De Vliegende Hollander - Eurocopter EC-135

Tourcode:0132
Datum: Dagelijks
Tijd: 10.00
Category: Vliegen
Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
Bangkok is zo'n gigantisch grote stad dat u wellicht eens vanuit de lucht een overzicht zou willen krijgen of misschien is het altijd uw droom geweest om ooit een keer als een VIP te vliegen. Dat is nu mogelijk op een zeer comfortabele en veilige manier, namelijk per VIP Eurocopter EC-135 helikopter.

Een splinternieuwe EC-135 van Eurocopter met twee motoren, gevlogen door twee ervaren piloten. U stijgt op vanaf de thuisbasis, 10 minuten van Suvarnabhumi International airport en dan vliegt u langs en over alle bezienswaardigheden van Bangkok; van Lumpini Park en het Nationale Stadion naar de Chao Praya Rivier. De tempel van de dageraad, Wat Arun, glinstert in de zon en daar ligt het Grand Palace en Wat Pho. Als VIP kunt u het allemaal rustig bekijken vanuit uw comfortabele zetel, nippend aan een glaasje Champagne. Een onvergetelijke ervaring rijker landen we na 35 minuten weer op de thuisbasis.

Vlieg mee, klik hier

Opmerkingen: Green Wood Travel verzorgt ook exclusieve helikopter transfers naar hotels in Bangkok, Pattaya, Hua Hin en Phuket.
Inclusief de tour: onvergetelijke VIP ervaring, Engelssprekende piloot. Aan speciale wensen en vliegroutes kan worden voldaan in overleg.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: transfers hotel naar AA Operation Center (10 minuten van Suvanabhumi International Airport) en vice versa. Eventuele brandstoftoeslagen en persoonlijke uitgaven zoals voor drankjes, tips en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor De Vliegende Hollander - Eurocopter EC-135

Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
Name: Saskia
Date: 27-Feb-19

Recensie: Een dure wow ervaring voor 20 jaar samenzijn. Dit was voor ons uniek- Vliegen over Bangkok!!!Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
De Vliegende Hollander - Eurocopter EC-135

Bangkok is zo'n gigantisch grote stad dat u wellicht eens vanuit de lucht een overzicht zou willen krijgen of misschien is het altijd uw droom geweest om ooit een keer als een

Vanaf:
Contact
Bangkok Sky Tour - Cessna 172 propellervliegtuig

Heeft u altijd al een keer in een Cessna 172 propellervliegtuig willen zitten om het echte vliegen mee te maken? In Europa een dure aangelegenheid maar nu kunt u voor een heel rede

Vanaf:
Contact
Fast Track Service voor Aankomst & Vertrek

FAST TRACK SERVICE = Supersnel door Bangkok Suvarnabhumi Airport immigratie.

Bij de gate wordt u opgewacht en met een elektrisch wagentje (meerprijs) naar een VIP loket va