Pattaya & koraal eiland tour

Tourcode:0116
Datum: Dagelijks
Tijd: 06.45 - 19.00
Category: Snorkelen
Algemene waardering: 3.2 uit of 5 beoordelingen. 7 eerlijke recensies. Lees Recensie
U kunt nu ook vanuit Bangkok voor één dag de bekende kustplaats Pattaya bezoeken. 's Ochtends vroeg wordt u opgehaald om vervolgens per minibus naar Pattaya te vertrekken. Rond 09.00 uur bent u ter plekke. Vanwege het bruisende nachtleven slapen de meeste mensen nog als u aankomt. U kunt natuurlijk wel al genieten van het beroemde strand en de door palmbomen omzoomde boulevard voordat we ons inschepen om vanaf Pattaya Beach per boot naar Coral Island te vertrekken. En anderhalf uur later ligt u op het witte strand.

Het eiland ligt vlak voor de kust van Pattaya en is bekend om zijn kristalhelder zeewater en prachtige koraalriffen. Om 12.30 uur serveren we u een seafood lunch in een plaatselijk restaurant, waarna u weer tijd heeft om verder kennis te maken met dit mooie eiland. Rond 15.00 uur varen we terug naar Pattaya Beach.

Vervolgens kunt u kiezen tussen teruggaan naar Bangkok of voor transfer naar uw hotel in Pattaya.

Opmerkingen:
 • Vervoer per speedboot of snelle reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwem/snorkelspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!


 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

  Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Snorkelen in tropische wateren tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: vermelde lunch en versnaperingen en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Bangkok hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per minibus, lokale open taxi en diverse open boten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere niet centraal gelegen Bangkok hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Pattaya & koraal eiland tour

  Algemene waardering: 3.2 uit of 5 beoordelingen. 7 eerlijke recensies.
  Name: Rawinder
  Date: 13-Dec-19

  Recensie: Koraaleiland was prachtig! het eten was ook heerlijk en vers! alleen de chauffeur had een beetje haast en was wat geprikkeld.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Henk-Jan
  Date: 01-Dec-19

  Recensie: Deze excursie was ons aangeraden door vrienden. Niets voor ons, veel te toeristisch.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Eva de Haas
  Date: 18-Aug-19

  Recensie: We hadden een leuke groep met Amerikanen en hebben samen veel gelachen met de gids. Koraal eiland was druk maar ook gezellig. Lunch was goed verzorgd.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Jessica
  Date: 10-Aug-19

  Recensie: We hebben deze excursie prive gedaan met ons reisgezeldschap. Goed verzorgd alleen de gids was erg gehaast en sprak gebrekkig Engels. De lunch op koraaleiland was erg lekker en uitgebreidt  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Paul Maessen
  Date: 07-Jul-19

  Recensie: Goed verzorgt maar wel erg toeristisch.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Pattaya & koraal eiland tour

  U kunt nu ook vanuit Bangkok voor één dag de bekende kustplaats Pattaya bezoeken. 's Ochtends vroeg wordt u opgehaald om vervolgens per minibus naar Pattaya te vertrekken. Sl