Echte Thaise Massage in Chiang Mai

Tourcode:0217
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00
Category: WellnessBouwstenen
Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Echte Thaise massage is al eeuwenoud. Even pijnlijke plekken en gewrichten verlichten, spieren losmaken, en bovenal: je herboren voelen, daar gaat het om. Thai gaan net zo gemakkelijk naar de massage salon als naar de kapper, het hoort er gewoon bij. Zonde om als je toch in Thailand bent juist deze ervaring te missen. En dan is Chiang Mai de uitgelezen plek, hier bestaat massage al sinds het Lanna koninkrijk.

Daarom bieden wij twee massagebehandelingen aan in een salon met een goede reputatie. U wordt opgehaald in uw hotel en na de twee uur durende massage wordt u weer teruggebracht. Gemakkelijker kan niet.

Al deze masseurs zijn opgeleid aan de oudste en bekendste massage opleiding van Thailand, die van de beroemde Wat Pho (die met de Liggende Boeddha) in Bangkok, waar al honderden jaren de kunst van massage wordt gedoceerd.

Kies uit:
-een twee uur durende body massage (550 baht per persoon, voor minimaal twee personen) of
-een twee uur durende voet-, olie- en body massage (650 baht per persoon, voor minimaal twee personen).

Ook alleen bent u van hart welkom, maar dan betaalt u 250 baht extra.Opmerkingen:
 • Heeft u een (huid)allergie of een speciale medische (fysieke) conditie? Geef dit dan op bij uw boeking.
 • Deze Thaise Massage is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
 • Inclusief de tour: omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving. Vervoer per airconditioned minibus.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Echte Thaise Massage in Chiang Mai

  Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
  Name: Niek ter Steege
  Date: 17-Dec-19

  Recensie: Gratis kadootje van Koen omdat de transfer te laat was. Het was een beleving. Nooit geweten dat we zo buigzaam waren? Bedankt voor de charmante oplossing. Niek en Karin  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Petra van Meerdijk
  Date: 26-Aug-19

  Recensie: Mijn dochter en ik hadden ieder een massage van 2 uur. Wij vonden deze echt heerlijk. Soms leek het op een soort fysiotherapie als ze je benen dubbel vouwen. het is dan niet echt ontspannend.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Echte Thaise Massage in Chiang Mai

  Echte Thaise massage is al eeuwenoud. Even pijnlijke plekken en gewrichten verlichten, spieren losmaken, en bovenal: je herboren voelen, daar gaat het om. Thai gaan net zo gemakkel