GRATIS Bangkok Opstap programma (Laos kamer)

Tourcode:opstap
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.00
Category: City Opstap
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Wij brengen u GRATIS** van de luchthaven naar het Tropical Paradise, waar u 4 dagen / 3 nachten verblijft in een ruime Laos, Cambodia of Malaysia kamer.

Tropical Paradise staat midden in het Thaise leven van alledag. Het ligt in een rustige buurt van Bangkok, in een straat met bijna geen verkeer; daardoor lijkt het een beetje een dorp in de stad. Om de hoek zijn de lokale markten en wordt nog overal streetfood verkocht. Er ligt zelfs een openbaar zwembad op loopafstand. Nog iets verder, na een wandeling van een minuut of 20 of een korte rit met de lokale opstaptaxi staat u in een van de drukste en turbulentste straten van Bangkok, Sukhumvit.

De kamers in Tropical Paradise zijn met veel zorg en gevoel voor detail ontworpen; ze hebben grote ramen, meestal tot aan het plafond; de badkamers hebben Italiaanse terrazzo gietvloeren en een bronzen regendouche; elke kamer heeft klapstoeltjes voor wie ook even buiten wil zitten, en wie liever binnen blijft krijgt gratis internet en Netflix. De energie wordt geleverd door zonnepanelen. U verblijft in een van de superior kamers genoemd naar landen in de regio: Laos, Cambodja of Malaysia.

Maak gebruik van onze DIGITALE CONCIERGE, boordevol tips over leuke en handige adresjes in de buurt. Restaurants, streetfood, bars, winkels en nog veel meer. Vraag er naar!

Opstap Bangkok programma
 • Wij brengen u GRATIS** van de luchthaven naar het Tropical Paradise, waar u vier dagen / drie nachten verblijft
 • Tijdens deze dagen kunt u op 'eigen gelegenheid' de boeiende stad Bangkok verkennen
 • Tevens ontvangt u GRATIS een THAI SIM-KAART met beltegoed en WiFi

 • Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.

  Uw reisbescheiden
  Kom, nadat u zich wat heeft opgefrist, even langs op het Green Wood Travel Bangkok kantoor (dat ook in Tropical Paradise zit). U bent VAN HARTE WELKOM. Wij vertellen u uitgebreid wat er te doen is in Bangkok en geven u de beste culinaire tips! Vergeet niet uw boekingsbevestiging (die u in Nederland/België heeft ontvangen) mee te nemen. Als u voor openingstijd aankomt, dan kunt u met deze boekingsbevestiging inchecken. Green Wood Travel biedt een laagste prijsgarantie voor alle hotels in Thailand. Helaas kunnen wij u geen gratis transfer-in en/of gratis simkaart bieden bij andere hotels.  Optionele Tours:

  GRATIS Bangkok Opstap Programma (Suite met woonkamer)
  GRATIS Bangkok Opstap - met GRATIS TRANSFER IN | LEKKER ETEN | THAI SIMkaart WiFi | 4 dagen
  Opmerkingen: Gratis transfer**
 • Onze chauffeur wacht u op in de aankomsthal bij EXIT DOOR 1 na de laatste douanecontrole in de aankomsthal.
 • Green Wood Travel biedt een laagste prijsgarantie voor alle hotels in Thailand.
 • Deze 'Opstap-aanbieding' is alleen geldig in aansluiting op een internationale vlucht vanuit Europa.
 • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden (ontbijt) en omschreven transfer (alleen vanaf Suvarnabhumi airport naar Tropical Paradise), THAI SIM-KAART met beltegoed en WiFi. Vervoer per airconditioned minibus.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris, alcoholische drankjes en tips, transfers van andere Bangkok hotels of luchthaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor GRATIS Bangkok Opstap programma (Laos kamer)

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  GRATIS Bangkok Opstap programma (Laos kamer)

  Wij brengen u GRATIS van de luchthaven naar het Tropical Paradise, waar u 4 dagen / 3 nachten verblijft in een ruime Laos, Cambodia of Malaysia kamer. Tropical Paradise staat midde

  Vanaf:
  Contact
  GRATIS Bangkok Opstap Programma (Suite met woonkamer)

  GRATIS Bangkok Opstap - met GRATIS TRANSFER IN | LEKKER ETEN | THAI SIMkaart WiFi | 4 dagen