Thais koken - proef het Thaise leven

Tourcode:0130
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 & 12.30
Category: Thais kokenDuurzaam
Algemene waardering: 4.6 uit of 5 beoordelingen. 13 eerlijke recensies. Lees Recensie
De Thaise kookkunst staat in zo'n hoog aanzien dat de koksscholen van Bangkok leerlingen uit de hele wereld aantrekken. Dus waarom niet u?

Via Baipai Thai Cooking School kunt u een kookles volgen onder leiding van een Thaise topkok. Er zijn 5 soorten menu's die per dag wisselen. U kunt dus de dag kiezen met wat u het lekkerste menu lijkt, het is immers ook uw lunch! VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
250 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !


Voor menu keuze: selecteer datum - Schedule

Alleen bij menu 1 komt er nog iets extra's bij: alvorens u begint te kokkerellen bezoekt u gezamenlijk een lokale markt van Bangkok. De mengeling van geuren, kleuren en geluiden is al een feest voor de zintuigen. De kok legt uit welke ingrediënten er die dag gebruikt gaan worden en waar u op moet letten als u ze selecteert. Terug op de Baipai Thai Cooking School vindt de kookles plaats.

Merkt u dat het temperament van de altijd gebruikte chili pepers niet in verhouding staat met de typische 'laid back' houding van de Thai? Dat is wel zo prettig want op deze manier is de geduldige uitleg en demonstratie van de kok gemakkelijk te volgen. U kunt zich uitleven met die pittige papajasalade of de rode curry met kokosmelk en gamba's en wordt voor even een Thaise Joop Braakhekke!





Opmerkingen:
  • Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
  • Zondag gesloten!
  • Inclusief de tour: voor deze heerlijke kookcursus wordt u opgehaald en teruggebracht van uw centraal gelegen Bangkok hotel en ontvangt u een receptboekje van de door u bereide gerechten. Uw eigen klaargemaakte heerlijke snacks, gerechten en drinkwater. Begeleidt door een Engelssprekende Thaise kok.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Bangkok hotels en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor Thais koken - proef het Thaise leven

    Algemene waardering: 4.6 uit of 5 beoordelingen. 13 eerlijke recensies.
    Name: Theresa
    Date: 04-Mar-20

    Recensie: was een leuke middag, 4 gerechten p.p. gemaakt en ook zelf opgegeten, was een leuke ervaring. Alleen jammer dat je de gerechten niet zelf mocht kiezen.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Sanne
    Date: 08-Jan-20

    Recensie: Leuk, lekker, heerlijk. Erg goed verzorgt en erg professioneel. Mijn man en ik hebben een topdag gehad.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Riet de Ruiter
    Date: 09-Dec-19

    Recensie: Een aangename voormiddag, goede opbouw en invulling. Eerst een kennismaking met producten op de markt. Daarna naar de hotelschool voor een leuke voormiddag kokkerellen. We werden heel goed begeleid, de kinderen kregen een extra assistent, super! Bedankt om de geheimen van de lekkere Thaise keuken prijs te geven. De foto's op het einde waren een leuke verrassing!



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Ilse
    Date: 07-Nov-19

    Recensie: Dit vonden wij echt de leukste tour in Bangkok! Wat was de kookcursus leuk en vooral ook gezellig. We hebben gelachen met de vrouw die als kok ook in 5 sterren restaurants heeft gewerkt. Heerlijke recepten en ook duidelijk hoe we dit moesten maken. We mochten ruiken en proeven. Alles werd voor gedaan en daarna mochten we het nadoen. Daarna natuurlijk lekker je eigen gerecht opeten. wat waren we trots! Aan het einde kregen we een magneetje met een foto van onszelf erop. Deze foto hadden ze tijdens het koken gemaakt. de andere gemaakte foto's kregen we via de mail gestuurd. Zo hoef je met je vieze handen daar zelf niet aan te denken. Super!



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: eddie en marlies
    Date: 26-Jul-19

    Recensie: Wat een GEWELDIGE tour, je wordt ontvangen op een prachtige locatie met goed Engels sprekende gids (June) en kok. Keurige kookeilanden met spiegels zodat je alles goed kan volgen. Heel hygiënisch, veel humor en vooral lekker. Het receptenboekje krijg je mee naar huis en we kregen ook leuke magneten met foto's. De fotos die gemaakt worden krijg je via de email toe gestuurd. Omdat wij net getrouwd waren kregen we heel attent nog een kaart met foto en gelukswensen van de tour en de medecursisten. We hebben genoten van deze dag. Groet Eddie en Marlies



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    LEES MEER RECENSIES

    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Thais koken - proef het Thaise leven

    De Thaise kookkunst staat in zo'n hoog aanzien dat de koksscholen van Bangkok leerlingen uit de hele wereld aantrekken. Dus waarom niet u?