OVERWINTEREN IN ZONNIG CHUMPHON

Tourcode:0019D
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00
Category: Overwinteren
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Verruil de winter voor de zomer in Thailand Guur herfstweer met storm en regen en hagel, en dan de winterse buien, met natte sneeuw en ijzel op de weg. Wat is er nu lekkerder dan het koude jaargetijde door te brengen in een heerlijk zomerse omgeving: alleen al het licht en de mogelijkheid om buiten te leven zijn een verademing ten opzichte van het huiskamerbestaan in Nederland. U kunt zich vrij bewegen en hoeft nooit te denken wat u nu weer aan moet trekken en of u het wel warm genoeg hebt! Dikke truien, handschoenen en waterdichte hoge schoenen hebt u hier niet nodig. De zee is verrukkelijk van temperatuur en nodigt uit om urenlang in te poedelen, u hoeft niet bang te zijn voor kippevel, blauwbekken en koude rillingen! Steeds meer Nederlanders en Belgen kiezen er dan ook voor de wintermaanden door te brengen in het meest aangename (koele) seizoen van Thailand!
Green Wood Travel heeft op alle locaties Nederlanders, die ter plekke wonen, u wegwijs kunnen maken in de omgeving en u helpen bij eventuele problemen.

Wij hebben voor u een en aantal resorts gevonden waar u heerlijk een overwinteringsvakantie kan vieren. Een ervan willen we er graag uitlichten: het prachtige Nana Beach Resort in Chumphon. Deze plek heeft alles wat u zich kunt wensen voor een heerlijk verblijf gedurende de winter, met voldoende activiteiten eromheen: een groot zwembad, een prachtig strand en een wondermooie onderwaterwereld om te verkennen - al dan niet via een duikcursus die ook bij het resort wordt aangeboden. U kunt er kano's, mountainbikes en scootertjes huren. Er zijn eethuisjes op loopafstand, u kunt er kooklessen nemen en de verrukkelijke Thaise gerechten leren bereiden. Ook is de stad Chumphon onder handbereik, waar u gezellig kunt winkelen. De golfbaan ligt op een kwartier rijden en er zijn excursiemogelijkheden naar nationale parken. En als u daar niet genoeg aan hebt kunt u ook nog een meerdaagse excursie maken naar Khaosok Tree Tops Jungle Safaris.

'Halverwege Bangkok en Phuket ligt de stad CHUMPHON,
Bekend als de toegangspoort tot Zuid-Thailand en als "Land van de Twee Zeeën". De gelijknamige provincie heeft een afwisselende natuur met vele nationale parken waar vooral grotten en watervallen een attractie vormen. De 'Istmus van Kra', de smalle landengte, vormt de bergachtige grens met Birma. Zwaluwen bevolken de verschillende onbewoonde eilanden voor de kust. Deze worden afgeschermd voor bezoekers; de zwaluwnesten dienen voor een kostbare Chinese specialiteit: 'bird nest soup'. Een populaire duikbestemming is Koh Tao, er vertrekt dagelijks een boot vanuit Chumphon-haven. Dezelfde boot vaart ook naar Koh Pha-Ngan en Koh Samui . Ook heeft Chumphon een luchthaven en een treinverbinding met Bangkok en het zuiden van Thailand.

Strand, heerlijkheid in Chumphon - 36 dagen / 34 nachten overzomeren!

DagTijdAMSTERDAM - BANGKOKPrijzen
0121.40Vlucht Amsterdam - Bangkok (Eva Airways***) 2 x € 745€ 1.490
0214.30Transfer Suvarnabhumi luchthaven naar Prince Palace HotelGRATIS
02-04Prince Palace Hotel 1x Superior kamer +ontbijtbuffetGRATIS
0408.05Dagtrein (2e klasse airco) Bangkok - Chumphon2 x 7001.400
CHUMPHON
0514.35Transfer van treinstation naar Nana Beach2 x 400800
04-34Nana Beach Resort 1x Standaard kamer +ontbijtbuffet

(Geldt alleen bij een verblijf van 30 dagen of langer)
30 x 115034.500
3419.30Transfer naar Chumphon treinstation2 x 400800
3420.35Nachttrein (2e klasse airco - sleeper) Chumphon - Bangkok2 x 9001.800
BANGKOK
3508.00Transfer treinstation naar Bangkok Suvarnabhumi airport1 x 950950
3512.30Vlucht Bangkok - Amsterdam (EVA Airways)TOTAAL TOUR 41.850 Thai baht : 37*** (wisselkoers) =€ 1.131 - 2 personen
TOTAAL VLIEGTICKETS =€ 1.490 - 2 personen
TOTAAL VLIEGTICKETS & TOUR =€ 2.621 - 2 personen
Vanaf prijs per persoon (€)
SINGLETWIN EXTRA BED
START: DAGELIJKS op aanvraag€ 1.310€ 1.310
MIN.: 1 PERSOON
Opmerkingen: Reisdocumenten en visa:

 • Het visum voor uw vakantiebestemming is uw verantwoordelijkheid, niet die van Green Wood Travel.
 • Voor meer informatie kijk op onze website en vraag informatie op bij de desbetreffende ambassade.
 • Uw paspoort dient na terugkomst van uw reis nog 6 maanden geldig te zijn!

 • ***Prijzen en tijden van vlieg-, bus-, boot en treintickets zijn onder voorbehoud. Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de wegen, hotelsluiting etc. kan route of hotel soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Overwinteren in Thailand tour blijft te allen tijde gehandhaafd.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers.** Vervoer als omschreven per minibus (airco), genoemde dagtrein (airco) en nachttrein met slaapplaatsen (airco) en internationale vlucht met EVA Airways. Verblijf in goede toeristenklasse hotels als omschreven met airconditioning en eigen sanitair.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden (ca. 60 euro per persoon per week), transfers, vliegtickets (lokaal), Online inchecken vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven, bagageafhandeling en facultatieve excursies. Eventuele piekseizoen kamer toeslagen en verplichte gala diners (Kerst en Nieuwjaar) worden berekend aan de hand van de startdatum. Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere verzekeringen af te sluiten in Nederland of België. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.

  Recensie voor OVERWINTEREN IN ZONNIG CHUMPHON

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  OVERWINTEREN IN ZONNIG CHUMPHON

  Verruil de winter voor de zomer in Thailand Guur herfstweer met storm en regen en hagel, en dan de winterse buien, met natte sneeuw en ijzel op de weg. Wat is er nu lekkerder dan