Lekker eten - Chinatown om te smullen

Tourcode:0118
Datum: Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag & Zondag
Tijd: 18.00 - 21.30
Category: DinerenLekker eten
Algemene waardering: 4.3 uit of 5 beoordelingen. 6 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een culinaire en culturele wandeltocht in de tropennacht door een van Bangkok's oudste en boeiendste wijken; het beroemde Chinatown met zijn talloze kronkelstraatjes en bekend om zijn geweldige eettentjes. U kunt het allemaal proeven en meebeleven. VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
100 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !


Om 18.00 uur wordt u opgewacht door uw gids bij uitgang 4 van het MRT ondergrondse station Hua Lamphong. U krijgt een korte uitleg over de zendertjes en het avontuur kan beginnen! We lopen deze levendige, 250 jaar oude wijk in en zijn al gauw bij onze eerste stop: een authentiek eettentje. De komende 2.5 uur zult u versteld staan van de wirwar van straatjes, de vele winkels, mysterieuze kruiden en exotische geuren die ons tegemoet komen.

U maakt kennis met de bewoners en staat dan plotseling, vanuit de drukte in een verstilde tempel. Tijdens deze tocht stoppen we bij 7 verschillende, bijzondere eetgelegenheden om hun lekkernijen te proeven. Kleine hapjes, maar genoeg voor een heerlijk meergangen diner. Van eenvoudige straatstalletjes tot gerenommeerde restaurants, maar gemeenschappelijk is dat het eten bijzonder, authentiek en van hoge kwaliteit is. Verder stoppen we bij een aantal typische "monumenten" van Chinatown zoals de Tien Fah en Tri Mirt tempels.

Om 21.30 uur komt er een eind aan deze leuke, boeiende en lekkere ontdekkingstocht door Chinatown.





Opmerkingen:
 • De eet & wandeltocht duurt ongeveer drie uur.
 • Kleedt u luchtig en trek comfortabele wandelschoenen aan.
 • Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
 • Inclusief de tour: alle vermelde snacks en gerechten en eventuele entreegelden. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een professionele lokale Engelssprekende gids.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: Transfers hotel naar Hua Lampong MRT Subway station en vice versa. Persoonlijke uitgaven zoals voor drankjes, tips etc en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Lekker eten - Chinatown om te smullen

  Algemene waardering: 4.3 uit of 5 beoordelingen. 6 eerlijke recensies.
  Name: Mary Fleur
  Date: 24-Jan-20

  Recensie: Geweldig! Superleuke lekkere leerzame tour. Behalve heerlijk eten (ze houden rekening met wat je absoluut niet wilt eten of eventuele allergieën) ook ontzettend goede uitleg over Chinatown. Je komt op plekken waar ze zelf nooit voor zou kiezen voor je maaltijd. Eten in overvloed! Allemaal lekker! Geweldige enthousiaste gids.



  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: david
  Date: 27-Aug-19

  Recensie: erg leuk! chinatown sowieso een Must do! je eet dingen die je anders nooit zou proberen. goed voor het begin van de vakantie. rest van de vakantie eet je alleen nog maar op straat en ben e niet meer huiverig om onbekende dingen te eten!als je al bekent bent in Bangkok en Chinatown kan je het makkelijk zelf doen voor minder geld. de straatjes en markten wijzen zichzelf.



  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fam. Boerman
  Date: 14-Jul-19

  Recensie: Wij deden de tour met een echtpaar uit Uruguay en de gids, met wie het meteen klikte. De tocht langs 9 verschillende restaurants en eetstalletjes was een lust voor het oog en de tong. We hebben ontzettend genoten van de sfeer, de uitleg van de gids en de verschillende gerechten. Een aanrader!



  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Peter
  Date: 27-May-19

  Recensie: een must voor elke liefhebber van chinees eten met name het streetfood



  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fam. Maas
  Date: 31-Mar-19

  Recensie: Heerlijk eten op plekken die je zelf nooit uit zoekt! Prima gids en altijd direct plaats in de restaurants. Een echte aanrader.



  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Calypso Cabaret met Thais diner - Asiatique

  Het Calypso Cabaret biedt een wervelende show en een heerlijk buffet diner voor een gegarandeerd succesvolle avond. Na vele jaren hun beroemde super professionele show avond aan av

  Vanaf:
  Contact
  Siam Niramit - The Voice of Thailand. SHOW + DINER

  Siam Niramit is een wervelende show van absoluut wereldniveau. Vooraf kunt u genieten van een groot diner buffet. Handig, want u hoeft zich niet te haasten om op tijd bij de show t

  Vanaf:
  Contact
  Lekker eten - Baiyoke SKY diner op de 78ste verdieping

  Het Baiyoke Sky Hotel is een uniek deluxe hotel, midden in het kloppend hart van Bangkok en met maar liefst 84 verdiepingen tevens het een na hoogste hotel in Thailand. Op de 78ste

  Vanaf:
  Contact
  Lekker eten - Chinatown om te smullen

  Een culinaire en culturele wandeltocht in de tropennacht door een van Bangkok's oudste en boeiendste wijken; het beroemde Chinatown met zijn talloze kronkelstraatjes en bekend

  Vanaf:
  Contact
  Culinair feest in de wolken op Bangkok Balcony

  Het uitgebreide buffet van Grill en zeevruchtenspecialiteiten in Bangkok Balcony op de 81ste verdieping van de Baiyoke Sky Tower is absoluut een hoogtepunt.