Tuk Tuk - Bangkok bij nacht

Tourcode:0110
Datum: Dagelijks
Tijd: 19.00 - 23.00
Category: Tuk Tuk
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
'Bangkok city never sleeps'. Daar staat de stad bekend om maar heeft u dit al een keer in levende lijve meegemaakt?
NIEUW VOORDEEL!
Geboekt via Green Wood Travel bespaar je. Korting 150THB pp.
BOEK TIJDIG !

In deze speciale Bangkok Tuk Tuk tour ziet u Bangkoks mooiste plekken in een bruisende avond. U bezoekt bekende tempels en markten maar ook plaatsen waar u nog nooit van gehoord heeft maar die meer dan de moeite waard zijn om te bezoeken. Geniet van het avondleven in de drukke straten van Bangkok. Bedrijvige plekken zoals de bloemenmarkt, Wat Pho en Thonburi worden aangedaan.

Ook hoeft u geen zorgen te maken over het eten want dat is overal te krijgen in Thailand. Tijdens deze tour zult u weer versteld staan van de variatie aan Thaise gerechten (de meeste gerechten zijn inclusief) en heerlijke desserts. Ook voor de vegetarische deelnemers is er een grote keuzemogelijkheid.

En voor dat u het weet zoeft de avond (die rond half 7 begint) voorbij eindigt de tour rond 22.30 op de groente- en bloemenmarkt, vlakbij China Town. Een mooie locatie om verder te genieten van Bangkok's nachtleven. Voor de mensen die graag terug willen naar hun hotel of een andere locatie in de stad zijn er altijd taxi's te krijgen in de drukke straten.

Opmerkingen:
 • De Tuk Tuk Tour duurt ongeveer vier uur.
 • Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de muggen (muggenmelk mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.
 • Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
 • Na afloop eindigen we in China Town. U loopt u zo naar de beroemde nachtmarkten in de deze wijk.
 • Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Wilt u deze tour met jongere kinderen doen? Dat kan, maar overleg even met onze reiscoördinatoren.
 • Inclusief de tour: alle vermelde snacks en gerechten en eventuele entreegelden. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een professionele lokale Engelssprekende gids. Routebeschrijving voor de Meter Taxi (niet inclusief) van uw Bangkok hotel naar het startpunt BTS station Krung Thonburi EXIT 3. Die beschrijving luidt zowel in het Engels als in Thai. Neem een andere taxi als u denkt dat de chauffeur niet begrijpt waar u heen wilt. Is uw hotel nabij een BTS station dan moet u reizen richting Wongwian Yai. De reisduur bedraagt doorgaans een uur.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: vervoer terug naar uw hotel gaat ook per Meter Taxi of BTS Sky train (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee. Persoonlijke uitgaven zoals voor drankjes en tips.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Tuk Tuk - Bangkok bij nacht

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Tuk Tuk - Bangkok bij nacht

  'Bangkok city never sleeps'. Daar staat de stad bekend om maar heeft u dit al een keer in levende lijve meegemaakt. met onze speciale Tuk Tuk tour ziet u Bangkoks mooiste p