Fietsen en wijnproeven in Khao Yai Nationaal Park (2 dagen / 1 nacht)

Tourcode:0158
Datum: Dinsdag & Zaterdag
Tijd: 07.30-17.30
Category: FietsenDuurzaam
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Een verrassende combinatie van relaxed fietsen door een prachtig landschap en kennis maken met de Thaise wijnen.
VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
550 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !

Deze tour is voor iedereen die van fietsen houdt, van een goed glas wijn en lekker eten.
Overnachting: Cabbages & Condoms resort
Maaltijden: Lunch,
Vervoer: (mini)bus & fiets
Dag 1: Verlaat de verkeerschaos van Bangkok en beleef de diversiteit van een tropisch regenwoud op de fiets
U wordt bij uw hotel in Bangkok opgehaald met een airco minibus en we rijden in noordoostelijke richting naar Khao Yai National Park. In het park aangekomen kunt u tijdens een aantal stops genieten van het fraaie heuvelachtige landschap. Dwars door de jungle lopen we ongeveer 2 kilometer naar de Haew Narok waterval. Dan is het tijd om in te checken en te lunchen bij het Cabbages and Condoms Resort.

Nu is het echt zover: op de fiets, rustig pendelend door het glooiende landschap waant u zich in Zuid- Frankrijk ware het niet voor de bananenbomen en kokospalmen langs de weg naar de eerste wijngaard, Gran Monte. De glazen worden gevuld en u zult aangenaam verrast worden door de kwaliteit! Over idyllische, rustige weggetjes rijden we verder via de wijngaarden naar het wijnhuis Khao Yai waar u weer volop kunt proeven.en u bij de rondleiding daarna alles wordt vertelt over de bereiding van de wijnen.

Het is hiervandaan nog maar een kort stukje fietsen terug naar het resort waar u overnacht.


Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: (mini)bus & fiets
Dag 2: Een volle ochtend op de fiets, lunchen in het bekende Hornbill restaurant. Een perfecte dag.
Na het ontbijt fietst u door de valleien en is het volop genieten van het prachtige landschap. Bij het Hornbill restaurant, dat deel uitmaakt van het Khao Yai landgoed gebruiken we de lunch.

Langs rustige weggetjes rijdt u terug naar het hotel waar u nog een frisse duik in het zwembad kunt nemen voordat de ongeveer twee uur durende terugreis naar Bangkok via Saraburi aanvangt.

Green Wood Travel kan ook uw eigen privé-fietstocht organiseren!

Opmerkingen: door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de wegen of hotelsluiting etc. moeten we routes of hotels soms aanpassen. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Wijnproeven en fietsen in Khao Yai tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze meerdaagse excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en fiets. De minibus volgt de tour en brengt u terug naar Bangkok. Verblijf in toeristenklasse hotel als omschreven met airconditioning en eigen sanitair.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, (boot)transfers, bagageafhandeling en facultatieve excursies. Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgie of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azie afsluiten.

Recensie voor Fietsen en wijnproeven in Khao Yai Nationaal Park (2 dagen / 1 nacht)

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Fietsen naar Koh Kret

Een hele dag rustig fietsen langs de Chao Praya Rivier en omgeving ten noorden van Bangkok met als eindpunt het pottenbakkerseiland Koh Kret in de rivier.

Vanaf:
Contact
Fiets & Boot - De drijvende weekend markten

Fiets en boot - De drijvende weekend markten is het buitenbeentje onder de fietstours omdat u per fiets en per boot de omgeving van Bangkok en drie drijvende markten gaat ontdekken

Vanaf:
Contact
Fietsen - Bangkok Paradise

Bangkok Paradise is een volle dagexcursie per boot & fiets waarin, zelfs voor lokale deelnemers, een uniek en onontdekt stukje Bangkok wordt onthuld. Net als in Kleuren van Bangkok

Vanaf:
Contact
Fiets & Boot - Het Thaise leven in Bangkok

Deze dagtocht per fiets en boot gaat sabai sabai, een favoriet Thais tempo, rustig en prettig. Thuis bij een lokale familie maakt u uw eigen Thaise maaltijd. Het Thaise leven in Ba

Vanaf:
Contact
Fietsen - Proef het echte Bangkok

Kleuren, geuren en smaken komen u massaal tegemoet op deze fietstocht van een halve dag door Bangkok. Het is fietsen en proeven van Thaise lekkernijen. Hoogtepunten op deze gevarie

Vanaf:
Contact
FIETSEN - Zwerftocht door Bangkok

Leuker wordt het niet. Ontdek Bangkok op een echte Nederlandse manier. Op de fiets! Het dagelijks leven in de achteraf straatjes van Bangkok en het verrassende grote Groene Hart va