Fietsen - Geheimen van Siam (2 dagen / 1 nacht)

Tourcode:0156
Datum: Dagelijks
Tijd: 08:00 - 16:30
Category: FietsenDuurzaam
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Als u van fietsen houdt en natuurliefhebber bent zal Geheimen van Siam een onvergetelijke meerwaarde vormen bij uw verblijf in Bangkok. Deze tweedaagse fiets- en boottocht brengt u tot buiten de provinciale grens van Bangkok naar Samut Prakan.

Tijdens de fietstocht zult u zich verwonderen over het gebied in en rond Bangkok, dat erg groen en vruchtbaar is. De tour brengt u op plekjes die zelden door toeristen bezocht worden: langs lokale marktjes, parken, dorpjes, prachtige tempels en een openluchtmuseum. Op de eerste dag zit er een spectaculaire kanalentocht bij en de dag erna maakt u een unieke riviercruise door het havengebied van Bangkok. U overnacht in een goed 3-sterrenhotel.
Overnachting: 3 sterren hotel
Maaltijden: Lunch,
Vervoer: fiets | boot
Dag 1: We krijgen s morgens een briefing en daarna snel de Chai Phaya Rivier over om de mega stad te ontsnappen
De eerste dag begint om 08:00 vlak bij de haven. Daar krijgt u ook uw fietsen die voorzien zijn van een speciale fietstas voor uw bagage. Na de oversteek van de rivier gaat de route al snel over 1 meter brede betonnen paden dwars door plantages en woonwijkjes en langs een lokale markt waar de meest vreemde waar is uitgestald. U komt bij een tempel die grotendeels is opgebouwd uit het serviesgoed van de plaatselijke bevolking. De route gaat verder door een prachtig park, over de typische betonnen paden met aan weerszijden een zee van natuurschoon en langs een orchideeënkwekerij.

Na de lunch volgt een spectaculaire boottocht en we zijn daarmee aangekomen in een gebied rijk aan garnalen- en viskwekerijen. Helemaal uitgebuikt fietst u dan verder naar het noorden. U krijgt het gevoel dat u de stad al ver achter u gelaten hebt. De overnachting is in een goed 3 sterren hotel met zwembad dus breng uw zwemgoed mee.


Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: fiets
Dag 2: Lekker fietsen in het wijde waterlandschap nabij de Golf van Thailand
De tweede dag vertrekken we in zuidelijke richting naar de Golf van Thailand. Weer langs nostalgische dorpjes en woongemeenschappen en een overdaad aan natuurschoon. Nadat we de Thaise versie van het openluchtmuseum, "The Ancient City" bezocht hebben gebruiken we de lunch in een authentiek Thais restaurant met uitzicht op zee. Hierna nog even op de pedalen richting Chao Praya rivier, waar U een bijzondere riviercruise te wachten staat die u in ongeveer een uur terugbrengt naar het Yannawa district van Bangkok. Ongeveer 16:30 bent u dan weer terug bij het startpunt.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het tempo, dat is aangepast aan de omstandigheden: er wordt regelmatig gestopt en er wordt gezorgd voor drinkwater.

Opmerkingen: fietsduur circa 8 uur - afstand ongeveer 70 kilometer over twee dagen. Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen. Het hotel heeft een zwembad, neem zwemkleding mee.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de wegen of hotelsluiting etc. moeten we routes of hotels soms aanpassen. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Geheimen van Siam tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze meerdaagse excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en routebeschrijving voor de Meter Taxi (ritprijs niet inclusief) van uw Bangkok hotel naar het startpunt. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids. Verblijf in toeristenklasse hotel als omschreven met airconditioning en eigen sanitair.
 • fietshuur & gebruik van speciale fietstas voor de bagage
 • 2 heerlijke Thaise lunches
 • een longtail boottocht en een 1 riviercruise
 • accommodatie (twin-share)
 • Engelssprekende lokale Thaise gids
 • water en/of frisdrank gedurende de fietstocht
 • Maximaal aantal deelnemers: 8

 • Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, transfers, bagageafhandeling, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies. Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Fietsen - Geheimen van Siam (2 dagen / 1 nacht)

  Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
  Name: Jan Schreuder
  Date: 02-Nov-19

  Recensie: Super fietstocht. Af en toe wel zwaar. Aanrader  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Hans Manders
  Date: 11-Aug-19

  Recensie: Mooie afwisselende fietstocht. Acommodatie simpel maar schoon. Zorg wel dat je voldoende zonnecreme mee neemt.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Fietsen naar Koh Kret

  Een hele dag rustig fietsen langs de Chao Praya Rivier en omgeving ten noorden van Bangkok met als eindpunt het pottenbakkerseiland Koh Kret in de rivier.

  Vanaf:
  Contact
  Fiets & Boot - De drijvende weekend markten

  Fiets en boot - De drijvende weekend markten is het buitenbeentje onder de fietstours omdat u per fiets en per boot de omgeving van Bangkok en drie drijvende markten gaat ontdekken

  Vanaf:
  Contact
  Fietsen - Bangkok Paradise

  Bangkok Paradise is een volle dagexcursie per boot & fiets waarin, zelfs voor lokale deelnemers, een uniek en onontdekt stukje Bangkok wordt onthuld. Net als in Kleuren van Bangkok

  Vanaf:
  Contact
  Fiets & Boot - Het Thaise leven in Bangkok

  Deze dagtocht per fiets en boot gaat sabai sabai, een favoriet Thais tempo, rustig en prettig. Thuis bij een lokale familie maakt u uw eigen Thaise maaltijd. Het Thaise leven in Ba

  Vanaf:
  Contact
  Fietsen - Proef het echte Bangkok

  Kleuren, geuren en smaken komen u massaal tegemoet op deze fietstocht van een halve dag door Bangkok. Het is fietsen en proeven van Thaise lekkernijen. Hoogtepunten op deze gevarie

  Vanaf:
  Contact
  FIETSEN - Zwerftocht door Bangkok

  Leuker wordt het niet. Ontdek Bangkok op een echte Nederlandse manier. Op de fiets! Het dagelijks leven in de achteraf straatjes van Bangkok en het verrassende grote Groene Hart va