Zwemmen met dolfijnen ON THE WAY in Chantaburi

Tourcode:0410B
Datum: Dagelijks
Tijd: 11.00, 13.00, 15.00
Category: Zwemmen met dolfijnen
Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 7 eerlijke recensies. Lees Recensie
Heeft een transfer van Bangkok | Pattaya | Rayong of vice versa geboekt? Waarom niet stoppen en route bij Oasis Sea World om te gaan ZWEMMEN met DOLFIJNEN? VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
350 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !


Tijdens de tussenstop kunt u hier ook heerlijke lunchen (niet inclusief) en dan het hoofddoel van deze dag: het dolfijnen-trainingscentrum, Oasis Sea World. Verwacht geen Harderwijk Dolfinarium standaard maar een lokaal dolfijnenopvangcentrum.

Dit trainingscentrum heeft 2 soorten dolfijnen, de Humpbacked dolfijn en de Irrawadi dolfijn. Eerst krijgt u een dolfijnenshow te zien; het is wonderlijk waartoe deze slimme dieren allemaal in staat zijn!

Na de show kunt u zich omkleden en een uur met deze fantastische zoogdieren zwemmen. Het is een ware sensatie en een ervaring om nooit te vergeten!

Na deze echte beleving vervolgen we de transfer naar uw eindbestemming.Opmerkingen: REGELS OM TE MOGEN ZWEMMEN MET DOLFIJNEN

 • Zwemmen met Dolfijnen prijs ter plaatse 2500++ THB pp. en 150 THB pp. toegangsticket. U boekt voordeliger (-20%) via Green Wood Travel.
 • Geen kinderkorting.
 • Handdoek en zwemspullen meenemen.
 • Zwemmen met dolfijnen is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder en mits u over een normale, goede lichamelijke conditie beschikt en kan zwemmen.

 • - Dolfijn Show tijden: 09:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 uur.
  - Zwemmen met Dolfijnen tijden: 09:45, 11:45, 13:45, 15:45 uur.

  REGELS OM TE MOGEN ZWEMMEN MET DOLFIJNEN
  1. Sieraden kunnen dolfijnen bezeren. Ook kunnen dolfijnen zich vergissen in de reflectie ervan, ze zien als kleine vissen en proberen ze op te eten! Laat uw sieraden achter in de kluis van uw hotel. Draag geen zwembroek of bikini met ritsen of andere scherpe voorwerpen.

  2. Lange vinger- of teennagels kunnen bij de dolfijnen schrammen veroorzaken. Knip uw nagels of laat dit doen voordat u het opvangcentrum in gaat.

  3. Dolfijnen zijn zoogdieren - en kunnen iedere infectie en besmettelijke ziekte oplopen die ook mensen infecteert. Als u verkouden bent, een huidziekte heeft, oogontsteking of maagproblemen etc, dan, sorry, mag u het water niet in. Ga langzaam het water in (niet springen!), neem eerst een douche en was eventuele zonnebrandolie af. Het dragen van een zwemvest is verplicht.

  4. Oasis Sea World mag mensen weigeren met een handicap of een andere conditie waarvan de bedrijfsleiding verwacht dat deze veiligheidsproblemen oplevert. Deze regels wordt streng gevolgd. Als u twijfelt, vraag Green Wood Travel om advies voordat u boekt.

  5. Wij hopen dat u begrip heeft voor al deze regels. Wij geven veel om de dolfijnen en .....om onze gasten!
  Inclusief de tour: Dolfijnen Show (40 min.) en zwemmen met dolfijnen (40 min.) met Engelssprekende begeleiding.
  Exclusief de tour: maaltijden, persoonlijke uitgave, drankjes, facultatieve excursies. Toeslag van 800 THB per minibus (stop maximum 3 uur).
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Zwemmen met dolfijnen ON THE WAY in Chantaburi

  Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 7 eerlijke recensies.
  Name: Annelies
  Date: 14-Nov-19

  Recensie: Zalig! Hele lieve dieren, die ons helemaal vertederden.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Albert
  Date: 09-Aug-19

  Recensie: Het doet allemaal wat gedateerd aan, maar de service en het programma waren prima geregeld! De kinderen vonden het helemaal top!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Liliane de Ruiter
  Date: 09-Aug-19

  Recensie: Het complex oogt al wat oud. De dieren zitten met 5 in een grote bassin en moeten 6 keer per dag een show opvoeren. Ik weet niet of ze zit leuk vinden... We hadden eerder medelijden met de dieren dan plezier. Het zwemmen met de dolfijnen was in een ander stuk. Daar hebben de kinderen ONTZETTEND van genoten. Het zijn prachtige dieren. Toch was het steeds met een dubbel gevoel want deze dieren horen in de vrije natuur. Ons werd verteld dat het een opvangcentrum was maar daar hebben wij onze bedenkingen bij. Ik denk dat de begeleiders de dieren goed behandelen maar ze horen in de vrije natuur. Met de gidsen konden we niet communiceren. Ze kenden maar enkele zinnetjes Engels.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Charles
  Date: 29-Jul-19

  Recensie: We werden keurig op tijd opgehaald in ons hotel om naar de dolfijnenshow te gaan. Het was een kleinschalig park met een show en de mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen. De show was leuk maar het hoogtepunt was het zwemmen met dolfijnen. De kinderen van 9, 11 en 13 jaar vonden het geweldig. En wij zelf ook. Alles was keurig geregeld, vriendelijke en goede begeleiding, nette mogelijkheden om te douchen (zelfs verplicht ivm hygiene). Het welzijn van de dieren was heel belangrijk voor ze. Al met al een geweldige ervaring.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fam. Bocken
  Date: 06-Jul-19

  Recensie: zeer de moeite waard erg leuk zeker met kinderen  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Zwemmen met dolfijnen ON THE WAY in Chantaburi

  Heeft een transfer van Bangkok | Pattaya | Rayong naar Koh Chang of vice versa geboekt? Waarom niet stoppen en route bij Oasis Sea World om te gaan ZWEMMEN met DOLFIJNEN?