Fietsen - Paradijselijk Chiang Mai

Tourcode:0227
Datum: Dagelijks
Tijd: 09:00 - 16:30
Category: Fietsen
Algemene waardering: 4.6 uit of 5 beoordelingen. 15 eerlijke recensies. Lees Recensie
Paradijselijk Chiang Mai is een fietsavontuur van een dag door het mooie landschap en langs de vriendelijke bevolking zuidoostelijk van Chiang Mai. VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
250 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !


Over rustige landweggetjes en door kleine dorpjes fietsend kunt u de boeren in de rijstvelden aan het werk zien terwijl de vrouwen zich bezighouden met het maken van terracotta producten. Even verderop stoppen we bij een tempel waar de oudste inwoners van het van het dorp bloemen en slingers maken van textiel en papier die gebruikt worden tijdens bruiloften en boeddhistische ceremonies.

We vervolgen de rit langs rijstvelden en maken een korte stop bij een paddenstoelenkwekerij. In dit gebied ziet u volop nijverheid: de plaatselijke bevolking vervaardigt rijstwafels, bananenchips en sojabonenpasta. En natuurlijk mag u even proeven. De lunch is in een lokaal restaurantje en terwijl de kok alles klaarmaakt, kunt u nog mooi even rondlopen op de naastgelegen markt.

De rit gaat verder langs de Ping rivier en over landweggetjes. Heeft u zich wel eens afgevraagd wat er in die stukjes bamboe zit die langs wegen verkocht worden? Hier zult u het antwoord krijgen!

U fietst door velden met sla, kool en andere groentes. Bij een 700 jaar oude chedi zien we hoe 2 stijlen -de Lopburi en Birmaanse stijl- gemengd zijn. Tot slot proberen we een lokaal bakje koffie en rond 16:30 komen we aan bij het startpunt.

Tijdens de excursie wordt regelmatig gepauzeerd om even uit te rusten en wat te drinken. De stops en bezienswaardigheden variëren en zijn afhankelijk aan het seizoen. Iedereen die zelfstandig een fiets kan besturen kan aan "Paradijselijk Chiang Mai" meedoen.

Deze excursie zal een onvergetelijke meerwaarde geven aan uw verblijf in Chiang Mai.



Optionele Tours:

Fietsen - Chiang Mai City Culture
Chiang Mai is een favoriet bij veel reizigers die Thailand aandoen. Begrijpelijk: het is er koeler en minder hectisch dan in Bangkok. Het heeft een bi
Fietsen - De Kleuren van Chiang Mai
Fietsend door het fascinerende landschap rondom Chiang Mai ervaart u het lokale leven met zijn rijkdom aan traditie en eeuwenoude cultuur op een heel
Opmerkingen: de afstand bedraagt ongeveer 35 kilometer. Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.
Inclusief de tour: routebeschrijving voor de opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) van uw Chiang Mai hotel naar het startpunt. We verzamelen in het kantoor voor een korte bijeenkomst. Onderweg zijn enkele verfrissingen, een heerlijke lunch en versnaperingen inbegrepen.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: vervoer terug naar uw hotel gaat ook per opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee!

Recensie voor Fietsen - Paradijselijk Chiang Mai

Algemene waardering: 4.6 uit of 5 beoordelingen. 15 eerlijke recensies.
Name: Jeroen van Hogen
Date: 01-Mar-20

Recensie: We also went on this day tour with Fkke because of the great experience the first time. The day tour is a great way to spend the day in Thailand, you can see all kind of different things in and near Chiangmai. The people you meet are all very kind, Fokke (the guide) knows all of them so you're guaranteed to have a great lunch or if you want to buy something that it will be for a reasonable price. You should do this trip for sure if you want to make your vacation in Chiang Mai unforgeable.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Nicolas
Date: 26-Feb-20

Recensie: We kregen elk een goede fiets en een fles water en weg waren we voor een fietstocht van circa 50 km. Wat was het warm. We fietsen langs rijstvelden en door kleine dorpjes. Ieder dorpje heeft zijn eigen ambacht. Dit werd door onze gids goed uitgelegd. Deze fietstocht is geschikt voor mensen die van cultuur houden. Het dagelijks leven, bezoek aan school, rijstvelden, tempels, etc. Een leuke en leerrijke ervaring.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Fam Preusting
Date: 12-Feb-20

Recensie: Wij vonden deze fietstocht één van de hoogtepunten van onze reis, omdat je met het 'echte' Thailand kennis maakt. Onze gids leidde ons naar kleine fabriekjes waar heerlijke koekjes of snoep werd gemaakt. Wat moeten de Thai daar hard werken voor weinig geld! Ook heel goed voor onze pubers om te zien. Hoogtepunt van de dag was een bezoek aan een basisschool waar we in de klas met de kinderen konden praten. Een geweldige tocht, ondanks het regenachtige weer in de middag!



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Peter Klaarenbeek
Date: 05-Feb-20

Recensie: Dit is zeker voor herhaling vatbaar. We hadden een fantastische gids.We zijn zelfs nog bij een feest geweest.We hebben meer gekregen dan we hadden verwacht



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Thomas van Weert
Date: 24-Jan-20

Recensie: hele goede fietsen en een heerlijke dag langs rijstvelden tempels en kleine fabriekjes waar snacks werden gemaakt



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

LEES MEER RECENSIES

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Fietsen - Paradijselijk Chiang Mai

Paradijselijk Chiang Mai is een fietsavontuur van een dag door het mooie landschap en langs de vriendelijke bevolking zuidoostelijk van Chiang Mai.

Vanaf:
Contact
Fietsen - De Kleuren van Chiang Mai

Fietsend door het fascinerende landschap rondom Chiang Mai ervaart u het lokale leven met zijn rijkdom aan traditie en eeuwenoude cultuur op een heel ontspannende manier.

Vanaf:
Contact
Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde & Onverharde wegen)

Dit heb je nog nooit gedaan! Fiets op een elektrische fatbike door een van de mooiste streken van Thailand, die rond Chiang Mai. Dit Electric Fat bike Adventure geeft je die kans.

Vanaf:
Contact
Fietsen - Fatbike naar de Ping rivier (halve dag)

De rijstvelden en fruitplantages rond Chiang Mai en de rivier de Ping zijn het decor van deze bijzondere fietstocht. Niet alleen de tour zelf is bijzonder, ook de fietsen waarop je

Vanaf:
Contact
Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde wegen)

Het immense heuvellandschap rond Chiang Mai behoort tot de mooiste streken van Thailand. Om op een bijzondere manier veel van dit gebied te kunnen zien is er dit Electric Fatbike A

Vanaf:
Contact
Fietsen - Fatbike Non-Stop (2 uur)

Genoeg stilgezeten? Spring op een elektrische fat bike en ontdek de heuvelachtige omgeving van Chiang Mai. Deze Electric Fat bike Non-Stop tour duurt twee uur en is geen klassieke