeleidt op een ontspannen manier. Het uitzicht is adembemend en je vliegt letterlijk tussen de Gibbons door. Kortom een geweldige trip voor iedereen!! Henk



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

LEES MEER RECENSIES

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Tokkelen in Chiang Mai - Flight of the Gibbon

Met een uniek kabelsysteem wordt het mogelijk om het leven in het oerwoud mee te maken vanuit een perspectief dat voorheen alleen was voorbehouden aan gibbons en andere slingerapen